04 / 05 / 2024

Uğursan Teknoloji kimin

Uğursan Teknoloji kimin

Uğursan Teknoloji Kozmetik Sağlık İnşaat ve Deri Ürünleri Ticaret Limited Şirketi bugün Şişli'de 20 bin TL sermaye bedeli ile Fırat İpek tarafından kuruldu.

Borsada BOFA çıkmazı! BOFA kimin adına işlem yapıyor, sahibi kim?

BoFA, ülkemizdeki borsada birçok hissede yüklü miktarda alım satım yapmakta. Bir çok yatırımcı BoFA'nın yapmış olduğu yüklü alımları takip ederek hisse değerlerini inceliyor. Peki BOFA kimin adına işlem yapıyor, sahibi kim?

‘Amazon Teknoloji Sınıfı’ ile 4 bin genç kodlama eğitimi alacak! Hemen başvurun!

Amazon Türkiye, Tuzla Belediyesi ve Habitat Derneği ortaklığında İstanbul Tuzla Şelale Eğitim Parkı’nda kurduğu Amazon Teknoloji Sınıfı ile gençlerin bilgisayar bilimi, kodlama, makine öğrenimi ve 3D tasarım becerileri edinmesine yardımcı olacak.

TEKNOFEST’e ziyaretçi akını! 3 günde 1 milyona yaklaştı!

Atatürk Havalimanı’nda 27 Nisan Perşembe günü başlayan TEKNOFEST adeta ziyaretçi akınına uğradı. Teknoloji yarışmaları ve hava gösterileriyle devam eden TEKNOFEST’e 3 gün içinde her yaştan 925 bin 437 kişi geldi.

Hepsi Burada'dan çılgın indirim! İPhone 13'e yaptığı kampanya dilden dile dolaşacak

Hepsi Burada, her üründe olduğu gibi teknoloji ürünlerinde de kampanyalar sunuyor. Teknoloji devi Apple'ın İPhone 13 modeline yaptığı indirim, vatandaşın ilgisini çekti. 10-11 Nisan avantajlarını, İPhone 13'ün özelliklerini ve fiyatını öğrenmek istiyorsanız haberimize göz atın

Şok'ta teknoloji karnavalı! Bilgisayar 10799 TL, Monitör 3499 TL! yarına kadar sabredemeyeceksiniz

Hemen hemen her kategoride indirimler yapan ŞOK market, 29 Mart aktüel ürün kataloğunu duyurdu. Evindeki eksikleri tespit edip yarına hazırlanan vatandaş en çok teknoloji ürünlerinin bulunduğu kategoriye rağbet etti.

Baymak Lambert Yoğuşmalı Kombi indirimli fiyatıyla Carrefoursa'da! 15 Şubat 2023 fiyat listesi

Gazdaki su buharının ayrıştırılıp suya dönüşmesi yoğuşmalı kombinin sahip olduğu teknoloji ile mümkün oluyor. Bu işlem sırasında doğalgaz az kullanılarak enerji verimliliği sağlanmış oluyor. Peki yoğuşmalı kombi indirimli fiyatıyla ne kadar? Özellikleri neler? 

Teknoloji devi Xiaomi’de istifa depremi!  Küresel Başkan Yardımcısı ayrıldığını duyurdu!

Teknolojik cihazlarda ve özellikle cep telefonunda piyasaya sunduğu uygun fiyatlı ürünlerle tanınan teknoloji devi Xiaomi’nin Küresel Başkan Yardımcısı Jain, görevinden ayrıldığını açıkladı. Peki bu istifanın arkasında ne var? Söylentiler çeşitli… İşte ayrıntılar…

Bir teknoloji devinden daha kötü haber! Microsoft da işten çıkarmalara hazırlanıyor

Dünyanın birçok bölgesinde çalışanları olan ABD'li büyük teknoloji şirketi Microsoft çalışanlarının yaklaşık yüzde 5'ini işten çıkarmayı planladığı açıkladı. Şirketin yaklaşık 220 bin çalışanı olduğu biliniyor. Gözler şirketin 24 Ocak’ta açıklayacağı son çeyrek bilançosuna çevrildi.

