03 / 05 / 2024

TÜYAP bursa inşaat fuarı

TÜYAP bursa inşaat fuarı

Bursa 13. Uluslararası Yapı, İnşaat Malzemeleri, Tesisat, Isıtma, Soğutma, Havalandırma, Doğalgaz ve Teknolojileri Fuarı, 912 Nisan arasında Bursa Uluslararası Fuar ve Kongre Merkezi'nde gerçekleştirildi.

Bursa İnşaat Fuarı bugün sona eriyor!

Bursa Ticaret ve Sanayi Odası (BTSO) öncülüğü, TÜYAP, İMSİAD, BURTİMDER ve Bursa Emlak Müşavirleri Odası işbirliğinde Bursa Uluslararası Fuar ve Kongre Merkezi'nde düzenlenen İnşaat Fuarı bugün sona eriyor.

Türkiye'de inşaat sektörü: Hiç inşaat işinden anlamayan 10-12 dairelik bir binanın müteahhiti olabiliyor! 

Türkiye'de inşaat sektöründe diplomasını beş dakika önce alanlar bile ömür boyu şantiye şefliğini üstlenebiliyor. İnşaat sektörü temsilcileri duruma tepkili. İşte ayrıntılar...

Yapı ve inşaat sektörünün yeni hedefi Türk Cumhuriyetleri!

DKİB Yönetim Kurulu Başkanı Saffet Kalyoncu, yapı ve inşaat sektörünün yeni hedefleri ile ilgili konuştu ve Türk Cumhuriyetleri, Irak, Suudi Arabistan, Libya, Rusya Federasyonu ve Gürcistan'ı işaret etti. İşte yapı ve inşaat sektörünün yeni hedefleri...

Abba Taahhüt Yapı Ve İnşaat Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Abba Taahhüt Yapı Ve İnşaat Ticaret Limited Şirketi bugün Esenler'de 1 milyon TL sermaye bedeli ile Abdullah Babar ve Yunus Babar ortaklığında kuruldu.

Yağcıoğlu Taahhüt Yapı Ve İnşaat Malzemeleri Sanayi Ve Ticaret Anonim Şirketi kuruldu!

Yağcıoğlu Taahhüt Yapı Ve İnşaat Malzemeleri Sanayi Ve Ticaret Anonim Şirketi bugün Kağıthane'de 1 milyon 500 bin TL sermaye bedeli ile Yusuf Yağcı tarafından kuruldu.

İMKON 2. Gayrimenkul Yapı ve İnşaat Malzemeleri Fuarı kapılarını açtı!

İnşaat Müteahhitleri Konfederasyonu'nun sektörün önde gelen projeleri ilgililerle bir araya getirmek için düzenlediği 2. Gayrimenkul Yapı ve İnşaat Malzemeleri Fuarı kapılarını açtı.

Söğüt Yapı Malzemeleri İnşaat Elektrik İç Ve Dış Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Söğüt Yapı Malzemeleri İnşaat Elektrik İç Ve Dış Ticaret Limited Şirketi bugün Avcılar'da 2 milyon TL sermaye bedeli ile Cihat Şimşek tarafından kuruldu.

Tuğ Taahhüt Yapı Ve İnşaat Limited Şirketi kuruldu!

Tuğ Taahhüt Yapı Ve İnşaat Limited Şirketi bugün Kağıthane'de 100 bin TL sermaye bedeli ile Göktuğ Topsakal tarafından kuruldu.

Doğu Karadeniz'in yapı ve inşaat malzemesi ihracatı yüzde 17 artarak 28,5 milyon doları geçti!

Aktarılan son dakika detaylarına göre, Doğu Karadeniz'den 5 ayda gerçekleştirilen yapı ve inşaat malzemeleri ihracatı yüzde 17 arttı ve 28 milyon 591 bin 505 dolara ulaştı.

Türkiye'deki inşaat harcamalarının 1 trilyon doları bulması bekleniyor!

Şubat başında Kahramanmaraş merkezli meydana gelen depremlerin üstünden zaman geçmiş olsa da, açılan yaralar sarılmaya devam ediyor. Verilen detaylara göre, Türkiye'deki inşaat harcamaları 1 trilyon doları bulması bekleniyor.

Uluslararası Mühendis Erhan Mataracı kara tabloyu çıkardı: Türkiye’nin inşaat sorunu nasıl çözülür?

Asrın felaketi olarak nitelendirilen deprem nedeniyle, yıkılan ve hasar gören yapıların müteahhitleriyle ilgili soruşturmalar devam ederken, Uluslararası Mühendis Erhan Mataracı Türkiye’nin inşaat sorununu ve çözümlerini tek tek anlattı...

Hsy Taahhüt Yapı Ve İnşaat Ticaret Limited Şirketi Kuruldu!

Hsy Taahhüt Yapı Ve İnşaat Ticaret Limited Şirketi Büyükçekmece’de Emre Eynesilli tarafından kuruldu.

44. Yapı Fuarı'nda küresel yapı ve inşaat sektörü masaya yatırıldı! 45 binden fazla ziyaretçi katıldı! 

Yapı, inşaat malzemeleri ve teknolojileri alanında dünyanın en büyük fuarı şeklinde nitelendirilen 44. Yapı Fuarı'nda küresel yapı ve inşaat sektörü masaya yatırıldı. Fuara 45 binden fazla ziyaretçinin katıldığı belirtildi...

Türk şirketleri inşaat alanında Kazakistan'dan 27 milyar dolarlık iş aldı! 

Kazakistan'ın Ankara Büyükelçisi Abzal Saparbekuly, Türk şirketlerinin inşaat alanında Kazakistan devletinden aldığı işlerin hacmi 27 milyar dolar olduğunu dile getirdi. 

TÜYAP bursa inşaat fuarı Haberi

TÜYAP bursa inşaat fuarı

 YÜZDE 60 ARTTI 

Başarılı geçen fuarı değerlendiren Tüyap Bursa Fuarcılık A.Ş. Genel Müdürü İlhan Ersözlü "Bursa İnşaat Fuarı'nda 270 firma ve 675 marka yer aldı. Geçtiğimiz yıla göre katılım oranı yüzde 60 arttı. Bu yıl beklentilerin üzerinde büyüyen fuarı 32 ülkeden 52 bin 998 kisi ziyaret etti" dedi. 


ARAP DÜNYASI FUARDAYDI 

Fuarın Birleşik Arap Emirlikleri, Bahreyn, Katar, Kuveyt ve Suudi Arabistan'dan gelen gayrimenkul yatırımının öncüleri ile katılımcı firmaları buluşturduğunu belirten Ersözlü, "Suudi Arabistan'ın prenslerinden Saud Bin Abdulaziz Bin Mohammed Al Faisal Al Saud, Mekke'de yapılan 33 katlı, bin 314 daireli Zemzem Towers'ın satısını gerçekleştiren Mass Intarnational CEO'su Nail Alamirah, dünyanın birçok ülkesinde gayrimenkul ve inşaat yatırımı olan Green Valley'in CEO'su Zeiad Abbas, Dubai'den Time Square Otelleri'nin yöneticileri ile Suudi Arabistan, Katar, Kuveyt,...