07 / 05 / 2024

umi inşaat satıştaki projeleri

umi inşaat satıştaki projeleri

Dükkan alanlarının 40 metrekareden başladığı proje 6 kat halinde yükseliyor. Bursa Umi Bazaar Projesi iletişim bilgisine göre telefon numarası 0224 441 79 09 olarak belirlendi.

Bursa Balat'a Umi Bazaar Projesi geliyor!Metrekare birimi 10 bin TL'ye!

Butik AVM olarak tasarlanan proje Umi İnşaat tarafından yükseliyor. 6 kat şeklinde yükselecek olan projenin inşa çalışmaları başladı. Bursa Balat'a Umi Bazaar Projesi geliyor!Metrekare birimi 10 bin TL'den başlıyor.

Konut satışlarının artması inşaat ve arsa maliyetleri ile kredi faizlerinin düşmesine bağlı!

Yükselen konut fiyatlarının, sektörü istenmeyen bir seviyeye taşıdığına dikkat çeken Bahaş Holding CEO’su Abdüssamet Bahadır ''Konut satışlarının artması inşaat ve arsa maliyetleri ile kredi faizlerinin düşmesine bağlı'' dedi.

'Güvenlikli etiket veya işareti' olmayan inşaat demiri 30 Nisan'a kadar satılmalı! Stoklardaki inşaat demirine düzenleme

'Güvenlikli etiket veya işareti' olmayan inşaat demirleri 30 Nisan 2024 tarihinden sonra satışa konu edilemeyecek. Resmi Gazete'de tebliğ yayımlandı. İşte ayrıntılar...

73 yıllık dev inşaat şirketi iflas etti! Esenyurt Koza Park Sitesi de dahil 1415 konut satılıyor...

Ekonomik sıkıntılar inşaat firmalarını da vurdu. 73 yıllık dev inşaat şirketi Garanti Koza A.Ş iflas etti ve  1415 konut satışa çıktı.

Fidan, ‘MİT ve Dışişleri takipte’ demişti! KKTC’de inşaat sektöründe yabancılara yap-sat yasağı!

KKTC’de inşaat piyasasına son zamanlarda yabancı ilgisinin artması, Kıbrıs Türkleri arasında önce “Fiyatlar yükseliyor. Çocuklarımıza konut alamıyoruz” tartışmalarına, İsrail-Hamas çatışmasıyla da “Yahudiler Kıbrıs’ı satın alıyor” iddialarına neden oldu. Olayın ardından yeni bir gelişme yaşandı.

İnşaat sektöründeki hareketlilik kamyon satışlarını yüzde 54 arttırdı!

Deprem bölgelerinin yeniden inşasının yanı sıra Marmara Bölgesi’nde hızlanan kentsel dönüşüm projeleri ile inşaat kamyonu satışları ilk yarıda yüzde 54 yükseldi. İşte detaylar...

Dev çocuk giyim markasını hangi ünlü inşaat gayrimenkul grubu satın alıyor?

Türkiye’nin genelinde 100’den fazla mağazaya sahip olan Panço Giyim’in satılacağı iddia edildi. Üstelik bu ünlü markayı alacak olan şirket ise, özellikle inşaat ve gayrimenkul piyasasında dünyaca ünlü bir isim.

İnşaat firmalarından 5 yılda 621 milyar TL'lik satış!

Ülkemizde inşaat sektöründe faaliyet gösteren firmaların brüt satışları 2016-2021 döneminde yüzde 113,6 arttı ve 620,8 milyar TL'ye çıktı.

İnşaat sektörünü neler bekliyor? Satılık ve kiralık ev fiyatları düşecek mi?

Bornova ve Bayraklı Müteahhitler ve İşadamları Derneği Başkanı Caner Tan, inşaat sektöründeki son durum ile kiralık ve satılık konut fiyatlarını değerlendirdi. İşte Caner Tan'ın o açıklamaları...

Prestige Proje İnşaat Satış Ve Pazarlama Anonim Şirketi Bahçelievler’de kuruldu!

Prestige Proje İnşaat Satış Ve Pazarlama Anonim Şirketi Bahçelievler’de Mert Diri tarafından kuruldu.

Prestige Proje İnşaat Satış Ve Pazarlama Anonim Şirketi kuruldu!

Prestige Proje İnşaat Satış Ve Pazarlama Anonim Şirketi Bahçelievler'de Mert Diri tarafından kuruldu.

İnşaat maliyetlerindeki artış tam gaz! Konut satışları maliyetlerden nasıl etkilenecek? Sektörü neler bekliyor?

Dünya Gazetesi köşe yazarı H. Bader Arslan, bugünkü köşesinde inşaat maliyetlerini ve konut satışlarını kaleme aldı. H. Bader Arslan, yakın zamanda yeni konut satışlarının artışa geçeceğine ilişkin bir sinyal olmadığına dikkat çekti. 

Konut satışları arttı: İnşaat sektörü hareketleniyor!

Ankara inşaat sektöründe bahar ayında olması beklenen gelişmelere yönelik konuşan Doğan Grup CEO’su Erdoğan Yıldırım, TÜİK Türkiye geneli konut satış istatistiklerine dair de açıklama yaptı.

İnşaat malzemeleri satıcıları fiyatlara çözüm bekliyor!

İnşaat sektöründe fiyat tartışmaları devam ediyor. Artan inşaat malzemeleri fiyatları, inşaat malzemeleri satıcılarını da zor duruma düşürdü...

umi inşaat satıştaki projeleri Haberi

umi inşaat satıştaki projeleri

Bursa Umi Bazaar Projesi iletişim bilgisi detaylarına değinmeden önce projedeki diğer detaylara değinelim. Toplam 54 adet ticari ünite yer alan proje Bursa İl'i Balat İlçe'sinde yükseliyor.


Umi Bazaar Dükkanları

Ticari ünitelerin büyüklükleri 40 metrekareden başlayıp 300 metrekareye kadar yükseldiği proje toplam 54 adet ticari ünitelerden meydana gelecek. Proje 6 kat şeklinde yükseliyor.


Balat Umi Bazaar ne zaman teslim?

Bursa İl'i Balat İlçe'sinde yükselen projede dükkanların teslimleri 2016 yıl sonunda yapılması öngörülüyor. Butik AVM şeklinde tasarlanan proje toplam 20 bin metrekare arsa alana yayılıyor.


Bursa Umi Bazaar fiyat

Heybeli Konakları'na yakın yerde yükselen projenin tamamı ticari ünitelerden meydana gelecek. Projedeki dükkanların metrekare birim bazında fiyatları 10 bin TL'den başlıyor ve 12 bin TL'ye kadar yükseliyor.


Umi Bazaar satış ofisi Adres

Yeni Karaman Mah. Sanayi Cad. Umi Plaza No:150 Kat:8...