02 / 05 / 2024

uçlurum içine inşa edilen ev

uçlurum içine inşa edilen ev

Yunanistan'ın Santorini Caldera adasında inşa edilmesi planlanan Casa Brutale isimli ev, Ege denizi kıyısındaki bir uçurumun içine gömülü olacak..

Gürpınar Belediyesi'nden TOKİ müjdesi! 112 adet yeni konut inşa edilecek!

Gürpınar Belediye Başkanı Hayrullah Tanış, ilçedeki konut ihtiyacını karşılayacak ve ilçe ekonomisine katkı sağlayacak projeyi duyurdu. İlçeye TOKİ aracılığıyla 112 adet yeni konut ve iş yeri inşa edilecek.

Japon deprem uzmanından İstanbul, İzmir ve Doğu Anadolu için deprem uyarısı! Resmen açıkladı! SON DAKİKA!

Japon yüksek inşaat mühendisi, mimar ve deprem uzmanı Yoshinori Moriwaki, İstanbul, İzmir ve Doğu Anadolu için deprem uyarısı yaptı. İşte uzmanın o açıklamaları...

TOKİ o ilde 304 konut ve 8 iş yeri inşa edecek!

Muğla Seydikemer'de TOKİ tarafından inşa edilecek projenin çalışmaları başladı. 304 konut ve 8 iş yerinden oluşacak projenin Seydikemer’e hayırlı olmasını dileyen Seydikemer Belediye Başkanı B. Önder Akdenizli, “TOKİ konutları, en kısa zamanda tamamlanarak hak sahiplerine teslim edilecektir” dedi.

Deprem bölgesinde 13 bin 319 iş yeri inşa edilecek!

Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanı Işıkhan, depremden etkilenen illerde inşa edilecek iş yerlerine ilişkin bilgi verdi. Işıkhan, 13 bin 319 iş yerinin yapılmasını hedeflediklerini belirtti.

Malatya'daki kalıcı konutlar için ilk kazma vuruldu! TOKİ ilk etapta 1.073 konut inşa edecek!

Kahramanmaraş merkezli depremlerden etkilenen Malatya Battalgazi'de, TOKİ eliyle ilk etapta 1.073, devamında inşa edilecek 750 konut için ilk kazmanın vurulduğu açıklandı. İşte ayrıntılar...

O ildeki sanayi sitesinde 24 iş yeri inşa ettirilecek! 

S.S. Muş Bulanık 2 Nolu Küçük Sanayi Sitesi Yapı Kooperatifi Başkanlığı,  sanayi sitesinde 24 iş yeri inşa ettirecek. Söz konusu ihale 23 Kasım 2022 tarihinde yapılacak.

Alanya Belediyesi iş merkezi inşa ettirip 15 yıllığına kiraya verecek! İhalesi 22 Eylül'de!

Antalya İli Alanya Belediye Başkanlığı, Antalya Alanya'da taşınmaz üzerine iş merkezi inşa edilmesi ve 15 yıl süre ile kiraya verilmesi için ihale düzenliyor. İşte detaylar...

Brad Pitt'in afetzedeler için inşa ettirdiği evler kullanılamaz halde!

Dünyaca ünlü amerikalı aktör Brad Pitt'in kurucularından olduğu Make It Right Vakfı'nın, katrina kasırgası sonrası mağdur olanlar için inşa ettirdiği evlerin yaşanılabilecek halde olmadığı ortaya çıktı. İnşaatı tamamlanan 109 evden sadece 6'sında yaşanılabilir olduğu belirlendi.

Mehmet Özhaseki'den kentsel dönüşüm bütçesi için çağrı!

Kayseri Kocasinan Belediyesince Uğurevler Mahallesi'nde gerçekleştirilen kentsel dönüşüm kapsamındaki anahtar teslim töreninde konuşan Özhaseki, kentsel dönüşüm bütçeleri için çağrıda bulundu.

Gazze'de inşa edilecek 1000 konut için anlaşma yapıldı!

 Filistin Çalışma ve İskan Bakan Yardımcısı Naci Serhan, yıkıma uğrayan Gazze'de inşa edilecek konutlar için Kahire ile anlaşma yapıldığını dile getirdi.

İsrail Doğu Kudüs'te Yahudi yerleşimciler için 540 yeni konut inşa edecek! 

İsrail Hükümeti, işgal altında olan Doğu Kudüs’te Yahudi yerleşimciler için 540 yeni konut inşa edecek.

Malatya Beydağı'nda 923 konut 38 iş yeri inşa ediliyor!

Malatya Büyükşehir Belediyesi, kentsel dönüşüm çalışmaları kapsamında Beydağı'nda 923 konut 38 iş yerinin inşaatına başladı. 

Şuşa'ya inşa edilecek okul için görüşmeler yapıldı!

Azerbaycan Cumhurbaşkanı İlham Aliyev, Şuşa'ya inşa edilecek okul için, MHP Genel Başkan Yardımcısı Mevlüt Karakaya ve beraberindeki heyet ile görüşme gerçekleştirdi. 

uçlurum içine inşa edilen ev Haberi

uçlurum içine inşa edilen ev

Yunanistan'ın Santorini Caldera adasında inşa edilmesi planlanan Casa Brutale isimli ev, Ege denizi kıyısındaki bir uçurumun içine gömülü olacak..



Laertis Antonios Ando Vassiliou ve Pantelis Kampouropoulos isimli iki Yunan mimar tarafından tasarlanan Casa Brutale isimli uçurum içindeki ev, Ege Denizi'nin kenarında bir uçurumun kıyısında konumlanıyor.



Yunanistan'ın Santorini Caldera adasında, tamamen uçurumun içine gömülü olarak inşa edilecek ilginç ev muhteşem manzarası ile hayranlık uyandırıyor.



Mimaride Brutalism akımının en ilginç örneklerinden biri olan Casa Brutale isimli evin çatısında bir yüzme havuzu yer almakta olup evin cam duvarları sayesinde tavana bakılınca havuz görünüyor.



Muhteşem deniz manzaranın keyfini çıkarmak için planlanan evin 3D model görüntüleri yayınlandı.