09 / 05 / 2024

Türktraktör ödülü

Türktraktör ödülü

Türk Traktör; Enerji ve Tabii Kaynaklar Bakanlığı Yenilenebilir Enerji Genel Müdürlüğü tarafından 15'incisi düzenlenen Sanayide Enerji Verimliliği Proje Yarışması'nda, "Enerji Verimli Endüstriyel Tesis" kategorisinde birincilik ödülüne layık görüldü.

TürkTraktör'den çiftçilere elektrikli traktör! Türkiye’de bir ilke imza atılıyor! 

TürkTraktör, çiftçiler için geliştirdiği elektrikli traktörü Konya Tarım Fuarı’nda görücüye çıkardı. İşte ayrıntılar...

TürkTraktör’den iş makineleri alanında önemli gelişme!

Türkiye’nin otomotiv alanındaki ilk üretici firması TürkTraktör, önemli bir kilometre taşını geride bıraktı. TürkTraktör, 2020’nin başında gerçekleştirdiği lansmanını yaptığı yerli kazıcı yükleyicilerde bininci iş makinesi üretimini gerçekleştirmeyi başardı.

1915 Çanakkale Köprüsü’ne Birleşmiş Milletler Avrupa Ekonomik Komisyonu’ndan prestijli ödül!

1915 Çanakkale Köprüsü ve Otoyolu Projesi, Birleşmiş Milletler (BM) Avrupa Ekonomik Komisyonu (UNECE) tarafından gerçekleştirilen "Kamu-Özel Sektör İşbirliği (KÖİ) ve Altyapı Ödülleri" töreninde birincilik ödülü aldı.

Ünlü bankadan müşterilerine ‘flaş’ çağrı! Yenilikçi iş fikri olanlara 100 bin TL ödül verecek!

Katılım bankacılığı alanında hizmet veren Kuveyt Türk, inovatif iş fikri olanlara çağrıda bulundu. Yenilikçi fikir ve önerileri olan ve dereceye giren ilk 3 kişiye toplamda 100 bin lira ödül verecek. Başvuru detayları haberimizde…

Vakıf GYO'ya Türkiye Mükemmellik Ödülü!

Vakıf Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı (Vakıf GYO), KalDer tarafından verilen ve iş dünyasının en prestijli ödülleri arasında gösterilen “Türkiye Mükemmellik Ödülü”nü kazanarak, finans sektöründe bu ödülü kazanan ilk kuruluş oldu.

TürkTraktör ihracatta yeni rekor hedefliyor!

Türkiye'nin traktör ihracatının yüzde 90'ını karşılayan TürkTraktör, geçen sene 16 bin adetle kırdığı dış satım rekorunu bu sene 18 bine yaklaşarak rekor tazelemeyi hedefliyor.

TürkTraktör’den yerli üretim atağı! Artık gerek kalmayacak

Piyasanın önemli isimlerinden TürkTraktör 20 ay önce başlayana hazırlıklar nihayet sona ermesiyle tamamen yerli üretim traktör kabini üretmeye başladı. Erenler Fabrikası’nda TR6 serisi kabinlerin üretimine başlandı.

GYODER Çözüm Platformu-İAV Ödül Töreni 31 Mayıs'ta!

Türkiye gayrimenkul sektörünün çatı örgütü GYODER, İAV Ödül Töreni'ni 31 Mayıs tarihinde gerçekleştirecek.

DAP Yapı ‘yılın tüketici markası’ ödülünü aldı!

Yeni konut yatırımlarını hız kesmeden sürdüren DAP Yapı, gayrimenkul sektöründe bu senenin ‘tüketici markası’ ödülünü aldı.

Görüntülü arayarak ev gezme dönemi!

Tüm dünyayı etkisi altına alan koronavirüs endişesi gayrimenkul ilanlarına da sıçradı. Satışların sekteye uğramasını istemeyen emlakçılar, görüntülü hizmet dönemine geçti.

Eminevim'den görüntülü şubeyle ev sahibi olma dönemi!

Türkiye genelinde 120 şubeyle hizmet veren faizsiz Elbirliği Sistemi’nin kurucusu olan Eminevim, ev sahibi olmak isteyen milyonlarca kişi için yeni bir hizmet modelini daha hayat geçirerek görüntülü şubeyle konut sahibi olma dönemini başlattı.

Kentsel dönüşüm kira desteği nasıl alınır? Nasıl başvuru yapılır?

Çevre ve Şehirclik Bakanlığı kentsel dönüşüm kapsamında evleri yıkılan vatandaşlar kira desteği alıyor. Peki kentsel dönüşüm kira desteği nasıl alınır? Nasıl başvuru yapılır? İşte tüm merak edilenler...

ANT Yapı'ya ''Sektörüne İlham Veren Kurum Ödülü'nün sahibi oldu!

Uluslararası alanda en çok iş yapan 100 müteahhitten biri olan Ant Yapı, Türkiye Kurumsal Sosyal Sorumluluk Derneği tarafından gerçekleştirilen 11. KSS Zirvesi’nde, “Sektörüne İlham Veren Kurum” ödülünün sahibi oldu.

Türktraktör ödülü Haberi

Türktraktör ödülü

Yenilenebilir Enerji Genel Müdürlüğü'nün veri tabanı 'Enerji Verimliliği Portalı'na kayıtlı olan, enerji tüketim bilgilerini her yıl düzenli olarak gönderen ve imalat sanayiinin alt sektörlerinde faaliyet gösteren yaklaşık 20 işletmenin değerlendirildiği kategoride, enerji yoğunluğunu son 3 yılda (2011-2013) ortalama yüzde 41,4 azaltan TürkTraktör; motorlu taşıt, römork ve yarı römorklar alt sektörü içerisinde "Enerji Yoğunluğunu En Çok Azaltan İşletme" seçildi. 


14-17 Ocak 2015 tarihlerinde düzenlenen 6. Enerji Verimliliği Forumu kapsamında, Enerji ve Tabii Kaynaklar Bakanı Taner Yıldız'ın katılımıyla W0W Convention Center'da gerçekleştirilen törende, TürkTraktör adına ödülü TürkTraktör Üretimden Sorumlu Genel Müdür Yardımcısı Nebi Doğan Özdöngül kabul etti. Tesis içerisindeki tüm birimlerde enerji verimliliğine ilişkin farkındalığı yaygınlaştırmaya yönelen ve yüzde 9 oranında enerji tasarrufu sağlayan TürkTraktör; ofis ve üretim merkezlerinde basınçlı hava, doğal...