10 / 05 / 2024

tuzla İlhan Kartal

tuzla İlhan Kartal

Boğaziçi Yönetim AŞ Genel Müdürü İlhan Aydın Kartal, Tuzla Bölgesi Siteleri Site Yönetim Müdürleri ile birlikte 30 Martta gerçekleşen yerel seçimlerde Tuzla’da ikinci kez seçilen Başkan Ali Şadi Yazıcı'yı ziyaret etti.

Tuzla İnşaat Turizm Organizasyon Limited Şirketi kuruldu!

Tuzla İnşaat Turizm Organizasyon Limited Şirketi Kartal’da  100 bin TL sermaye bedeli  ile Ali Rıza Mert Tarafından kuruldu.

Hesaplar karıştı, aidatta pusula şaştı!

M Plus Toplu Konut Yönetim Şirketi'nin sahibi İlhan Kartal, tartışma konusu olan yüksek aidatlar ile ilgili konuştu.

Kartal-İçmeler-Tuzla Enerji İletim hattı imar planı askıda!

Tuzla İlçesi, 154 KV Kartal-İçmeler-Tuzla Brş. N Enerji İletim hattına ilişkin 1/5000 ölçekli imar planı askıya çıkarıldı...

Anadolu Yakası'nın avantajlı ilçeleri: Kartal, Pendik,Tuzla!

Kentsel dönüşüm çalışmalarıyla hızla yenilenen  Kartal, Pendik, Tuzla aksındaki yeni konutlar, elverişli fiyatları nedeniyle İstanbul Anadolu yakasında tercih nedeni. 

YG İnşaat'tan yeni projeler geliyor!

40 yıldır Kartal'da proje yaptıklarını söyleyen, YG İnşaat Yönetim Kurulu Başkan Yardımcısı Yavuz Gülhan, "Kartal'da 3-4 arazimiz daha var. O arazilerde de yeni konut projeleri inşa edeceğiz" dedi.

Eczacıbaşı Gayrimenkul'den Kartal ve Ayazağa’ya iki yeni proje!

Dünya Gazetesi Ekonomi yazarı Leyla İLHAN, bugünkü köşesinde Eczacıbaşı Gayrimenkul'un yakın zamanda hayata geçirileceği Kartal ve Ayazağa’daki projelerine değindi. İşte, Leyla İLHAN'ın yazısı..

İlhan Kartal'ın acı günü! Annesi Melek Kartal vefat etti!

Boğaziçi Konut A.Ş.'nin Genel Müdürlüğü görevini yürüten İlhan Kartal'ın annesi Melek Kartal dün vefat etti.

Sarhan İnşaat Gayrimenkul Taahhüt Sanayi ve Dış Ticaret Limited Şirketi Kartal Şubesi açıldı!

Sarhan İnşaat Gayrimenkul Taahhüt Sanayi ve Dış Ticaret Limited Şirketi Kartal Şubesi, İlhan Sarhan Şube Müdürlüğü'nde 100 bin TL sermaye ile 9 Eylül'de Kartal, Atalar Mahallesi'nde açıldı.

Tuzla, Maltepe ve Kartal gayrimenkulde iyi prim yapıyor!

İş GYO Genel Müdürü Turgay Tanes, İstanbul ve Anadolu’da gayrimenkul yatırımında öne çıkacak noktaları değerlendirdi. Tanes, İstanbul’da prim yapma potansiyeli en yüksek bölgenin Tuzla, Kartal ve Maltepe olduğunu belirtti.

Lokum Evler ve DKY Kartal projelerine özel kampanya!

Kentsel dönüşüme odaklanan firmalardan biri olan DKY inşaat, Tuzla'daki Lokum Evler ve DKY Kartal projelerine özel ramazan kampanyası başlattı. Peşin alımlarda yüzde 15 indirim uygulanıyor.

Lokum Evler ve DKY Kartal projelerine özel kampanya!

Kentsel dönüşüme odaklanan firmalardan biri olan DKY inşaat, Tuzla'daki Lokum Evler ve DKY Kartal projelerine özel ramazan kampanyası başlattı. Peşin alımlarda yüzde 15 indirim uygulanıyor.

Kadıköy-Kartal Metrosu Tuzla Belediyesi’ne kadar ulaşacak!

İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı Dr. Mimar Kadir Topbaş, Kadıköy-Kartal metro hattı üzerinden Yakacık'tan Kaynarca'ya erişecek Kartal-Kaynarca metro inşaatını inceledi. Topbaş, “Bu hat, Tuzla Belediyesi’ne kadar ulaşacak” dedi.

Kartal Manzara Adalar Rezidans iletişim!

Daireleri 2018 yılı Nisan ayında teslim edilecek olan Manzara Adalar Evleri İstanbul Anadolu Yakası Tuzla'da yükseliyor. Kartal Manzara Adalar Rezidans iletişim bilgileri haberimizde bulunuyor.

tuzla İlhan Kartal Haberi

tuzla İlhan Kartal

Boğaziçi Yönetim AŞ Genel Müdürü İlhan Aydın Kartal, Tuzla Bölgesi Siteleri Site Yönetim Müdürleri ile birlikte 30 Martta gerçekleşen yerel seçimlerde Tuzla’da ikinci kez seçilen Başkan Ali Şadi Yazıcı tebrik ederek bölgede bulunan Kiptaş ve Toki Sitelerine verdikleri destekten ötürü şükranlarını belirterek teşekkür plaketi sundu

Tuzla Belediyesi Başkanı Ali Şadi Yazıcı ise  profesyonelligi onemsedigini şehir kültürüne olan katkılarından  katkılarından yönetimlere teşekkür ederek yeni dönemde hali hazırda bulunan Kiptaş ve TOKİ sitelerine ve de bölgede hayata geçirilen özel projelerde hizmet verecek olan Boğaziçi Yönetim A.Ş nin gösterdiği çabayı takdir ettiklerini ve  destek vermeye devam edeceklerinin sözünü...