09 / 05 / 2024

ümmühan şen kim

ümmühan şen kim

Yerli hazır giyim firmaları artık “home” kategorisinde de var olmaya başladı. Bir dizi firma koleksiyonlarında ev tekstili ve dekorasyon seçenekleri sunuyor. Hepsi, dünya devi markalar karşısında güçlü rakipler olarak çıkıyor...

Ankara Kasr-ı Han Konakları lansmana özel yüzde 25 peşinat 48 ay vade avantajıyla satışta! Yeni proje!

Efeler Grup tarafından Ankara’nın en özel yerlerinden biri olan İncek Kızılçaşar’da hayata geçirilen  Kasr-ı Han Konakları'nda lansmana özel yüzde 25 peşinat 48 ay vade avantajıyla satışlar başladı.

Ev sahipleri dikkat! Kiracının bıraktığı aidat borcu kim tarafından ödenir? 

Günümüz şartlarında ev sahibi ve kiracılar arasında yaşanan sıkıntılar artarak devam edebiliyor. En ufak bir sorun bile iki taraf arasında büyütülüp bazen mahkemeye kadar gidebiliyor. Kiracılar, ev sahiplerine borç bırakıp evden çıkabiliyorlar peki bu kalan borcu kim öder? 

Ev sahibi ve kiracı kavgasında kim bilinçliyse o kazanıyor!

Türkiye'de, artan yaşam maliyetleri ve konut kiraları ile birlikte, ev sahibi ve kiracı arasındaki kavgalar da her geçen gün artıyor. Son dönemlerde gündemden düşmeyen o kavgalarda kim bilinçliyse o kazanıyor...

2023'te 1 milyon 226 bin konut satıldı! Bu kadar konutu kredi kullanmadan kim alıyor?

2023'te 1 milyon 226 bin konut satılırken, geçen yıla göre yüzde 17,5 düşüş yaşandı. Piyasa koşullarına göre bu satışların çok bile olduğunu söyleyen Türkiye'nin 1 numaralı emlak ve konut editörü Tebernüş Kireçci '' Bu kadar konutu kredi kullanmadan kim alıyor?'' diye sordu. İşte detaylar...

Yeni yılda kim, ne kadar zam alacak? Memur ve emekli maaşı ne kadar olacak? Detaylar arka arkaya açıklandı!

​​​​​​​SGK ile ilgili en düşük emekli aylığı için ara zamlar gelecek. Emekli aylığı düzenlemesi için bütçe çalışmaları devam ediyor. Emekli aylığı zammı için TBMM’nin açılmasıyla birlikte harekete geçilmesi bekleniyor. Peki Ocak 2024’te en düşük memur maaşı ne kadar olacak? Kim ne kadar zam alacak?

Arden Han Yapı İnşaat Limited Şirketi kuruldu!

Arden Han Yapı İnşaat Limited Şirketi bugün Beylikdüzü'nde 500 bin TL sermaye bedeli ile Ümmühan Çalış tarafından kuruldu.

Tefal Köpüklüm Türk Kahvesi Makinesi fiyatıyla dikkat çekti: Kahveseverlere en özel hediye

Kim güzel bir Türk kahvesine "hayır" diyebilir ki... Tefal Köpüklüm Türk Kahvesi Makinesi sizin için en güzel Türk kahvesini pişiriyor. Peki Tefal Köpüklüm Türk Kahvesi Makinesi fiyatı ne kadar? İşte detaylar...

Aile Bakanlığı müjdeleri kadar sevindirecek. Ev hanımlarına 1000 TL müjdesi

Seçimlerin geçmesinin ardından hükümet cephesinden seçim vaatleri konusunda harekete geçilmeye başlandı. Ev hanımlarına en az Aİle Bakanlığı ödemeleri kadar sevindirecek bir haber geldi. İşte detaylar...

 Samsung çamaşır makinesi kaç TL? en uygun nerede? 14 Haziran 2023 fiyat listesi...

Çamaşır makinelerinde en verimli temizlik en beyaz çamaşırlar ev hanımlarının bir çamaşır makinesinden en verimli almak istediği özellik. Samsung bu beklentinizi en profesyonel olarak karşılığını veriyor. Peki Samsung çamaşır makinesi en uygun fiyata nerede satılıyor? Fiyatları ne kadar?

 Bosch çamaşır makinesi kaç TL? En uygun nerede? 13 Haziran 2023 fiyat listesi...

Ev hanımlarının korkulu rüyası çamaşırlar artık korkunuz olmaktan çıkıyor. Siz çamaşırları doldurun Bosch temizlesin.  Peki Bosch çamaşır makinesi en uygun fiyata nerede satılıyor? Fiyatları ne kadar?

 Electrolux çamaşır makinesi en uygun fiyata nerede satılıyor? Fiyatları ne kadar? İşte fiyat listesi

Bir çamaşır makinesinden en çok beklenen geniş çamaşır alanıdır. Electrolüx size istenilen alanı sağlar ve ev hanımlarını mutlu eder. Peki Electrolux çamaşır makinesi en uygun fiyata nerede satılıyor? Fiyatları ne kadar?

Ailelere ev hanımlarına emeklilik hakkı ve 8.500 TL vatandaşlık maaşı müjdesi! Başvuru şartları açıklandı

AK Parti üyesi Numan Kurtulmuş, ev hanımlarına emeklilik hakkı ve vatandaşlık maaşı konularında önemli açıklamalarda bulundu. Her aileye en az 8.500 TL maaş bağlanacağını belirten Kurtulmuş, başvuru şartlarının detaylarını paylaştı.

Hazırlıklar tamam! Her aileye en az 8500 lira

Cumhurbaşkanlığı seçimlerinin ikinci turuna az bir süre kala AK Partili Numan Kurtulmuş, vatandaşlık maaşı ve ev hanımlarına emeklilik hakkına yönelik dikkat çeken açıklamalar geldi. Kurtulmuş, her aileye en az 8.500 TL bağlanacağını ifade etti.

ümmühan şen kim Haberi

ümmühan şen kim

Değişen yaşam standartları, sosyal medya ve daha pek çok etken, tüketicinin beklentilerinin değişmesine neden oluyor. Giyimden dekorasyona, teknolojiden kişisel bakıma sayısız alan bu değişim rüzgarından etkileniyor. Özellikle hazır giyim sektöründeki markalar tüketicinin beklentilerine cevap verme yarışında çeşitli projelere imza atıyor. 

Para Dergisi'nden Şebnem Can Kılınçarslan'ın haberine göre, son yıllarda hazır giyim firmalarının bünyelerine ekledikleri ev tekstili ve dekorasyon kategorisi tüketici beklentilerini karşılamaya yönelik projeler arasında öne çıkıyor. Birçok yerli ve köklü marka, İngilizce “home (ev, yuva)” sözcüğüyle ifade edilen kategoride tüketiciye ev tekstilinden dekorasyona çok sayıda seçenek sunuyor. Home kategorisini bünyesine katan markaların yetkilileri, tüketicinin ilgisinden memnun olduklarını ve bu kategoride büyümeye devam edeceklerini söylüyor.

ÇEŞİTLİLİK ARTIYOR

Vakko Home markası, bu konseptin ilk örneklerinden. Vakko Home’un var olma gerekliliğinin 2000’lerin başında...