03 / 05 / 2024

türkiyenin ilk afet yönetimi fuarı

türkiyenin ilk afet yönetimi fuarı

Türkiye'nin ilk Afet Yönetimi fuarı Trio Uluslararası Fuarcılık tarafından 22 Kasım Perşembe günü düzenlenecek...

Peugeot açıkladı! Peugeot satışlarında Türkiye ilk 10'a girdi!

Peugeot 2023'te dünya çapında satışlarını 1.1 milyona çıkardığını duyurdu. Yapılan açıklamada Türkiye, satılan araç sayısı bakımından ilk 10'da yer aldığı kaydedildi. 

Oyun yatırımında Türkiye ilk sırada!

Cumhurbaşkanlığı Dijital Dönüşüm Ofisi’nin hazırladığı "Video Oyun Endüstrisi" raporunda, Türk oyun girişimlerine 2022’nin ilk 6 ayında yapılan yatırımların tutarı 333 milyon doları buldu. Türkiye'yi 158 milyon dolarla İngiltere, 60 milyon dolarla Norveç, 53 milyon dolarla Finlandiya izledi.

Türkiye ekonomisi 2023'ün ilk çeyreğinde yüzde 4 büyüdü! TÜİK rakamları tek tek açıkladı!

Türkiye İstatistik Kurumu tarafından, bu yılın ilk çeyreğine ilişkin Türkiye ekonomisi büyüme rakamı açıklandı. Peki Türkiye ilk çeyrekte yüzde kaç büyüdü? İşte o rakamlar...

Türkiye ilk 3 ayda en çok hangi ülkelere ihracat yaptı?

Türkiye İhracatçılar Meclisi, (TİM) Türkiye’nin en çok ihracat yaptığı ülkeleri listeledi. Elde edilen bilgiler kapsamında, Türkiye'nin ilk çeyrekte ülkeler bazında yaptığı ihracat 54.3 milyar dolara çıkarken, en fazla dış satım 4.9 milyar dolarla Almanya'ya gerçekleştirildi.

Türiye'den altın rekoru! Altın alımlarında Türkiye ilk sırada

Merkez bankalarının altın alımları 2022 yılı içinde 9 ayda 673 tonla 55 yılın zirvesini gördü. Türkiye Cumhuriyeti Merkez Bankası, bu dönemde 94,7 tonluk alımla ilk sırada yer alıyor.

Avrupalılar kış için ülkeleri terk ediyor! Türkiye ilk tercihleri olacak!

Rusya ve Avrupa arasında yaşanan kriz nedeniyle artan enerji fiyatları Avrupalıları kış turizmine itiyor… Türkiye’nin Avrupalılar için ilk tercih olması bekleniyor.

Türkiye'nin afet risk haritası çıkarıldı!

Çalışmalarına hız kesmeden devam eden İçişleri Bakanlığı Afet ve Acil Durum Yönetimi Başkanlığı (AFAD), Türkiye'nin afet risk haritasını çıkardı.

Türkiye ilk milli sondajında tarihindeki en büyük doğal gaz keşfini yaptı!

Türkiye, Karadeniz'de gerçekleştirdiği ilk milli sondajında 320 milyar metreküp doğal gaz keşfetti.

Türkiye İhracat Merkezi ilk yurt dışı ofisini KKTC’de açtı!

TİM ilk yurt dışı ofisini Kuzey Kıbrıs Türk Cumhuriyeti'nde (KKTC) açtı. KTSO Başkanı Candan Avunduk, TİM’in, KKTC ihracatının artırılması açısından da büyük bir milat ve şans olacağını düşünüyoruz” dedi...

Japon afet teknolojisi Türkiye’ye geliyor!

Japonya Uluslararası İşbirliği Ajansı'nın Türkiye Başkanı Takehiro Yasui, Türkiye'de afet yönetimi konusunda AFAD, İçişleri ve Milli Eğitim Bakanlığı gibi kurumlarla işbirliğinde birçok proje gerçekleştirdiklerini belirtti...

Sakarya Afet Koordinasyon Merkezi tamamlandı!

Sakarya Büyükşehir Belediye Başkanı Zeki Toçoğlu, Sakarya Eğitim ve Araştırma Hastanesi’nin karşısında inşa edilen şehrin ilk Afet Koordinasyon Merkezi’nde çalışmaların tamamlandığını açıkladı.

Tübitak ilk yerli rüzgar türbinini Temmuz'da açacak!

TÜBİTAK öncülüğünde hazırlanan ilk yerli rüzgar türbini elektrik üretimi için gün sayıyor. TÜBİTAK Marmara Araştırma Merkezi Başkanı Tunaboylu, “Projenin ikinci aşamasında 2,5 megavat versiyonu üretilecek” dedi.

Beyoğlu Piyalepaşa projesi MIPIM Fuarı'nda tanıtılacak!

10 milyar liralık projeye imza atan Beyoğlu yatırımcıları, dünyaya açılmaya hazırlanıyor. Başkan Ahmet Misbah Demircan öncülüğünde kurulan platform, tanıtıma ilk MIPIM Fuarı'ndan başlayacak.

türkiyenin ilk afet yönetimi fuarı Haberi

türkiyenin ilk afet yönetimi fuarı

Trio Uluslararası Fuarcılık tarafından düzenlenen Türkiye’nin ilk “Afet Yönetimi Fuarı”, 22 Kasım 2012 Perşembe günü,  AFAD Başkanı (T.C. Başbakanlık Afet ve Acil Durum Yönetimi) Dr. Fuat OKTAY, Uganda Afetten Sorumlu Bakan ve Teşkilat Başkanı Byarugaba Alex, Kimse Yok Mu Derneği Başkanı Ünal ÖZTÜRK, Trio Fuarcılık Yönetim Kurulu Başkanı Mustafa CİNGÖZ tarafından açıldı.

Fuarın stratejik otağı ‘Kimse Yok mu Derneği’nin arama kurtarma ekibi “ASYA” ile katıldığı fuar,3 gün boyunca dünya çapında isimlerin ağırlanacağı toplantı ve panellere ev sahipliği yapacak.

Ülkemizde afet alanında faaliyet gösteren birçok sivil toplum kuruluşunun destek verdiği, Türkiye’nin ilk “Afet Yönetimi Fuarı”, 22-24 2012 Kasım tarihleri arasında Yeşilköy, İstanbul Fuar Merkezi’nde görülebilecek. Afet yönetiminde gerekli ekip ve ekipmanların sergileneceği fuarda, aynı zamanda afetle ilgili çok önemli konu ve konuşmacıların...