27 / 07 / 2024

Ucell sms

Ucell sms

Netaş’ın, TeliaSonera’yla daha önce başarılı işbirliklerine imza atmış olması ve her iki şirket arasındaki güven ilişkisi, Ucell’in Netaş’ı tercih etmesinde büyük rol oynadı.Ucell, Netaş’ı tercih etti.

Mevduat faizleri ne kadar? 750 bin TL'si olan aylık bu kadar kazanıyor: İşte en yüksek mevduat faizi veren banka!

Bankalar müşterilerini arayarak ya da SMS göndererek mevduat faizine çekmeye çalışıyor. Peki mevduat faizleri ne kadar? İşte en yüksek mevduat faizi veren banka!

Araç sahipleri dikkat! Ek MTV ödemesi için GİB mesaj göndermeye başladı...

Gelir İdaresi Başkanlığı tarafından yapılan uyarı kapsamında göre ek Motorlu Taşıtlar Vergisi (MTV) ikinci taksit ödeme süresi bugün itibari ile doluyor. Buna göre, GİB araç sahiplerini SMS atarak uyarmaya başladı. İşte haberin detayları...

Hatay'da tapulara el konuluyor iddiası! Rezerv alan ilan edilen mahalle sakinlerine SMS yollandı!

Depremlerde en büyük yıkımı yaşayan Hatay’da 8 mahalle geçtiğimiz günlerde rezerv alanı ilan edilmişyi. Hatay'da tapulara SMS ile el konulduğu gündeme geldi. İşte ayrıntılar..

Ziraat’ten Türk Telekom kampanyası!

Ziraat Bankası üzerinden maaşını alan emeklilere özel bir fırsat! Türk Telekom, bu kişilere yurtiçi tüm yönlerde 750 dakika, 750 SMS, 5 GB mobil internet ve Türk Telekom mobil hatlarıyla sınırsız konuşma hakkını 12 ay taahhüt ile sadece 120 TL'ye sunuyor. İşte tüm detaylar...

Emekliler için PTT'den SMS ile kredi müjdesi: 70 Bin TL nasıl alınır?

Emekliler artık PTT şubelerine uğramadan kredi çekebiliyor. 70 bin TL’ye kadar sunulan kredi fırsatından yararlanmak ise oldukça kolay. Bu müjdeli haber özellikle de kredi alamam diyenleri ilgilendiriyor. İşte PTT’den gelen 70 bin TL’ye varan kredi alma şartları ve yöntemleri haberin devamında...

Eylül ayı evde bakım maaşı yatan iller listesi: Evde bakım maaşı SMS sorgulama işlemi nasıl yapılır?

Evde bakım maaşı sorgulamaları eylül ayına girilmesiyle birlikte gündemi meşgul etmeye başladı. Peki, Evde bakım maaşı SMS sorgulama işlemi nasıl yapılır?

Bu bankadan 1250 TL kazanmak için SMS atmak yeterli! İşte kampanyanın detayları!

Türkiye’nin önde gelen bankalarından olan kaçırılmayacak bir fırsat sundu. 1250 TL değerinde bu hediyeyi kazanmak için SMS ile başvurmak yeterli olacak. Belirli bir tarihe kadar geçerli olan bu kampanyanın gerektirdiği bazı koşullar da bulunuyor. Bu kampanyadan yararlanmak, maddi açıdan büyük fayda

Bankalardan çılgın dolar kampanyası! Ödül miktarı aklınızı başınızdan alacak

Bankaların yastık altında doları olan müşterilere yönelik çılgın dolar kampanyaları başladı. SMS le müşterilerine ulaşan bankalar vatandaşın yoğunluğu ile karşılaştı. İşte dolar kampanyaları.

Çiftçiler dikkat! Buğday taban fiyatı 13 TL olacak!

Kemal Kılıçdaroğlu, sosyal medya hesabından çiftçilere hitap etti. Ayrıca, BTK'nin SMS kararına da atıfta bulunarak, "Buğdayın taban fiyatı, fark pirimiyle birlikte en az 13 TL olacak" açıklamasında bulundu.

Akbank'tan son dakika müjdesi! Nakit ihtiyacı olana tek SMS ile 45 bin TL kredi!

Akbank, müşterilerine kolaylıkla kredi kullanma imkanı sağlayan bir kampanya başlattı. Nakit ihtiyacı olanlara yönelik sunulan bu fırsatla, sadece bir SMS ile 45 bin TL kredi alabilirsiniz. Akbank'ın yeni kampanyası, kredi kullanımını daha da kolaylaştırarak dikkatleri üzerine çekiyor. İşte ayrıntıl

Halkbank'a SMS atana 750 TL hediye! Son tarih 31 Mayıs!

Halkbank müşterileri için harika bir fırsat! Tek bir SMS göndererek 750 TL'lik bir hediye kazanma fırsatı sunuldu. İlgili banka tarafından duyurulan bu heyecan verici kampanya ile müşteriler büyük bir avantaj elde ediyor.

ATM'den para çekenler dikkat! Bu yenilik en zor anınızda işinize yarayacak

Bankalar kredi kartlarıyla sağlanan peşin avans çekim işlemlerini durdururken, kimi bankalar ise ATM'den para çekmeyle alakalı yeni karar aldı. Günlük limit çekim ücreti yükseltildi. Yapı Kredi, müşterilerine SMS göndererek bu kararı ilan etti.

Ehliyeti olan milyonlarca vatandaşı ilgilendiriyor! Çok acilen bakın, SMS gönderilecek!

Türkiye'deki sürücüler için önemli bir gelişme yaşanıyor: artık araç muayene raporları SMS yoluyla gönderilecek. TÜVTÜRK tarafından yapılan resmi açıklamaya göre, A, B, C veya D sınıfı ehliyeti olan araç sahipleri, muayene sonrası raporlarını fiziksel olarak saklamak zorunda kalmadan erişebilecekler

Ucell sms Haberi

Ucell sms

Türkiye’nin lider sistem entegratörü Netaş, uluslararası alanda gerçekleştirdiği başarılı projelere bir yenisini daha ekledi. Özbekistan'ın ikinci büyük mobil operatörü TeliaSonera’nın iştiraki Ucell’in şebekesinde; hızla artan abone sayısı, internete bağlantı trafiğinin yükselmesi ve artan akıllı cihaz sayısına bağlı olarak, omurgada ihtiyaç duyulan paket anahtarlama cihazlarını Netaş sağlayacak.

Netaş, mevcut paket anahtarlama sisteminin yerine Cisco ASR5K sistemini yerleştirerek, gerekli tüm konfigürasyon ve entegrasyon çalışmalarını üstlenecek. Entegrasyon çalışmaları sırasında, Ucell abonelerinin aldığı 3G/2G servisleri kesintiye uğramayacak. Aboneler aldıkları servisleri, projenin tamamlanmasının ardından, daha yüksek bir bant genişliğiyle kullanabilecek. Önümüzdeki dönemde 4G servisleri için gerekli konfigürasyon ve entegrasyon çalışmaları da, Netaş tarafından gerçekleştirilecek. Ucell, 10 Gigabit seviyesindeki arayüzleri içinde barındıran çözüm sayesinde, gelecekte yaşayacağı abone artışını karşılayarak, yüksek paket trafiğini taşıyabilecek bir kapasiteye ulaşacak.

Netaş’ın,...