13 / 05 / 2024

türkiyenin her yerine tünel

türkiyenin her yerine tünel

Ekonomi Bakanı Nihat Zeybekçi, Türkiye'nin her yerinde tünel yapıldığını söyleyerek, "Tünel denildiğinde gözümüzde büyürdü ama artık 5 bin metrelik tüneller Türkiyemiz için sıradan tüneller haline dönüşüyor" dedi.

Otomobil satışında yeni dönem! Taşıt kredisi krizini aşmak isteyen galericiler sonunda bunu da yaptı!

Son zamanlarda araç piyasasında yaşanan durgunluğun önüne geçebilmek için, galericiler harekete geçti. Özellikle taşıt kredisinin her geçen gün zor hala geldiği şu günlerde galericiler yeni yöntem geliştirdi. 

BİM’de çift kişilik pike 149 TL’ye, askılı kadın elbisesi 59 TL’ye, ayaklı su sebili 139 TL’ye düştü!

Tüketicilere her kategoride uygun fiyata ürün sunan BİM, yine indirimli ürünler kataloğunu yayımladı. Bu kapsamda, 14 Temmuz’da BİM’de çift kişilik pike 149 TL’ye, askılı kadın elbisesi 59 TL’ye, ayaklı su sebili 139 TL’ye düşecek. İşte 14 Temmuz Cuma Bim fiyat listesi...

Mayıs ayı enflasyon oranları belli oldu mu? TÜİK enflasyon oranlarını açıkladı mı?

Mayıs ayı enflasyon oranları için TÜİK'ten yapılacak açıklama bekleniyor. Enflasyon verileri Türkiye İstatistik Kurumunca (TÜİK) her ayın ilk haftası paylaşılıyor. Peki, mayıs ayı enflasyon oranları belli oldu mu? Ne zaman belli olur?

TÜİK enflasyon rakam beklentisi ne yönde? 2023 Nisan ayı enflasyon oranları açıklanacak mı?

Türkiye İstatistik Kurumu (TÜİK), her ay açıkladığı enflasyon rakamlarıyla birçok ekonomik faktörü etkiliyor. Nisan ayı enflasyon rakamları da merakla bekleniyor. Bu rakamlar, asgari ücret, emekli maaşı ve memur zammı gibi birçok önemli konuya yön veriyor. Peki TÜİK enflasyon rakam beklentisi ne yön

Altın için 3 kritik tarih! Bütün her şey değişebilir

Altın fiyatları ons altındaki düşüş sonrası haftanın ilk gününde de yatırımcıların gündeminde yer alıyor. Piyasa analistleri altın için ikinci, üçüncü ve dördüncü çeyrek tahminlerini açıkladı. İşte tüm detaylar...

Çiftçiler dikkat! Devrim niteliğinde yeni uygulama geliyor! Her şey baştan aşağı değişecek!

TBMM Genel Kurulu’nda görüşülen Orman Yasası ve Bazı Yasalarda Değişiklik Yapılmasına Dair Yasa Teklifi’nin 4’ncü maddesi kabul edildi. Bu kapsamda, tarımsal destekleme ödemelerinde Çiftçi Kayıt Sistemi (ÇKS) yerine Tarım ve Orman Bakanlığı’nın belirleyeceği yeni kayıt sistemine geçilecek.

 Süt fiyatlarında tehlikeli gelişme! 'Hayvancılık sektörüne faturası ağır olur'

Günlerdir süt fiyatlarındaki artıştan dolayı üretimde düşüş yaşanmıştı bu düşüşte süt fiyatlarında yükselişe neden olmuştu. Sanayici, çiğ süt ücretlerinin her şey dahil 11 lira olarak uygulanmasını isterken, kalan dişi hayvanların da kesime gitmesi tehlikesi söz konusu.

Şaşırtan araştırma! Her 4 Alman gencinden biri yoksulluk riskiyle karşı karşıya !

