08 / 05 / 2024

türkiyenin sağlık alanındaki yatırımları

türkiyenin sağlık alanındaki yatırımları

Sevilen oyuncu Kenan İmirzalıoğlu,  kovid-19’a karşı verilen mücadele için yaptığı açıklamada, sağlık alanında yapılan yatırımlara övgü yağdırdı. 

Türk Sağlık Sen'den İzmir Şehir Hastanesi çağrısı! En az 3 bin sağlık çalışanı için acil atama bekleniyor!

İzmir Şehir Hastanesi zorunlu görevlendirmelerle toplanan sağlık personelleri ile açılışı yapılırken, Türk Sağlık Sen İzmir 2 Nolu Şube Başkanı Şenol Atıcı, en az 3 bin sağlık çalışanının İzmir'e atanması talebinde bulundu.

Hastane yapımı için hazineye devredilen arazi, sağlık turizm tesis alanı vasfı ile 776 milyon 678 bin TL'ye satılacak!

Alanya eski Belediye Başkanı Hasan Sipahioğlu döneminde hastane yapımı için hazineye devredilen 110 bin 954 metrekarelik arazi, sağlık turizm tesis alanı vasfı ile satışa çıkarıldı. Arsanın muhammen bedeli ise 776 milyon 678 bin 770 Türk Lirası olarak belirlendi.

Sağlık turizminde 200 milyon doların üstünde anlaşma yapıldı!

İstanbul’da bu yıl ilk defa “1’nci Turabexpo Sağlık Turizmi Fuarı”, düzenlendi. Türk sağlık sektörüyle beraber Arap ve Türk Cumhuriyetleri’ndeki sağlık sektörü öncülerini buluşturan fuarda, 15 bine yakın ikili görüşme yapılırken, 200 milyon doların üzerinde anlaşmanın yapıldı.

Sağlıkçıların beklediği kanun teklifi meclisten geçti! Sağlıkçılar hemen bakın! Peş peşe açıklandı! 

Sağlık alanında düzenlemeler içeren kanun teklifi TBMM Sağlık Komisyonu'nda kabul edilerek yeni planlamalar için düğmeye basıldı. 

Sağlık Bakanlığı'ndan büyük imkan! Tam 11.317 personel alınacak!

Kendisini sağlık alanında istihdam etmek isteyen vatandaşlar, Sağlık Bakanlığı'nın, KPSS şartı olmadan yüksek maaşla iş başı yapabileceğiniz bu imkanı değerlendirmek isterseniz haberimizin detayını okuyun...

Sağlık Bakanlığı promosyon ödemeleri 2022! İşte son durum!

Bütün sağlık çalışanlarının yakından takip ettiği Sağlık Bakanlığı promosyon ödemeleri hakkında beklenen açıklama Sağlık Bakanı Fahrettin Koca'dan geldi. İşte Sağlık Bakanlığı promosyon ödemelerinde son bilgiler…

Yeniçağ Yapı Teknik İnşaat Taahhüt Ve Sağlık Ürünleri Sanayi Ticaret Limited Şirketi'nin merkez nakli yapıldı!

Yeniçağ Yapı Teknik İnşaat Taahhüt Ve Sağlık Ürünleri Sanayi Ticaret Limited Şirketi'nin merkez nakli bugün gerçekleştirildi. Yeniçağ Yapı Teknik İnşaat Taahhüt Ve Sağlık Ürünleri Sanayi Ticaret Limited Şirketi'nin merkezi ÇEkmeköy'de yapıldı.

Kenan İmirzalıoğlu: Batı ülkelerinin durumuna düşmememizin sebebi, sağlık yatırımları!

Sevilen oyuncu Kenan İmirzalıoğlu,  kovid-19’a karşı verilen mücadele için yaptığı açıklamada, sağlık alanında yapılan yatırımlara övgü yağdırdı. 

Cumhurbaşkanı Erdoğan: Sağlık yatırımlarımızın kıymeti salgın döneminde çok iyi anlaşılmıştır!

Türkiye Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan yaptığı açıklamada, "Muhalefetin sürekli eleştirdiği, 'gereksiz' dediği sağlık yatırımlarımızın kıymeti salgın döneminde çok iyi anlaşılmıştır." diye konuştu.

TİKA Kamerun’da 8 bin kişiye hizmet sunacak sağlık merkezini yeniledi!

TİKA, Kamerun’un Foumban şehrinde yer alan Njindare Entegre Sağlık Merkezi, genişletme çalışmaları ve tadilattan sonra yenilenen tıbbi ekipmanla yeniden hizmete açtı...

Sağlık Bilimleri Üniversitesine bağlı 3 yeni tıp fakültesi kurulacak!

Sağlık Bilimleri Üniversitesi bünyesinde İzmir, Trabzon ve Bursa illerinde yeni tıp fakülteleri kurulacak.

Tepe Home 16 mağazasını sağlık önlemleriyle açtı!

1 Haziran'dan bu yana Türkiye'de yer alan 16 mağazasını sağlık önlemleri ile açan Tepe Home Türkiye’de 17. Mağazasını Panora AVM’de; 18. Mağazasını ise Modoko’da Haziran 2020 içerisinde açacak.

Kars Rotary Parkı sağlık merkezine dönüşüyor!

Kars'ın Yusufpaşa Mahallesi'nde yer alan ve eski Rotary Parkı olarak bilinen alanın sağlık merkezine dönüştürülmesi için çalışmalar hızla devam ediyor.

türkiyenin sağlık alanındaki yatırımları Haberi

türkiyenin sağlık alanındaki yatırımları

Oyuncu Kenan İmirzalıoğlu, koronavirüs salgınına karşı verilen mücadeleyle ilgili değerlendirmelerde bulundu Sabah'ta yer alan habere göre; sağlık alanında yapılan yatırımları değerlendiren İmirzalıoğlu sağlık yatırımlarına ilişkin şunları söyledi: 

"Batı ülkesinin durumuna düşmememizin en büyük sebebi, şüphesiz zamanında sağlık alanında yapılan büyük yatırımlar ve bu alandaki donanımımızın diğer ülkelere nazaran daha iyi olması. İnşallah bu bela ülkemizden ve dünyadan çekilecek ve hepimiz rahat bir nefes alacağız."
 

Sinem Kobal ve Lalin'e 3 milyon TL'lik hediye...