30 / 04 / 2024

ulaşım projeleri koronavirüs

ulaşım projeleri koronavirüs

Ulaştırma ve Altyapı Bakanı Adil Karaismailoğlu, koronavirüs salgını sürecinde projeleri devam edeceğini dile getirerek, "Yaz ayları boyunca da kurulun tavsiyelerinden taviz verilmeden, şantiyelerde bu noktada gevşeme olmadan çalışmalarımızı sürdüreceğiz." şeklinde konuştu.

İstanbul Sürdürülebilir Kentsel Ulaşım Planı açıklandı: Önce Eminönü'nde, sonra Kadıköy'de girişler ücretli olacak!

İstanbul'un 'zirve saatte' trafik yoğunluğunu azaltmayı hedefleyen 'İstanbul Sürdürülebilir Kentsel Ulaşım Planı' kapsamında Eminönü ile Kadıköy'e girişlerin ücretli olması planlanıyor. İşte ayrıntılar..

Sarıyer-Kilyos Tüneli'nin 2026'da bitmesi hedefleniyor! 'Sarıyer’e ulaşım süresi 35 dakikadan 5 dakikaya inecek'

Ulaştırma ve Altyapı Bakanı Uraloğlu, Sarıyer-Kilyos Tüneli'nin tamamlanmasıyla birlikte şehir içi imar yolları baypas edileceğini ve Sarıyer'e ulaşım süresinin 5 dakikaya kadar ineceğini söyledi. Tünelin 2026 yılında hizmete açılacağını belirtti.

Bayramda otobüsler bedava mı 2023? Kurban Bayramı'nda metro, metrobüs ve marmaray ulaşımı ücretsiz mi?

Kurban Bayramı'na kısa süre kala vatandaşlar bayramda ulaşımın ücretsiz olup olmayacağını sorguluyor. Peki, bayramda otobüsler bedava mı 2023? Otobüs, metro, metrobüs ve marmaray ulaşımı ücretsiz mi? İşte detaylar...

YKS ulaşım ve barınma desteği başvuruları uzatıldı! Deprem bölgesinden sınava girecekler bu tarihi kaçırmayın! 

Deprem bölgesinden 2023 Yükseköğretim Kurumları Sınavı'na (2023-YKS) başvuran adaylara sunulacak  ulaşım ve barınma desteği başvuruları resmen uzatıldı. Peki YKS ulaşım ve barınma desteği başvuruları ne zaman sona erecek? 

ÖSYM duyurdu! YKS'ye girecekler dikkat! Sınav için ulaşım ve barınma desteği verilecek...

ÖSYM deprem bölgesinde sınava girecek adaylara ulaşım ve barınma desteği sağlanacağını duyurdu. Ayrıca 12 Haziran'da bitmesi beklenen başvuru süresi uzatıldı. İşte detaylar...

Bu haberi okumadan yolculuk planı yapmayın! Kişi sayısı ve bütçeye göre en uygun ulaşım araçları hangisi? İşte detaylar…

“enuygun.com” yolcuların yaz sezonunda seyahat tercihlerinden yola çıkarak seyahat masraflarını analiz etti. Kişi sayısı hesaplandığında en uygun ulaşım aracı hangisi oluyor? Detaylar haberimizde...

İstanbullulara toplu ulaşım şoku! Otobüs, metrobüs metrolar duracak mı?

İstanbul Büyükşehir Belediyesi toplu ulaşımın durabileceği uyarısı yapıyor. Sebebi, geçtiğimiz gün sunulan ancak reddedilen ek zam teklifi…

Şehir içi elektrikli ulaşımın en iyisi! İşte 2022 model Yamaha NEO's…

Siz de şehir içi trafiğinden, park sorunundan ve akaryakıt zamlarından şikayetçi misiniz? Yamaha, şehir içi ulaşımın çileye dönüştüğü günümüzde 2022 model Neo’s ile yeni bir çözüm sağlıyor.

Türkiye'nin ulaşım ve iletişim altyapısına 1 trilyon 145 milyar TL'lik yatırım!

Ulaştırma ve Altyapı Bakanı Adil Karaismailoğlu yaptığı açıklamada 19 senede Türkiye'nin ulaşım ve iletişim altyapısına Bakanlığı tarafından yaklaşık olarak1 trilyon 145 milyar TL yatırım yapıldığını söyledi.

Bahçeli ve müstakil evlere koronavirüs akını!

Koronavirüs ile beraber yaşam standartlarının yanı sıra konut tercihleri de farklılaştı. Türkiye'de bahçeli ve müstakil evlerde talep patlaması yaşanıyor.

Koronavirüs müstakil villalara talebi artırdı!

İzmir’de uzun senelerdir proje yöneticiliği yapan Reel Yatırım - Co. Kurucusu Yeşim Dikmen, koronavirüsün müstakil villalara talebi artırdığını söyledi.

Havsa'da belediye koronavirüs nedeniyle faaliyetini durduran esnafa kira yardımı yapacak!

Edirne Havsa'da, yeni tip koronavirüs (Kovid-19) tedbirleri kapsamında faaliyetlerini geçici olarak durduran esnafa 750 TL'ye kadar kira yardımı yapılacak.

Kiralık villalara koronavirüs ilgisi!

Koronavirüs sonrası izole tatil isteyen vatandaşlar kiralık villalara yöneldi. Kaş, Kalkan, Adrasan, Bozburun, Çeşme, Datça, Fethiye, Bodrum, Marmaris’te kiralık villa ve butik otellerin dolulukları temmuzun başından bu yana yaklaşık yüzde 100’lere ulaşmış durumda...

ulaşım projeleri koronavirüs Haberi

ulaşım projeleri koronavirüs

Ulaştırma ve Altyapı Bakanı Adil Karaismailoğlu, yazılı açıklamasında, Türkiye'nin dünyanın ekonomik merkezleriyle ham madde kaynakları arasındaki güzergah üzerinde bir kavşak konumunda olduğunu dile getirdi.

Anadolu Ajansı'nda yer alan habere göre, Türkiye'nin coğrafi konumunun sunduğu potansiyelden ekonomik, siyasi ve kültürel kazanç sağlayabilmesi amacıyla ulaştırma altyapısı alanında çok önemli yatırımlar yaptıklarını belirten Bakan Karaismailoğlu, ülkenin aydınlık yarınlarının yapılan yatırımlarla doğrudan bağlantılı olduğunu bildiklerini, koronavirüs salgını döneminde de yatırımların sürmesi için gerekli tüm tedbirleri erkenden aldıklarını belirtti.

Bakan Karaismailoğlu, salgın henüz Türkiye'de görülmeden süreci yerel ve uluslararası yayınlardan takip ettiklerini ve yeni bir yönetim sistemi oluşturduklarını söyleyerek, "Salgının Türkiye'de görülmeye başlamasıyla Bakanlık yönetimi olarak Bilim Kurulu başta olmak üzere yerel yönetimler ve hastaneler ile sürekli yakın iş birliği içerisinde olarak stratejik planlamalar yaptık. Şu...