30 / 04 / 2024

tuzla yatırım projeleri

tuzla yatırım projeleri

Kamu yatırımları, ulaşım, teknoloji, sağlık gibi yatırımlarıyla yükselen bölge Tuzla, marina projesiyle daha da değerleniyor. 

İstanbul'un yeni yatırım bölgesi Tuzla!

Viaport Marina’nın açılmasıyla yıldızı iyice parlayan Tuzla, şimdilerde Sabiha Gökçen Havaalanı için yapılması planlanan ikinci pist projesinin ev sahipliğini üstlenecek. Tuzla, yepyeni bir ‘yaz-kış ikamet bölgesi’ olarak yatırımcıların yeni gözdesi oldu

Antalya Meidan Plaza'da yüksek kira getirisi ile karlı bir yatırım avantajı!

Akdeniz bölgesinde yatırım ve yaşam değeri yüksek projeleri hayata geçiren Aderan Global, Meidan Plaza projesi yüksek kira getirisi ile karlı bir yatırım avantajı sunuyor. İşte ayrıntılar...

Eyüpsultan-Bayrampaşa Tramvay Hattı ile Sefaköy-Beylikdüzü-TÜYAP Metro Hattı Yatırım programına alınmadı!

İstanbul Büyükşehir Belediyesi’nin projelerini tamamlayıp onay aldığı ve finansmanını sağladığı Eyüpsultan-Bayrampaşa Tramvay Hattı ile Sefaköy-Beylikdüzü-TÜYAP Metro Hattı projeleri yatırım programında alınmadı.

'Yeni nesil sosyal arsa projeleri' konut yatırımının cazibesini sarsıyor!

Konut fiyatlarının yükselmesi yatırımcıları farklı alternatif eğilimlere yöneltiyor.   Sektörde ‘yeni nesil yatırım’ olarak bilinen sosyal arsa projelerine talebin artması konut yatırımının  cazibesini sarsıyor. 

K Tuzla Gayrimenkul Geliştirme Ve Yatırım Anonim Şirketi kuruldu!

K Tuzla Gayrimenkul Geliştirme Ve Yatırım Anonim Şirketi Beşiktaş'ta 60 milyon 150 bin TL sermaye bedeli ile Ali Kibar, Ahmet Kibar, Asım Kibar, Aysun Kibar ve Haluk Kayabaşı ortaklığında kuruldu.

Elmo Gayrimenkul Yatırım İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Elmo Gayrimenkul Yatırım İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Tuzla'da 10 bin TL sermaye bedeli ile Sibel Pekcan tarafından kuruldu.

Son dakika! Resmi Gazete'de yayımlandı: Yatırım projeleri için yeni düzenleme!

Sanayi ve Teknoloji Bakanlığı tarafından tasarlanan "Yatırım Projelerinin Stratejik Öncelik ve Teknik Değerlendirmesine İlişkin Tebliğ" Resmi Gazete'de yayımlanarak yürürlüğe girdi.

Calmm Gayrimenkul Yatırım Ve Yapı Anonim Şirketi kuruldu!

Calmm Gayrimenkul Yatırım Ve Yapı Anonim Şirketi bugün Tuzla'da 100 bin TL sermaye bedeli ile Cenk İsmail Kaptanoğlu tarafından kuruldu.

Anvil Grup Gayrimenkul Yatırım İnşaat Gıda Maddeleri Ve Mimarlık Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Anvil Grup Gayrimenkul Yatırım İnşaat Gıda Maddeleri Ve Mimarlık Sanayi Ticaret Limited Şirketi Tuzla'da 250 bin TL sermaye bedeli ile Şevval Örs tarafından kuruldu.

Tıps Gayrimenkul Yatırım Hizmetleri Ve Otomotiv İthalat İhracat Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Tıps Gayrimenkul Yatırım Hizmetleri Ve Otomotiv İthalat İhracat Ticaret Limited Şirketi Tuzla'da 2 milyon TL sermaye bedeli ile Ahmet Sevim ve Hacer Sevim Aşkın ortaklığında kuruldu.

Öz Mty 24 İnşaat Turizm Otomotiv Gayrimenkul Yatırım İç Ve Dış Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Öz Mty 24 İnşaat Turizm Otomotiv Gayrimenkul Yatırım İç Ve Dış Ticaret Limited Şirketi Tuzla'da Mert Mustafa Öztürk tarafından kuruldu.

Rams İnşaat'tan yeni proje atağı! İstanbul ve Bodrum'a 10 milyar TL'lik yatırım geliyor!

Rams İnşaat, İstanbul ve Bodrum projeleriyle dev yatırımlara imza atacak. Rams İnşaat; İstanbul ve Bodrum’daki projeleri için toplam 10 milyar Türk Lirası yatırım gerçekleştirecek. 

6. Gayrimenkul Yatırımları, Projeleri ve Finansmanı Fuarı 24-27 Kasım'da!

CNR Emlak-Gayrimenkul Yatırımları, Projeleri ve Finansmanı Fuarı, 24-27 Kasım 2022 tarihleri arasında yapılacak.

May Arazi Yatırım Ve İnşaat Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

May Arazi Yatırım Ve İnşaat Sanayi Ticaret Limited Şirketi bugün Tuzla'da 50 bin TL sermaye bedeli ile Mustafa Güleryüz tarafından kuruldu.

tuzla yatırım projeleri Haberi

tuzla yatırım projeleri

Milliyet Gazetesi'nden Duygu Erdoğan'ın haberine göre; İstanbul Anadolu Yakası'ndaki konut fiyatlarını en çok ulaşım projeleri artırıyor. Uzun yıllar sayfiye yeri olarak görülen Tuzla yapılan yatırımlar sayesinde önemli bir gelişim noktası oldu. 
   

D-100 Karayolu güneyi ile sahil arasında kalan bölgede villa ve düşük katlı konutlar dikkat çekerken, Tuzla Devlet Hastanesi’nin bölgede bulunması ve şirketlerin operasyon merkezlerini bu bölgeye taşıması hareketliliğin önemli nedeni olarak gösteriliyor. 


Ulaşımı kolaylaştı

Tuzla-Pendik-Yavuz Sultan Selim Köprüsü Yüksek Hızlı Tren Hattı projesi ile birlikte 2018 yılı sonu itibarıyla faaliyete geçirilmesi planlanan Gebze-Halkalı Marmaray yüzeysel metro hattı bölgenin ulaşılabilirliğini artıracak projelerin başında geliyor.

Tuzlayı canlandıracak diğer önemli unsur ise Sabiha Gökçen Havalimanı ikinci pist inşaatı. 4 bin kişilik Garanti Teknoloji Kampüsü, büyük bir alanda kurulması planlanan Anadolu Yakası Yaş...