02 / 05 / 2024

türkiyenin çift katlı yolları

türkiyenin çift katlı yolları

1972 yılında Türkiye'de ilk çift katlı yol, Mecidiyeköy - Esentepe arasında yapılacakmış. 890 metre uzunluğundaki yolun üstünden üç gidiş geliş olacakmış. Büyükdere Caddesi ise 10 şeride çıkarılacakmış.

Tüm çiftçiler, uzun bir bekleyişin ardından sonunda bekledikleri haberi aldılar!

Tarım ve Orman Bakanı İbrahim Yumaklı, çiftçilerin büyük bir heyecanla beklediği ödemeler hakkında önemli bir açıklamada bulundu. Bakan Yumaklı, tüm ödemelerin hesaplara aktarıldığını duyurdu. Çiftçilerin uzun süredir beklediği bu ödemeler gerçekleşti. Eğer çiftçiyseniz hesabınızı kontrol edin...

Çiftçiler aman dikkat! Çiftçi Kayıt Sistemi başvurularını kaçırmayın! Son tarih resmen açıklandı! 

Çiftçi Kayıt Sistemi için başvurular 1 Eylül tarihinde resmen başlamıştı. Peki Çiftçi Kayıt Sistemi başvuruları için son tarih ne zaman? Nasıl başvuru yapılır? İşte ayrıntılar...

Türkiye'de de dünyada fark etmez... Tüm çiftçiler ellerini çabuk tutsun... Bunu eken para para demiyor işte kazancı

Dünya genelinde tarım ürünlerine yeniden rağbet olmasıyla birlikte hangi tarım ürünlerinin ne kadar kazandırdığı da merak edilmeye başlandı. Türkiye'de de çiftçilere çok kazandıran bir tarım ürünü var.

Prefabrik ev fiyatı düştü mü? Tek katlı prefabrik evler ne kadar?

Prefabrik ev fiyatları ne kadardır? Prefabrik evlerin fiyatları metre farkına bağlı olarak değişmektedir. Peki “Tek katlı prefabrik evler ne kadardır?” İşte detaylar!

Çiftçilere müjde! Artık sulama ücretlerinin yarısını devlet karşılayacak!

Çiftçileri sevindiren yeni bir haber daha geldi. Devlet tarafından yayınlanan bilgi tüm çiftçilerin yüzünü güldürmeye yetti. Peki çiftçiler için yayınlanan bilgi ne oldu? 

İki katlı prefabrik ev fiyatları en ucuz ne kadar?  Mart 2023 prefabrik ev fiyat listesi

157 Metrekare 4+1 Dubleks, 149 Metrekare Çift Katlı İkiz Prefabrik ev fiyatları açıklandı. İşte detaylar...

Çiftçilere müjde! Gübre dağıtımı başladı! Resmen açıklandı! Gübrenizi hemen alabileceksiniz!

Mera Islah Projesi kapsamında gübre dağıtımı başlarken, Tekirdağ Büyükşehir Belediyesi yaptığı gübre dağıtımıyla tüm çiftçilerin yüzünü güldürdü.

Çiftçiler dikkat! Türk Boğası Tümosan Traktör'de ayın fırsatını kaçırmayın sayılı gün kaldı! 25 Şubat 2023 fiyat listesi

Türk çiftçisinin ihtiyaç duyduğu tüm işlevsel kabiliyetleri bir arada sunan Tümosan fiyatları merak ediliyor. Çiftçiler dikkat! Türk Boğası Tümosan Traktör'de ayın fırsatını kaçırmayın sayılı gün kaldı! 25 Şubat 2023 fiyat listesi

Depremzede çiftçiler için yeni adım! Bir yıl ertelecek

Depremin vurduğu tüm çiftçilerin Ziraat Bankası'ndan kullandıkları düşük faizli kredi borcu bir sene zamanla ertelendi.

Türkiyenin en çok satan otomobilinden flaş haber! Egea tamamen değişiyor!

Tofaş bünyesindeki Türkiye’nin en çok satan otomobili Fiat Egea’dan çok önemli bir haber geldi. İtalyan otomobil devi Fiat’ın CEO'su Olivier François, Tofaş tarafından üretilen ve Türkiye'de Egea, Avrupa'da ise Tipo ismi ile satılan otomobilin yeni neslinde değişiklik olacağını bildirdi.

Türk çiftçisi dikkat! Resmen kuzu fışkırdı, koyunlarda verim katbekat katlandı

Tokat Valiliği koordinesinde 2019'da hayata geçirilen "Köyümde Yaşamak için Bir Sürü Nedenim Var" projesinde bugüne kadar 1030 çiftçiye 93 bin 55 koyun verildi. Çiftçilere verilen koyunlardan çok sayıda kuzu elde edildi. Verim de katlandı. Çiftçilerin bölgelerindeki bu tarz projelere katılması tavsi

Türk çiftçiler dikkat! Bu türler korumaya alındı, mutlaka haberiniz olsun

Tarım ve Orman Bakanlığı tarafından yürütülen projeler çerçevesinde Kilis, Honamlı, Abaza, Kaçkar, Ankara, Halep ve Mahalli keçi ırkları koruma altına alındı. Çiftçilerin de bu duruma karşı bilgili olmasının fayda sağlayacağı belirtildi.

Türk çiftçiler dikkat! Türkiye'nin göz bebeği bir ürün için büyük atılım geliyor

Tarım faaliyetleriyle bir dönem dünyanın ilgi odağı ülkeler arasında yer alan Türkiye, bu alanda yeniden liderliğe oynamak adına yeni adımlar atmaya devam ediyor.

türkiyenin çift katlı yolları Haberi

türkiyenin çift katlı yolları



Türkiye'de ilk çift katlı yol


890 metrelik yolun inşaatına başlandı


HİLMİ ALKANER


 Çevre yolu ile ilgili Mecidiyeköy - Esentepe arasında yapılacak ve bazı yerlerde apartmanların üçüncü dördüncü katları hizasından geçecek 890 metre uzunluğundaki köprü (Çift katlı yol) yapımının çalışmaları ilerlemektedir.

  

  Türkiye'de ilk defa uygulanacak ''çift katı'' yolun üstünden üç gidiş geliş altı şerit, altından ise halen ana yolu teşkil eden ve 10 şeride çıkarılacak Büyükdere Caddesi geçecektir.


  Çevreyolu çalışmalarında İstanbul'un tarihi havasını bozmamayı ön plana alan ilgililer, ''Büyükdere Caddesi viyadüğü inşaatında da teknik ve tabiatı birbirine kaynaştıracağız.'' demektedir.


  Çevre yolunun en ilginç yapılarından birini teşkil edecek ''Çift katlı'' yolun...