29 / 04 / 2024

twitter para ali

twitter para ali

Sosyal medyayla iç içe olan herkesin yakından tanıdığı bir isim Raif Günden. Para Ali hesabı ve Ali Ağaoğlu ismini mizahla birleştirip büyük bir kalabalığa seslenmekte olan Raif Günden ile muhteşem başarısını konuştuk.

Twitter'a içerik üretiyorsanız bu habere mutlaka bakın! İsminiz ödeme listesinde olabilir

Twitter, yorum bölümüne reklam koyulması için hesabı onaylanmış kullanıcılara ödeme yapacak. Elon Musk, haberi bir tweet ile duyurdu. Ödemenin birkaç hafta içinde yapılacağını söyledi. İlk ödeme grubu için ayrılan para ise 5 milyon dolar olarak beyan edildi.

Twitter dolandırıcısı 794.000 dolarlık ünlü Kripto hırsızlığı suçunu kabul etti

İngiliz bir adam Salı günü Barack Obama ve Elon Musk gibi ünlülerin Twitter hesaplarını hackleme ve 794.000 dolarlık kripto para birimini çalma planlarındaki rolünden dolayı suçunu kabul etti.

Twitter'da yeni dönem! Elon Musk açıkladı: Artık herkes para kazanabilecek

Twitter son zamanlarda yeni bir özellikle kullanıcılarına para kazanma fırsatı sunuyor. Twitter, yeni özelliği sayesinde kullanıcılarının tweetlerinden para kazanmasına olanak tanıyor. Bu özellik sayesinde kullanıcılar, tweetlerini ücret karşılığı yayınlayarak para kazanabilirler.

Mavi tikin ardından şimdi de yüzde 10'luk kesinti den para alacak! 

Twitter Inc CEO'su Elon Musk Cuma günü yaptığı açıklamada, şirketin gelir kaynaklarını çeşitlendirmek amacıyla web sitesindeki içerikten para kazanmaya çalıştığı için sosyal medya platformunun ilk yıldan sonra içerik aboneliklerinde %10'luk bir kesinti yapacağını söyledi.

Bugün resmen yeni bir devir başladı! Artık Twitter’dan para kazanabileceksiniz!

Tesla ve SpcaX CEO’su Elon Musk, bugün Twitter hesabından yaptığı paylaşımla Blue üyelerinin reklam gelirlerinden para kazanacağını açıkladı. İşte detaylar…

Para bassa bu kadar kazanmaz! Elon Musk, her gün yeni servet yapıyor!

Twitter’ın hisselerini devraldığından beri dünyanın gündeminden düşmeyen Elon Musk,  işler ünlü platform cephesinde yolunda gitmese de servetine servet katmaya devam ediyor.  Teknoloji devinin bir günde kazandığı para ise rüyalara girecek cinsten…

Altın yıl sonunda kaç lira olacak? Böyle bir rakamı kimse söylemedi! Altın uzmanı Mehmet Ali Yıldırımtürk açıkladı

Altın fiyatlarında yıl sonu tahminleri teker teker geliyor. Gram altın 1. 500 lira olacak diyen de var 2. 000 lira olacak diyen de… Ünlü altın ve para piyasaları uzmanı Mehmet Ali Yıldırımtürk’ün yıl sonu tahmini ne; İşte detaylar…

Kripto para borsası Binance'dan sürpriz Twitter desteği! Kredi musluğunu açtı

Kripto para borsası Binance, Twitter'ı 44 milyar dolara satın alan Elon Musk'a 500 milyon dolarlık kredi açtı. Binance, Twitter’a 500 milyon dolarlık öz sermaye yatırımı yapmayı planladığını açıkladı.

Dogecoin uçuşa geçti! Elon Musk’ın Twitter’ı alma girişimi kripto para piyasasını hareketlendirdi

Sosyal medya devi Twitter’ı satın almak isteyen Elon Musk’ın destek verdiği Dogecoin uçuşa geçti. Twitter’ın satışının gündem olmasının ardından Dogecoin yaklaşık yüzde 6 değer kazandı.

Selçuk Bayraktar kripto para mı çıkarıyor? Baykar'dan iddialara ilişkin açıklama 

Türk SİHA’larının yaratıcılarından Selçuk Bayraktar, yönetim kurulu başkanlığını sürdürdüğü Baykar Teknoloji’nin kripto para çıkaracağı yönündeki iddialara ilişkin açıklama yaptı. Twitter’dan paylaşım yapan Baykar, kripto para iddialarına noktayı koydu.

Kripto para caiz mi? Diyanet İşleri Başkanı Erbaş yanıtladı!

Canlı yayında gündemle ilgili olarak önemli açıklamalar yapan Diyanet İşleri Başkanı Ali Erbaş, milyonlarca kişi tarafından merak edilen 'Kripto para caiz mi?' sorusunu cevapladı.

Ali Kurt'tan KİPTAŞ projelerine ilişkin dikkat çeken açıklama!

KİPTAŞ Genel Müdürü Ali Kurt, Twitter hesabından KİPTAŞ projelerine ilişkin yalanlar ve gerçekler başlıklı bir video yayınladı. 

Jack Dorsey'in kripto para tutkusu durmuyor!

Jack Dorsey, kripto paralara olan tutkunluğuyla dikkat çekiyor. Dorsey, Twitter'daki işinden sonra odaklanacağı kripto para kariyeriyle son derece "marjinal" bir milyarder olarak ismini duyuruyor. 

twitter para ali Haberi

twitter para ali



Sosyal medyayla iç içe olan herkesin yakından tanıdığı bir isim Raif Günden. Para Ali hesabı ve Ali Ağaoğlu ismini mizahla birleştirip büyük bir kalabalığa seslenmekte olan Raif Günden ile muhteşem başarısını konuştuk. Kendisine olan güveni, mütevazılığı ve genç yaşındaki başarısı üzerine MAG Business’a özel bir röportaj gerçekleştirdik... 



Kısaca tanıyabilir miyiz seni? Raif Günden kimdir, ne yapar, kaç yaşındadır?

20 yaşındayım. İstanbul’da ailemle kalıyorum ve Marmara Üniversitesi’nde Elektronik Haberleşme okuyorum yani kısaca öğrenciyim. Aileme ve arkadaşlarıma çok düşkün biriyim.


Sosyal medyada bu kadar beğenilmek ve her geçen gün artarak ilerleyen bir kalabalığa seslenmek zor olsa gerek. Metinler için özel bir çalışma yapıyor musun yoksa o an aklından geçenler midir Para Ali hesabını bize bu kadar sevdiren?

Biraz zor oluyor çünkü çok ciddi sayıda bir...