07 / 05 / 2024

tuzla sanayi kentsel dönüşüm imar planı nerede

tuzla sanayi kentsel dönüşüm imar planı nerede

Tuzla E-5 Karayolu ile Demiryolu arası Sanayi Şeridi Dönüşüm Nazım İmar Planı ve Batakçalı Mevkii Revizyon Nazım İmar Planı'na plan notu ilave edilmesine ilişkin 1/5000 ve 1/1000 ölçekli imar planı tadilatı bugün askıya çıkarıldı.

Tuzla'daki en kapsamlı kentsel dönüşüm çalışması başlıyor! Has Sitesi'nin temeli bugün atıldı!

İstanbul Tuzla'daki en kapsamlı kentsel dönüşüm projesi olan Has Sitesi'nin temel atma töreni bugün gerçekleşti. 

Tuzla'da kentsel dönüşüm alanında korkutan olay! Toprak kaydı, duvar çöktü!

İstanbul Tuzla'da kentsel dönüşüm çalışmaları esnasında hafriyat çalışması yapılan yerde ilk olarak toprak kaydı ardından da duvar çöktü. Bina sakinleri ''can güvenliğimiz yok'' diyerek korkutan olayı anlattı...

Ayazma Mekansal Planlama Ve Kentsel Dönüşüm Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Ayazma Mekansal Planlama Ve Kentsel Dönüşüm Sanayi Ticaret Limited Şirketi bugün Bakırköy'de 500 bin TL sermaye bedeli ile Tamer Sağlam ve Tayfun Akın Arığ ortaklığında kuruldu.

Smy Kentsel Dönüşüm İnşaat Sanayi Ve Ticaret Anonim Şirketi kuruldu!

Smy Kentsel Dönüşüm İnşaat Sanayi Ve Ticaret Anonim Şirketi bugün Bağcılar'da 250 bin TL sermaye bedeli ile Halil Kara tarafından kuruldu.

Seçkin Kentsel Dönüşüm Ve İnşaat Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Seçkin Kentsel Dönüşüm Ve İnşaat Sanayi Ticaret Limited Şirketi Tuzla'da 20 milyon TL sermaye bedeli ile Zülküf Akpınar tarafından kuruldu.

Tuzla Dekorasyon Yapı Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Tuzla Dekorasyon Yapı Sanayi Ticaret Limited Şirketi bugün Tuzla'da 500 bin TL sermaye bedeli ile Habibe Yaltırak tarafından kuruldu.

Tuzla'da kentsel dönüşüm için 10 farklı proje seçeneği!

Tuzla Belediye Başkanı Şadi Yazıcı yaptığı açıklamada Tuzla'daki kentsel dönüşüm çalışmalarında kar amacı gütmeden vatandaşlara yardımcı olduklarına değinerek, "Arkadaşlarımız bazı sitelere 10 tane proje çiziyor." dedi.

Kentpro Kentsel Dönüşüm Danışmanlık Ve İnşaat Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Kentpro Kentsel Dönüşüm Danışmanlık Ve İnşaat Sanayi Ticaret Limited Şirketi Avcılar'da 500 bin TL sermaye bedeli ile Mehmet Nesih Tacar tarafından kuruldu.

Küçükler Kentsel Dönüşüm Mimarlık Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Küçükler Kentsel Dönüşüm Mimarlık Sanayi Ticaret Limited Şirketi bugün Küçükçekmece'de 100 bin TL sermaye bedeli ile Hilal Küçükşabanoğlu ve Yunus Küçükşabanoğlu ortaklığında kuruldu.

Özgün Kentsel Dönüşüm Yapı İnşaat Ve Mühendislik Hizmetleri Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Özgün Kentsel Dönüşüm Yapı İnşaat Ve Mühendislik Hizmetleri Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Bahçelievler'de 1 milyon TL sermaye bedeli ile Özgün Bekmezci tarafından kuruldu. 

Bostancı Cio Kentsel Dönüşüm İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Bostancı Cio Kentsel Dönüşüm İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi Şişli'de 50 bin TL sermaye bedeli ile Adem Bostancı ve Ekrem Bostancı ortaklığında kuruldu.

Şanlıurfa Merkez Eski Sanayi Kentsel Dönüşüm Projesi için düğmeye basıldı! 223 yeni dükkan geliyor!

Yatırımlarına hız kesmeden devam eden  Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanlığı Toplu Konut İdaresi Başkanlığı merakla beklenen Şanlıurfa Merkez Eski Sanayi Kentsel Dönüşüm Projesi'nin ihale tarihini açıkladı. İşte merak edilen detaylar...

Eser Kentsel Dönüşüm İnşaat Taahhüt Otomotiv Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Eser Kentsel Dönüşüm İnşaat Taahhüt Otomotiv Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi Sultangazi'den Beçet Bayrak tarafından kuruldu.

tuzla sanayi kentsel dönüşüm imar planı nerede Haberi

tuzla sanayi kentsel dönüşüm imar planı nerede


Tuzla İlçesi, 11.02.2002 tasdik tarihli E-5 Karayolu ile Demiryolu arası Sanayi Şeridi Dönüşüm Nazım İmar Planı ve 19.03.2010 tasdik tarihli Batakçalı Mevkii Revizyon Nazım İmar Planı'na plan notu ilave edilmesine ilişkin 1/5000 ve 1/1000 ölçekli Nazım ve Uygulama İmar Planı tadilatı, İstanbul Büyükşehir Belediyesi tarafından bugün ilanen askıya çıkarıldı.


İstanbul Büyükşehir Belediyesi, 28329 dosya numaralı imar plan tadilatını 21 Temmuz 2014'te onayladı. İmar planı, 16 Eylül 2014'te askıdan indirilecek. Detaylar şöyle;


1/5000 Ölçekli Tuzla E-5 Karayolu ile Demiryolu Arası Sanayi Şeridi Batakçalı Mevki Revizyon Nazım İmar Planı




Plan Hükümleri ve Lejantı

A- Genel Hükümler


1- 1/5000 Ölçekli Tuzla E-5 Karayolu ile Demiryolu Arası Sanayi Şeridi Batakçalı Mevki Revizyon Nazım İmar Planı; Plan Paftaları, Plan Raporu, Plan Hükümleri ve Plan Uygulama Hükümleri ile...