06 / 05 / 2024

Uluslararası Uzay ve Havacılık Fuarı almanya

Uluslararası Uzay ve Havacılık Fuarı almanya

Türkiye'nin partner ülke olduğu fuarın açılışını Almanya Başbakanı Merkel ve Ulaştırma Bakanı Lütfü Elvan birlikte yapacak. Yaklaşık 40 ülkeden 1200 firmanın katıldığı fuarda bu yıl Türkiye partner ülke olacak.

Seçimlerden sonra zamlar, vergi artışları, yeni vergiler ve kredi kartlarına sınırlamalar gelecek!

Yerel seçimler sonrasında neler olacağı milyonlarca vatandaş tarafından merak ediliyor. Ziraat Bankası eski Genel Müdür Yardımcısı ve Başkent Üniversitesi Uluslararası Finans ve Bankacılık Bölüm Başkanı Prof. Dr. Şenol Babuşcu, sosyal medya hesabından bir bir açıkladı. İşte ayrıntılar...

İlk evini alacaklar yüzde 4 harç ödeyecek, ikinci ve üçüncü evde bu tutar katlanacak! Vatandaşlar ne diyor? 

Konut sektöründe hayata geçirilmesi planlanan yeni düzenlemelerden biri ile ilgili detaylar ortaya çıktı. Ziraat Bankası eski Genel Müdür Yardımcısı ve Başkent Üniversitesi Uluslararası Finans ve Bankacılık Bölüm Başkanı Prof. Dr. Şenol Babuşcu, X sosyal medya hesabında paylaştı.

Adana Tarım ve Sera Bahçe Fuarları 7 Kasım 2023'te kapılarını ziyaretçilerine açacak

Adana Tarım ve Sera Bahçe Fuarları 7-11 Kasım 2023 tarihleri arasında gerçekleşecek. TÜYAP Adana Uluslararası Fuar ve Kongre Merkezi'nde düzenlenecek fuar, sektörün yerli ve yabancı paydaşlarını bir arada buluşturacak. İşte ayrıntılar...

Asaf Uluslararası Ticaret Ve Sanayi Limited Şirketi kuruldu!

Asaf Uluslararası Ticaret Ve Sanayi Limited Şirketi Gaziosmanpaşa'da 500 bin TL sermaye bedeli ile Dilfuza Khudoyberganova tarafından kuruldu.

E-ihracatta ve uluslararası ticarette kripto para ile ödeme giderek yaygınlaşıyor!

Düşük maliyeti, hızı ve güvenli olması nedeniyle uluslararası ticarette ve e-ihracatta kripto para ile ödemelere olan ilgi her geçen gün artıyor. Geçen yıl kripto para ile ödemeler yüzde 74 oranında artarken, gelecek dönemde kripto para ile ödemenin daha popüler hale gelmesi bekleniyor.

Türkiye’den 85 firmanın katıldığı Cezayir’deki uluslararası yapı fuarı Batimatec 2023 açıldı!

Cezayir'de 25.'si gerçekleştirilen uluslararası yapı ve inşaat malzemeleri fuarı “Batimatec 2023”, 85 Türk şirketinin de katılımıyla açıldı.

Uzay ve savunma sanayinin incisi oldu! Halka arzda rekor kırıldı! 

Uzay ve savunma sanayii alanında güçlü isimlerden biri olan SDT, yüzde 21,12’lik bölümünü halka arz etti.

Rusya kendi uzay istasyonunu kuruyor!

Rusya, Uluslararası Uzay İstasyonu'ndan ayrılarak kendi uzay istasyonunu kurmaya hazırlanıyor. Ülke ilk çalışmalarını askeri bir fuarda tanıttı. İşte detaylar...

Hcsı Uluslararası Hizmetler Ve İnşaat Anonim Şirketi'nin merkez nakli yapıldı!

Hcsı Uluslararası Hizmetler Ve İnşaat Anonim Şirketi'nin merkez nakli gerçekleştirildi. Hcsı Uluslararası Hizmetler Ve İnşaat Anonim Şirketi'nin merkezi Sarıyer'de yapıldı.

Uluslararası gayrimenkul sektörü Reexpo Fuarında bir araya gelecek!

Atılım Fuarcılık tarafından gerçekleştirilecek Uluslararası Gayrimenkul ve Yatırım Fuarları ReExpo ve Second Home; Kazakistan, Özbekistan, Libya, Ürdün, Pakistan, Hollanda, Belçika olmak üzere 7 ülkede gerçekleştirilecek. 

Uluslararası Yapı ve İnşaat Fuarları hangi tarihlerde? 2022 ve 2023 yılında gerçekleştirilecek olan inşaat fuarları!

İnşaat sektörünün merakla beklediği Uluslararası Yapı ve İnşaat Fuarları 2022 ve 2023 tarihleri belli oldu. İşte tüm sektörün merakla beklediği o tarihler...

Saltan Yapı Mimarlık Uluslararası İç Ve Dış Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Saltan Yapı Mimarlık Uluslararası İç Ve Dış Ticaret Limited Şirketi Kadıköy'de Semuhi Burak Saltan tarafından kuruldu.

Vepica Uluslararası Proje Ve Mühendislik Hizmetleri Limited Şirketi kuruldu!

Vepica Uluslararası Proje Ve Mühendislik Hizmetleri Limited Şirketi bugün Bakırköy'de 10 bin TL sermaye bedeli ile Vepıca Grupo Internacıonal Sl tarafından kuruldu.

Uluslararası Uzay ve Havacılık Fuarı almanya Haberi

Uluslararası Uzay ve Havacılık Fuarı almanya

Almanya'nın başkenti Berlin'de iki yılda bir düzenlenen Uluslararası Uzay ve Havacılık Fuarı (ILA) yarın açılıyor. Yaklaşık 40 ülkeden 1200 firmanın katıldığı fuarda bu yıl Türkiye partner ülke olacak.


Fuarın açılışını Almanya Başbakanı Angela Merkel ile Ulaştırma, Denizcilik ve Haberleşme Bakanı Lütfi Elvan birlikte yapacak. Fuarda Türkiye 865 metrekarelik alanda temsil edilecek.


Türkiye standında Türk savunma sanayi firmalarından TAİ, Havelsan, Roketsan, Alp Havacılık, STM, Figes, Bites, OSSA, Tübitak Uzay, Havacılık ve Uzay Kümelenmesi Derneği ve Türk Hava Yolları yer alacak.


Fuar süresince Türk Hava Kuvvetleri'nin gösteri uçağı "Solo Türk" ve Türk Yıldızları Akrobasi Timi de gösteri yapacak. 


Airbus firmasının yeni yolcu uçağı A350'nin tanıtımının da yapılacağı fuarda havacılıkla ilgili son teknolojiler ziyaretçilere sunulacak. 25 Mayıs'a kadar sürecek fuarı bu yıl 250 bin kişinin ziyaret...