08 / 07 / 2024

twitter uydu alıcısı

twitter uydu alıcısı

Next&Nextstar’ın, en son teknolojiyle ürettiği Next Pandora uydu alıcısı, içerdiği teknolojik işlev seçenekleri ile çocukların oyun keyfine ortak oluyor...

Konut piyasasında satış dengesi değişti! Fiyatları artık satıcı değil alıcı belirliyor! 

Konut piyasasında satışlar düşmeye devam ediyor. Konut ilanları her geçen gün artarken, bir evin ilanda kalma süresi 100 güne kadar çıkıyor. Talebin azaldığı piyasada fiyatları artık satıcılar değil alıcılar belirlemeye başladı. İşte detaylar...

Konutta ve otomobilde alıcı ‘kral’ oldu! Fiyatları artık alıcı belirliyor!

Konuta olan talebin azalması ve sıfır araç sayısının da giderek artmasıyla birlikte konut ve otomobil piyasasında artık alıcılar kral oldu.

Güney Kıbrıs’ta inşaat sektörüne İsrailli gayrimenkul alıcıları yön veriyor!

Güney Kıbrıs’ta emlak piyasasında alıcıların yüzde 45’lik kısmını yabancı uyrukluların oluşturduğu, Ruslardan sonra bu piyasaya yatırım yapan 2. en büyük grup olan İsrailli gayrimenkul alıcılarının inşaat sektörüne yön verdiği belirtildi.

Konut piyasasında fiyatı alıcının belirlediği döneme mi geçiliyor? 

Konut fiyatları ile ilgili tartışmalar devam ederken, Değer Yatırımcısı Furkan Yavuz sosyal medya hesabı üzerinden yaptığı paylaşımda konut piyasasında fiyatı alıcının belirlediği döneme geçildiğini söyledi.

Kuzey Kıbrıs  gayrimenkul alıcılarının akınına uğradı!

Poundla kira gelirinin yanı sıra cazip konut fiyatlarıyla Kuzey Kıbrıs Türk Cumhuriyeti adeta yabancı gayrimenkul alıcılarının akınına uğradı. Magusa, İskele, Gaziveren’in büyük ilgi gördüğünü dile getiren Yatırım Danışmanı Özge Özler, en çok talebin Rusya, İran ve Avrupa’dan geldiğini dile getirdi.

Birleşerek arsa alan yerli alıcılarla konut kooperatifi yeniden canlanabilir!

Son dönemlerde sık sık gündeme gelen gayrimenkul piyasasında giderek daralan pazar emlakçıların da yabancı müşteri portföylerini dış pazarlara yönlendirmesine neden oldu. Birleşerek arsa alan yerli alıcılar da neredeyse unutulan “konut kooperatifi” seçeneğini yeniden canlandırabilir. 

Katolik Kilisesi'ni 'Mirasçılık belgesiyle' satışa çıkartmıştı! Gayrimenkul dolandırıcısı adeta İstanbul'u satın almış!

İstanbul'un en büyük Katolik Kilisesi olan ve Beyoğlu'nun simge yapıları arasında yer alan Sent Antuan Kilisesi'nin sahte belgelerle satmaya çalışan gayrimenkul dolandırıcısının kendi ve ailesi üzerine kayıtlı tapular görenleri hayrete düşürecek cinsten. İşte ayrıntılar...

2023'te hem alıcısına hem de satıcısına kazandıran ikinci el araçlar, 2024'te de fırsatlar sağlayacak!

İkinci el araçlar 2023 yılında hem alıcısına hem de satıcısına kazandırdı. 2. el araçların 2024 yılında da önemli fırsatlar sağlaması bekleniyor.

Yabancı yatırımcılar Türk hisse senedi ve tahvillerinin net alıcısı haline geldi! 6 yıl sonra bir ilk...

Türk hisse senedi piyasasında yaşanan keskin yükseliş yabancıların da dikkatini çekti. Yabancı yatırımcılar Türk hisse senedi ve tahvillerinin net alıcısı haline geldi.

Demir çelik sektörünün sanal pazarı 10 bin alıcı sayısına ulaştı!

İş Bankası Grubu’nun iştiraki Proemtia, daha yıl bitmeden amacına ulaştı. Demir çelik piyasasının dijital pazarı olarak hizmet veren platform, 10 bin alıcı sayısına ulaştı. Proemtia Genel Müdürü Umut Feyzioğlu, bu seneyi 1 milyar liralık işlem hacmi ile kapatmayı amaçladıklarını belirtti.

Konut satışlarında denge yine değişti: Ev var alıcı yok!

Türkiye'de konut sektöründe dengeler sürekli değişiyor. Düne kadar yatırım aracı olan konut cazibesini yitirdi. 2.el piyasada ilan sayısı artarken, evlere alıcı bulmak zorlaşıyor.

Zirve yine Türkiye'de! Altın alımları sürüyor

WGC’nin bilgilerine göre evvelki senenin en büyük altın alıcısı olan TCMB, ocak ayında da liderlik koltuğunu kimseye bırakmadı.

Doları ince eleyip sık dokuyan adam Selçuk Geçer can alıcı tarihi açıkladı! Bugün değil ama çok yakın! Yandınız

Doları ince eleyip sık dokuyan adam Selçuk Geçer, doların yükseleceği can alıcı tarihi açıkladı. Herkes bugünü bekliyor ama asıl patlamanın olacağı tarih bugün değil. Selçuk Geçer, dolardaki asıl patlamayı açıklayıp rakam verdi. Dolarını satanlar yandınız...

twitter uydu alıcısı Haberi

twitter uydu alıcısı


Yaz tatilinde Next Pandora uydu alıcısı ile internete bağlanarak oyun oynayabilen çocuklar, tatilin tadını Next&Nextstar ile çıkarıyor.


Next&Nexstar tarafından, son teknoloji ile üretilen Next Pandora uydu alıcısı, kaliteyi arayanların bir numaralı tercihi oluyor. Next Pandora, klavye ve mouse özelliklerini taşıyan kablosuz kumandası ile size uydu alıcısı ve internet tarayıcısını aynı ekranda kullanma ayrıcalığını sunarken, Android uygulamaları ile görsel sunumu eğlenceye çeviriyor. 


Next Pandora uydu alıcısı, Android 4.0 işletim sistemi, 4 adet USB girişi ve dahili kablosuz ağ bağlantısı (Wi-Fi) ile, alanında lider uydu alıcıları arasında yer alıyor. İleriye dönük teknoloji ile geliştirilebilme ve uzun yıllar kullanım olanağı sağlarken, sağlamlığı ile de ön plana çıkıyor.


Sosyal paylaşım ağlarını kullanmak çok kolay!


Next&NextStar Pandora uydu alıcısı Twitter, Facebook, DailyMotion, YouTube, Flickr gibi sosyal paylaşım uygulamalarını...