Dünyada ekonomik krizin ve resesyon beklentisinin etkileri hissedilmeye devam ederken, yoksulluk konusunda Almanya’da yapılan bir araştırma, şaşırtıcı sonuçlar ortaya koydu. Araştırmaya göre Almanya’da her 4 genç yetişkinden biri yoksulluk riskiyle karşı karşıya bulunuyor.

Türkiyenin en çok satan otomobilinden flaş haber! Egea tamamen değişiyor!

Tofaş bünyesindeki Türkiye’nin en çok satan otomobili Fiat Egea’dan çok önemli bir haber geldi. İtalyan otomobil devi Fiat’ın CEO'su Olivier François, Tofaş tarafından üretilen ve Türkiye'de Egea, Avrupa'da ise Tipo ismi ile satılan otomobilin yeni neslinde değişiklik olacağını bildirdi.

En fazla 5 sipariş verilebilir! Kapış kapış gidiyor! Rocca 100 Kuba motor fiyatı belli oldu! 21 Ocak 2023 fiyat listesi…

Türkiye’nin her yerine 2 günde teslim edilen Rocca 100 Kuba motor fiyatı ne kadar? İşte motorun özellikleri ve 21 Ocak 2023 fiyat listesi…

Akaryakıta indirim olacak mı? Akaryakıt ne kadar oldu? Benzin, motorin ve LPG 24 Ekim 2022 güncel fiyatları

Savaş, enflasyon, girdi maliyetleri, dövizdeki dalgalanma ve petrol fiyatlarındaki hareketlilik nedeniyle akaryakıt fiyatları her gün değişiyor. Peki, 24 Ekim 2022 güncel akaryakıt fiyatları ne kadar? İstanbul, Ankara ve İzmir’de akaryakıt (Benzin, motorin, LPG) pompa fiyatları ne kadar oldu?

O masraf vatandaşın belini fena halde büktü! Her 10 kişiden 8’i…

Ipsos’un gerçekleştirdiği yeni bir araştırma her 10 veliden 8'inin okul masraflarını karşılayabilmek için çeşitli harcamaları azalttığını ortaya koydu. İşte detaylar…

Benzin ne kadar oldu? 1 Ağustos benzin litre fiyatı kaç TL? 1 Ağustos 2022 akaryakıt fiyatları!

Akaryakıt fiyatları her gün istisnasız araştırılıyor. Benzin, motorin, LPG güncel fiyatları öğrenilmek isteniyor. İşte güncel fiyatlar!

türkiyenin her yerine tünel Haberi

türkiyenin her yerine tünel

Ekonomi Bakanı Nihat Zeybekçi, Türkiye'nin her yerinde tünel yapıldığını söyleyerek, "Bir zamanlar tünel denildiğinde gözümüzde büyürdü ama artık 5 bin metrelik tüneller, karayollarımız ve Türkiyemiz için sıradan tüneller haline yavaş yavaş dönüşüyor" dedi. 


Zeybekci, Denizli-Antalya Çevreyolu'nun Honaz'daki iki tünel inşaatını incelemesinin ardından gazetecilere yaptığı açıklamada, bölgenin karayolları anlamında Ege Bölgesi için kavşak olduğunu kaydetti. 


Turizm havzasında yer aldığı için bölgede çevre yolunu çok önemsediklerini ve takipçisi olduklarını ifade eden Nihat Zeybekci, 1. etap İzmir-Ankara Çevre Yolu'nun tamamlandığını söyledi. 


Ankara-Antalya etabının tamamlanması için iki bölümün ihalesinin de yapıldığını aktaran Zeybekci, şöyle konuştu: "Burada iki tünel olmak üzere toplam uzunluğu 5 bin metre civarında olan tünelde üretim devam ediyor. Tüneller Honaz Dağı'nın yamaçlarından geçecek ve Antalya-Muğla yoluna bağlanacak. Şu anda tünellerimizde toplamda bin metrelik...