27 / 04 / 2024

türkiyedeki BauMaxlar kapatılacakmı

türkiyedeki BauMaxlar kapatılacakmı

Avusturyalı yapı malzemeleri mağaza zinciri BauMax' ın sahibi Karlheinz Essl, Türkiye' deki yedi outletin kapatılacağını ve güneydoğu Avrupa' daki diğer bazı pazarlardan da çıkabileceklerini söyledi...

Türkiye'yi yasa boğan depremin ardından Borsa İstanbul'dan 'deprem' kararı! Geçiçi olarak kapatıldığı duyuruldu

Türkiye'yi yasa boğan merkez üssü Kahramanmaraş olan 7.6 ve 7.6'lık depremlerin ardından, Borsa İstanbul aracılığı ile 8 şirketin borsadaki paylarını geçici olarak kapatıldığı ilan edildi. 

Türkiye'de 1.169 mahalle yabancı ikametine kapatıldı! Yabancıların girmesi yasaklanan iller ve mahalleler hangileri?

Göç İdaresi Başkanlığı tarafından, 1 Temmuz 2022 tarihi itibarıyla Türkiye’de 1169 mahalle yeni yabancı ikametine kapatıldı. Peki Türkiye'de yabancıların girmesi yasaklanan iller ve mahalleler hangileri oldu? İşte yeni bir kararla yabancı ikametine yasak getirilen o iller ve mahalleler...

Hamidiye Etfal Eğitim ve Araştırma Hastanesi'yle ilgili araştırma önergesi verildi!

Hamidiye Etfal Eğitim ve Araştırma Hastanesinin kapatılmadan yerinde yenilerek hizmetlerine devam etmesi için alınması gereken tedbirlerin belirlenmesi amacıyla bir Meclis araştırması açılmasına ilişkin önerge verildi. 

Adese'nin 35 marketi 62 milyon TL'ye devredildi!

Adese tarafından tüm marketlerin kapatılacağı ve gayrimenkul sektöründe faaliyetlere devam edileceği açıklandı. Peki devir ve satış süreci ne durumda? İşte ayrıntılar...

Adana'da özelleştirilen, satılan, kapatılan işletmeler için araştırma önergesi verildi!

Adana'nın İmamoğlu ilçesinde özelleştirilen, satılan, kapatılan kamu kurumu ve kuruluşları ve işletmelerden istihdama ve ekonomiye katkı sağlayabilecek olanların yeniden açılması konusunda Meclis araştırması açılmasına ilişkin önerge verildi.

Türkler, dünyanın en ünlü AVM’lerindeki mağazaları ucuza kapatıyor!

Pandemide mağazaları kapatıp geleneksel perakendeden kaçan Avrupalıların yerini Türkler dolduruyor. Dünyanın en ünlü AVM'lerinde Avrupalı kaçıyor, Türkler kiralıyor...

Ankara Zekai Tahir Burak Eğitim ve Araştırma Hastanesi kapatılıyor!

Ankara'daki Zekai Tahir Burak Kadın Sağlığı Eğitim ve Araştırma Hastanesi, kapatılıyor. Tarihi hastane devletin kendi arazisi ise kiracı olduğu Bilkent Şehir Hastanesi’ne devrediliyor.

İsrail, Gazze Şeridi'ndeki tünelleri betonla kapatıyor!

İsrail, Gazze Şeridi'ndeki tünelleri işlevsiz hale getirmek beton duvarla kapatıyor. İsrail ordusu, makineleri ve çalışanları korumak için taşınabilir beton duvarları kullanıyor.

Fatih Zeyrek Sarnıcı'ndaki tünel betonla kapatıldı!

İstanbul Fatih'te tarihi Bozdoğan Kemeri'nin hemen yakınındaki Zeyrek Sarnıcı'nda defineciler tarafından açılan 10 metre derinliğindeki tünel beton dökülerek kapatıldı.

Öğrenci etüt merkezlerinin kapatılması kararı TBMM gündeminde!

Öğrenci etüt merkezlerinin kapatılması kararına ve öngörülen süreye ilişkin soru önergesi hazırlandı. Sorular Milli Eğitim Bakanı İsmet Yılmaz'a iletildi..

Adana Ali Münif Yeğenağa Caddesi açıldı!

Büyüksaat Kulesi çevresinde gerçekleştirilen restorasyon çalışmaları nedeniyle taşıt trafiğine kapatılan Ali Münif Yeğenağa Caddesi, hafif taşıt trafiğine yeniden açıldı.

OHAL kapsamında öğrenci etüt merkezlerinin kapatılmasına dair KHK!

Öğrenci etüt merkezlerinin kapatılmasına dair, olağanüstü Hal Kapsamında Bazı Düzenlemeler Yapılması Hakkında Kanun Hükmünde Kararname bugünkü Resmi Gazete'de yayımlanarak yürürlüğe girdi..

Avrasya Tüneli'nin açılışı nedeniyle bazı yollar trafiğe kapatılacak!

Avrasya Tüneli'nin yarın gerçekleştirilecek açılışı dolayısıyla bazı yollar trafiğe kapatılacak.

türkiyedeki BauMaxlar kapatılacakmı Haberi

türkiyedeki BauMaxlar kapatılacakmı


Avusturyalı yapı malzemeleri mağaza zinciri BauMax, Türkiye'deki mağazalarını kapatacak


Avusturyalı yapı malzemeleri mağaza zinciri BauMax'ın sahibi Karlheinz Essl, Türkiye'deki yedi outletin kapatılacağını ve güneydoğu Avrupa'daki diğer bazı pazarlardan da çıkabileceklerini söyledi.

             

 Essl ORF televizyonuna yaptığı açıklamada, "Türkiye'deki mağazaları kapatacağız" dedi.

              

Faaliyet gösterdiği dokuz ülkede 10,000 kadar kişiye istihdam sağlayan Baumax 2010 yılında bazı doğu Avrupa ülkeleri ile Türkiye'de faaliyete geçerek yarattığı aşırı büyümenin ardından 2012'de 126 milyon euro zarar...