02 / 05 / 2024

türkiyenin en gelişmiş osbleri

türkiyenin en gelişmiş osbleri

Türkiye'nin en gelişmiş OSB'leri arasında öncü olmayı hedeflediklerini söyleyen Konya OSB Başkanı Kütükçü, bölgeye yatırım yapmayı düşünen sermaye sahiplerine de avantaj sağlayacak bir merkez kurduklarını belirtti...

Türkiye'nin en gelişmiş 5 ilçesi hangisi?

Sanayi ve Teknoloji Bakanlığı'nın son verileri kapsamında Türkiye'nin en gelişmiş 5 ilçesinin belli olduğu açıklandı. Buna göre, listede sadece 2 şehir yer alıyor. Peki, Türkiye'nin en gelişmiş ilçesi hangisi?

ABD'den ev almak isteyenler dikkat! Türkler en çok nereyi tercih ediyor?

Mortgage Uzmanı Tunçtan Ayan ve Emlak Danışmanı Sophia Furtun, Amerika Birleşik Devletleri’nde konut almak isteyenler için önemli tüyolar verdi. Peki ABD'den ev nasıl ev alınır? Türkler en çok nereyi tercih ediyor? İşte merak edilen soruların yanıtları...

Yabancıların Türkiye talebi bitti mi? Yabancıya konut satışı 11 ayda yüzde 46,2 azaldı!

Türkiye, yabancı uyruklu vatandaşların konut talebinin yüksek olduğu bir ülke olarak dikkat çekiyor. Peki yabancıya konut satışında son durum ne? Yabancıların Türkiye talebi bitti mi?

Fiat 500X gelişmiş teknolojisi Cross Plus ile yenilendi

Fiat 500X, gelişmiş hibrit teknolojisi ile ekonomik ve çevre dostu olarak sürüş deneyimi yaşatıyor. 500X’in, Cross Plus modeli 1 milyon 464 bin 900 Türk Lirası, Soft Top versiyonuda 1 milyon 514 bin 900 Türk Lirası’dan başlayan rakamlarla yeni sahiplerine sunuldu.

Gelişmişlik düzeyi yüksek Avrupa Birliği ülkelerinde ev sahipliği oranı geriliyor!

Avrupa İstatistik Ofisi verilerinden derlenen bilgilere göre Refah ve gelişmişlik düzeyi yüksek Avrupa Birliği ülkelerinde ev sahipliği oranı düşüyor. 

Goldmaster Gm-7611 2200 W Buhar İstasyonlu Ütü indirimli fiyatıyla yüzünüzü güldürecek! 26 Şubat 2023 fiyat listesi

Goldmaster GM 7611 2200 W Buhar İstasyonlu Ütü,seramik tabanı ve yüksek ısı gücü ile ütü yapmayı kolaylaştırıyor. Gelişmiş buhar istasyonu özellikleri arasında; ayrılabilir su tankı, kordon saklama bölmesi ve taşıma kilidi bulunuyor.

Tefal Buhar Kazanlı Ütü Kaç TL? Özellikleri neler? İşte 18 Şubat 2023 fiyat listesi

Ütüsünü gelişmiş teknolojiye sahip ütü ile değiştirmek isteyenler için Tefal buhar kazanlı ütü,şok basıncı özelliği ile buhar çıkışı sağlamakta ve geniş su haznesiyle daha fazla buhar gücü üretmektedir.

Tüketiciler en çok nelerden şikayetçi? Hangi sektörler memnun etti, hangi sektörler mağdur etti?

Şikayetvar platformuna, geçtiğimiz aralık ayında adeta şikayet yağdı. Bir yıl içerisinde 450 bine yakın şikayeti çözüme kavuşturan platform, 2022 yılı verilerini açıklayarak tüketicilerin en çok şikayet ettiği sektörleri kamuoyuna duyurdu.

Türkiyenin en çok satan otomobilinden flaş haber! Egea tamamen değişiyor!

Tofaş bünyesindeki Türkiye’nin en çok satan otomobili Fiat Egea’dan çok önemli bir haber geldi. İtalyan otomobil devi Fiat’ın CEO'su Olivier François, Tofaş tarafından üretilen ve Türkiye'de Egea, Avrupa'da ise Tipo ismi ile satılan otomobilin yeni neslinde değişiklik olacağını bildirdi.

Tahıl koridorunda son rakamlar açıklandı! Sadece yüzde 5,6’sı az gelişmiş ülkelere gitti

Tarım ve Orman Bakanı Kirişci, Tahıl Koridoru'ndan taşınmış olan tahılın yüzde 63'ünün Avrupa ülkelerine sevk edildiğini ifade ederek, “Taşınan 7,5 milyon ton tahılın yalnız yüzde 5,6'sı az gelişmiş ülkelere gitmiştir" cümlelerini kullandı.

Brent petrol varil fiyatı kaç dolar? Brent petrol fiyatı 14 Ekim Cuma düştü mü, yükseldi mi?

Dün 94,92 dolara kadar yükselen Brent petrolün varil fiyatı, günü 94,57 dolar seviyesinde tamamladı. Peki bugün brent petrolün varil fiyatı kaç dolar? Brent petrol 14 Ekim Cuma günü, düştü mü, yükseldi mi?

Petrol fiyatları haftanın ilk günü geriledi! Akaryakıt fiyatları düşecek mi? 

Petrol fiyatları küresel ekonomideki yavaşlama sebebiyle ortaya çıkan talep risklerinin geçen haftaki güçlü ralliyi durdurmasıyla kısmen düştü. Peki akaryakıt fiyatları düşecek mi? İşte akaryakıt fiyatlarıyla ilgili merak edilenler...

Gümüş fiyatları bugün kaç TL? Gümüş fiyatları düştü mü, yükseldi mi? 29 Eylül 2022 güncel gümüş fiyat listesi

29 Eylül 2022 gümüş fiyatları yatırımcılar tarafından takip ediliyor. Doların baskısı altında kalan gümüş fiyatları bugün kaç TL oldu? Gümüş fiyatları düştü mü, yükseldi mi? İşte 29 Eylül 2022 gümüş fiyat listesi...

türkiyenin en gelişmiş osbleri Haberi

türkiyenin en gelişmiş osbleri

Türkiye'nin en gelişmiş OSB'leri arasında öncü olmayı hedeflediklerini söyleyen Konya OSB Başkanı Kütükçü, bölgeye yatırım yapmayı düşünen sermaye sahiplerine de avantaj sağlayacak bir merkez kurduklarını belirtti. 



Her geçen gün uluslararası bir yatırım bölgesine dönüşen Konya Organize Sanayi Bölgesi, yabancı sermayenin ilgi odağı olamaya devam ediyor. 


Konya Organize Sanayi Bölgesi Başkanı Memiş Kütükçü, Dünya gıda devi Unilver'in bölgeye 200 milyon Euro civarında yeni bir yatırım daha yapmak için hazırlıklara başladığını söyledi. 38 yıl önce, 1976 yılında kurulan ve bugün Türkiye'nin en modern OSB'leri arasında yer alan Konya Organize Sanayi Bölgesi hızla gelişerek büyümeye devam ediyor. Konya Organize Sanayi Bölgesi, 40 farklı sektörde 460 sanayi devinin üretim yaptığı ve 30 bin kişilik istihdamıyla Türkiye'nin en fazla istihdam sağlayan OSB'leri arasında yer almaktadır. Türkiye'deki...