MIUI 14 alacak Xiaomi telefonlar! Ocak 2023 güncel liste!

MIUI 14 ile kullanıcılarını memnun etmek isteyen Çinli teknoloji devi Xiaomi, birçok model için yeni bir arayüz sunmayı planlıyor. Çoğu Redmi, POCO ve Xiaomi modelinin yeni MIUI 14'ü alacağı söyleniyor. Ayrıntılar için buraya tıklayın.

Teknoloji devine vergi şoku! Toplam 98 milyon dolar...

Teknoloji devi Apple, Şu sıralar vergi kaçakçılığı sorunu ile uğraşıyor. Alışveriş kurallarındaki bir açıktan menfaat elde etmeye çalışan müşteriler, 98 milyon değerindeki vergi oranını ödemediği için Apple, vergisiz alışveriş desteğini sonlandırdığını açıkladı.

Asgari ücrette yeni tahmin! 40 mı 50 mi 80 mi? Zam oranı ne olacak?

Hükümet aralık ayında bir kez daha masaya oturarak yılbaşından itibaren geçerli olacak asgari ücreti belirleyecek. Asgari ücretle ilgili tahminler havada uçuşuyor peki kimin tahmini tutacak. Asgari ücret artışından sonra emekli maaşları ne kadar olacak.

Şok Market’ten teknoloji ürünlerinde kaçırılmayacak fırsat! İşte, Şok Market 4 Eylül 2022 fiyat listesi...

Şok Market, bilgisayar, tablet gibi teknoloji ve birçok gıda malzemesinde kampanya yaptı. 6 Eylül 2022’ye kadar devam edecek kampanyanın kataloğu yayınlandı. İşte, birçok üründe indirime giden Şok Market’in 4 Eylül 2022 fiyat listesi…

Şok Market’ten indirim şenliği! Teknoloji ürünlerinde kaçırılmayacak fırsat! İşte, Şok Market 3 Eylül 2022 fiyat listesi

Şok Market, bilgisayar, tablet gibi teknoloji ve birçok gıda ürününde indirim yaptı. 6 Eylül 2022’ye kadar sürecek kampanyanın kataloğu paylaşıldı. İşte, pek çok üründe indirime giden Şok Market’in 3 Eylül 2022 fiyat listesi…

Uğursan Teknoloji kimin Haberi

Uğursan Teknoloji kimin

Uğursan Teknoloji Kozmetik Sağlık İnşaat ve Deri Ürünleri Ticaret Limited Şirketi bugün Şişli'de 20 bin TL sermaye bedeli ile Fırat İpek tarafından kuruldu.

Uğursan Teknoloji Kozmetik Sağlık İnşaat ve Deri Ürünleri Ticaret Limited Şirketi konusu: 

TELEKOMÜNİKASYON a-Haberleşme hizmetlerini sağlamak için gerekli olabilecek her türlü donanımın alımı, satımı, ithalatı, ihracatı, dağıtımını yapmak. b-Her çeşit cep ve mobil telefonları, telefon santralleri, telsiz haberleşme cihazları ve bunların yedek parça ve aksesuarlarının alımı, satımı, mamul, bakım ve onarımını, ithalatını, ihracatını ve iç ticaretini, pazarlamasını, bayiliğini, distribütörlüğünü ve mümessilliğini yapmak YAZILIM 1- Şirket her türlü bilgisayar yazılımlarının üretimi ile sunum, animasyon, simülasyon gibi çoklu ortam ürünlerinin hazırlanması, alım satımını ve pazarlamasını yapabilir, 2- Şirket her türlü ve her marka bilgisayar, bilgisayar yan donanımı, tüketim malzemeleri ve...