29 / 04 / 2024

TÜRSAB Hizmet binası

TÜRSAB Hizmet binası

Türkiye Seyahat Acentaları Birliği (TÜRSAB) Manavgat/Side Bölgesel Yürütme Kurulu Hizmet Binasının açıldı. Konuşmaların ardından TÜRSAB Manavgat/Side BYK Hizmet binasının açılış kurdelesi törene katılan protokol tarafından kesildi ve bina gezildi.

Edremit Belediyesi Akçay hizmet binası kamulaştırıldı!

BALIKESİR'in Edremit ilçesinin Akçay mahallesindeki kiralık hizmet binası, kamulaştırılarak belediye mülküne dönüştürüldü.

İstanbul Üniversitesi Tıp Fakültesi ek hizmet binası açıldı!

İstanbul Üniversitesi Tıp Fakültesi'nin Fatih'te bulunan ek hizmet binası hizmete açıldı. 

Şanlıurfa'da bir binanın belediyenin hizmet binasına dönüştürülmesi mecliste!

Şanlıurfa ili Eyyübiye ilçesinde hasta yakınları misafirhanesi olarak kurulacağı söylenen bir binanın belediyenin hizmet binasına dönüştürülmesi meclis gündemine taşındı. CHP'li Tanal, konuyla ilgili soru önergesi hazırladı...

TÜRSAB ana hizmet binası icradan satıldı!

Koronavirüsü sebebiyle zor günler geçiren turizm sektöründen bir kötü haber de TÜRSAB’dan geldi. Banka tarafından yapılan icra takibi neticesinde ise TÜRSAB ana hizmet binasının bulunduğu gayrimenkule haciz işlemi uygulandı ve bina geçtiğimiz günlerde ihale yoluyla satıldı.

MÜ Pendik Eğitim ve Araştırma Hastanesi Başıbüyük Ek Hizmet Binası açıldı! 

Marmara Üniversitesi Pendik Eğitim ve Araştırma Hastanesi Başıbüyük Ek Hizmet Binası bugün hizmete açıldı...

MÜ Pendik Eğitim ve Araştırma Hastanesi Başıbüyük Ek Hizmet Binası açılıyor!

Marmara Üniversitesi Pendik Eğitim ve Araştırma Hastanesi Başıbüyük Ek Hizmet Binası bugün hizmete açılıyor.

TÜİK ek hizmet binasıyla ilgili 10 soru TBMM'de!

TÜİK ek hizmet binası meclis gündemine taşındı. CHP'li Tanrıkulu, konuyla ilgili soru önergesi hazırladı...

Bursa Hamitler Hizmet Binası törenle açıldı!

Bursa’da modern ve planlı şehirleşmenin yükseldiği Hamitler Mahallesi’nde Osmangazi Belediyesi tarafından yeniden inşa edilen hizmet binası ve cami çevre düzenlemesi gerçekleşen törenle hizmete açıldı.

TÜRSAB'ın Beşiktaş genel merkez binası 100 milyon TL'ye icradan satışta!

İstanbul 10. İcra Dairesi Müdürlüğü, TÜRSAB'ın Beşiktaş'ta yer alan genel merkez binasını 100 milyon TL'ye icradan satışa çıkardı...

Kocaeli Kandıra hizmet binasının yalıtım çalışmaları başladı!

Yatırımlarına hız kesmeden devam eden Kocaeli Büyükşehir Belediyesi, Kandıra hizmet binasının yalıtım çalışmalarına başladı...

134 yıllık tarihi Casa Garibaldi Binası 10 yıllığına TÜRSAB'ın!

Beyoğlu'nda yer alan 134 yıllık Casa Garibaldi Binası'nın kullanım hakkı 10 yıllık süre ile Türkiye Seyahat Acentaları Birliği'ne (TÜRSAB) geçti. 

Tekirdağ Büyükşehir yeni hizmet binası tanıtıldı!

Tekirdağ Büyükşehir Belediyesi'nin inşaatı devam eden yeni hizmet binasının tanıtımı gerçekleşti.

Konya Bölge Kütüphaneleri ve Hizmet Binası'nın ihalesi 14 Mart'ta!

Konya Yazma Eserler Bölge Kütüphaneleri ve Hizmet Binası'nın ihale süreci tamamlandı. 15 bin metrekare inşaat alanına sahip binanın ihale tarihi 14 Mart olarak belirlendi.

TÜRSAB Hizmet binası Haberi

TÜRSAB Hizmet binası

TÜRSAB Manavgat/Side Bölgesel Yürütme Kurulu’nun TÜRSAB Genel Merkezi tarafından 850 bin liraya satın aldığı 4 katlı modern hizmet binası törenle hizmete açıldı. Açılışa TÜRSAB Başkanı Başaran Ulusoy, Manavgat kaymakamı Nazmi Günlü, Manavgat Belediye Başkanı Şükrü Sözen ve Acenta yetkilileri katıldı.

TÜRSAB Hizmet binasının açılışında konuşan TÜRSAB Manavgat/Side Bölgesel Yürütme Kurulu Başkanı Ahmet Özden, Manavgat’ta 50-60 yıl önce çadır ve sırt çantalarıyla başlayan turizmin bugün itibariyle belgeli 250 bin yatak kapasitesine ve 5 milyon turiste ulaştığına dikkat çekti.

Konuşmaların ardından TÜRSAB Manavgat/Side BYK Hizmet binasının açılış kurdelesi törene katılan protokol tarafından kesildi ve bina...