07 / 05 / 2024

uğur akkuş açıklama

uğur akkuş açıklama

Ebru Şallı'nın eşi Uğur Akkuş'un 8 yıl 4 ay hapis cezasına çarptırıldığı iddia edilmişti. Konuya ilişkin basın açıklamasında bulunan Akkuş'un avukatı "Herhangi bir kesinleşmiş herhangi bir mahkeme kararı yoktur" diye konuştu.

İzmir'in yüzde 70'inin dönüşüme ihtiyacı var! Uzmanlardan korkutan açıklama geldi!

İzmir'de 60 ile 70 oranında kentsel dönüşüme  ihtiyaç olduğu belirtilirken uzmanlardan peş peş korkutan açıklama geldi.

2024 asgari ücreti ne zaman açıklanacak? Beklenen açıklama yapıldı mı?

Ülkemizde milyonların merakla beklediği 2024 senesi asgari ücretinin ne zaman açıklanacağı belli olduğu kaydedildi. Buna göre açıklama yapan AK Parti Grup Başkanvekili Muhammed Emin Akbaşoğlu, asgari ücretin 29 Aralık Cuma günü açıklanacağını belirtti. İşte haberin detayları...

Ünlü ekonomistten düşük faizli konut kredisini bekleyenleri hayal kırıklığına uğratacak açıklama!

Ziraat Bankası’nın önceki dönemlerde Genel Müdür Yardımcılığı görevini yapan Ekonomist Prof. Dr. Şenol Babuşcu, ekonomiye ilişkin önemli değerlendirmelerde bulundu. Şenol Babuşcu, düşük faizli konut kredisi bekleyenleri hayal kırıklığına uğratacak bir açıklama yaparak, “Öyle bir kredi gelmez” dedi.

Uğur UES 273 D2K 204 litre buzdolabı fiyatında büyük sürpriz! Buzdolabı almak isteyenler hemen baksın!

Buzdolabı konusunda adından sıkça söz ettiren Uğur, son teknolojik özelliklerle donatılmış bir buzdolabı üretti. Uğur, UES 273 D2K 204 litre buzdolabını uygun fiyat fırsatıyla satışa sundu.

Türkiye Sigorta Birliği’nin yeni Başkanı açıklandı! Aksigorta Genel Müdürü Uğur Gülen, TSB Başkanı oldu!

Türkiye Sigorta Birliği’nin (TSB) Olağanüstü Genel Kurulu’nda yapılan seçimler ile sigortacılar yeni başkanını seçti. TSB Başkan Yardımcısı olan Uğur Gülen, birliğin Başkanlık görevine seçildi.

Avrupa Merkez Bankası'ndan açıklama geldi! 3 gün sonra euroda dananın kuyruğu kopuyor!

Euro/TL kuru hız kesmeden yükselmeye devam ediyor. Rekordan rekora koşan euro/TL kurunun ne kadar olacağı merak ediliyor. Avrupa Merkez Bankası'ndan açıklama geldi! 3 gün sonra euroda dananın kuyruğu kopuyor!

Şu günler altın almak için çok riskli! 2 altın uzmanı isimden yatırımcılara net açıklama geldi!

Altın fiyatları rekora doymuyor. Her geçen gün rekor tazeleyen altın fiyatları yatırımcıların odağında. Özellikle altın almak isteyenlere seslenen 2 altın uzmanı isimden yatırımcılara çok net açıklama geldi. Şu günler altın almak için çok riskli! 

Agah Uğur kimdir? Hangi dilleri biliyor? Uzmanlık alanı nedir?

Coca Cola İçecek A.Ş  Yönetim Kurulu Üyesi Agah Uğur kimdir?  Kaç yaşında?  Agah Uğur daha önce hangi görevlerde bulunmuştur? Agah Uğur'un eğitim hayatı nasıldı? İşte Agah Uğur'un hayatına dair merak edilenler.

Ziraat Bankası'ndan büyük bomba gibi açıklama. Acil bakın

Ziraat Bankası tarafından vatandaşları ilgilendiren çok önemli bir açıklama yapıldı. Banka tarafından verilecek kredinin miktarı hayli yüksek. Nakit para arayışındaki vatandaşların bakmasında fayda olduğu ifade edildi.

İslam Memiş'ten fişek gibi açıklama geldi! Gümüş net bu kadar olacak! Gümüş yatırımcıları havalara uçacak!

Altın ve piyasa uzmanı İslam Memiş'ten gümüş ile ilgili fişek gibi açıklama geldi. Gümüş fiyatları net bu kadar olacak. Gümüş yatırımcıları havalara uçacak!

Deprem uzmanından çarpıcı açıklama: Doğu Anadolu ile Ölü Deniz kırıkları kudurdu! Konteyner evler ve çadırlarda kalın!

Hatay'da dün akşam saatlerinde 3 dakika arayla 2 büyük deprem meydana geldi. Deprem uzmanından çarpıcı açıklama: Doğu Anadolu ile Ölü Deniz kırıkları kudurdu! Herkes konteyner evler ve çadırlarda kalsın!

Peş peşe açıklanan kampanyalara bir yenisi eklendi! BİM’den 500 ürün için vatandaşı bayram ettirecek açıklama geldi!

Türkiye’de en fazla tercih edilen zincir marketlerden BİM de indirim kampanyası furyasına dahil oldu. Şirketin ocak ayı için duyurduğu açıklama ise vatandaşı bayram ettirecek. BİM, bu kampanya ile bakın vatandaşı nasıl sevindirecek…

Dolar için en dip rakamı açıklayan Necmettin Batırel'den son dakika flaş açıklama! 80 lira birden fırlayacak...

Dolar ile ilgili yapmış olduğu en dip tahminlerle tanınan Ekonomist Necmettin Batırel'den son dakika flaş açıklama geldi.

uğur akkuş açıklama Haberi

uğur akkuş açıklama

Türkiye'de başta emlak olmak üzere yatırım danışmanlığı hizmetleri sunan iş insanı ve Ebru Şallı'nın eşi Uğur Akkuş'un 2011 yılında Kuveytli yatırımcıları dolandırdığına ilişkin iddialarla ilgili yargılandığı davada Akkuş'un 8 sene hapis cezasına çarptırıldığı ileri sürülmüştü.

Cumhuriyet Gazetesi'nde yer alan habere göre; iddialar kısa sürede gündeme gelirken; Uğur Akkuş cephesinden konuya ilişkin ilk açıklama yapıldı. 

"ORTAKLARIYLA BİR TAKIM UYUŞMAZLIKLAR YAŞADI"

16 Kasım'da görülen duruşmada verilen kararın çarptırıldığına dikkat çeken Akkuş'un avukatları basın açıklamasında şu ifadeleri kullandı:

"Müvekkilimiz Uğur Akkuş, ticari hayatta tüm Türkiye'ye mal olmuş ünlü bir iş adamıdır. Yaptığı işler ve gerek ekonomik gerek sosyal hayatta Türkiye Cumhuriyeti'ne kattıkları ile ticari hayatta ve iş dünyasında önde gelen isimlerden biridir. AS Global Yatırım Holding Yönetim Kurulu Başkanı Uğur Akkuş, yapmış olduğu bir ticari...