06 / 05 / 2024

Ümraniye Belediyesi Türkiye İş Kurumu İstihdam Merkezi

Ümraniye Belediyesi Türkiye İş Kurumu İstihdam Merkezi

Ümraniye Belediyesi, Türkiye İş Kurumu ile birlikte yürüttüğü ve Belediye bünyesinde kurulan İstihdam Merkezi ile Ümraniye’de ikamet eden işsiz vatandaşlara iş olanakları sunmaya devam ediyor.

Türkiye'de yaşayan yabancı nüfusu Komşu’yu da solladı! Yabancılar 1 milyon 518 bin 462 konutu kullanıyor!

İstanbul Büyükşehir Belediyesi (İBB) Genel Sekreter Yardımcısı Buğra Gökce, Türkiye'de yaşayan yabancı sayısının Bulgaristan nüfusunu geçtiğini belirtti. Ayrıca, Gökçe yabancıların Türkiye genelinde 1 milyon 518 bin 462 konutu kullandığını söylüyor.

Türkiye'de ilk olacak 'Sosyal Hizmetler Kampüsü' inşaatının yüzde 90'ı tamamlandı!

Aile ve Sosyal Hizmetler Bakanlığı tarafından Tokat Valiliği ve Tokat Belediyesi'nin hazırladığı proje ile temeli atılan Türkiye'de bir ilk olacak Sosyal Hizmetler Kampüsü'nün yüzde 90'ı tamamlandı.

Türkiye'de ilk! O şehirde toplu ulaşım ücretsiz

Samsun'da toplu ulaşımda bir ilk yaşandı. Samsun Belediyesi, Türkiye'de ilk kere elektrikli otobüsleri devreye soktu. Araçlar TEKNOFEST'e yolcuları ücretsiz götürdü.

KİPTAŞ, Fortune 500 Türkiye Listesi'nde 320. sırada!

İstanbul Büyükşehir Belediyesi iştiraki KİPTAŞ, Fortune 500 Türkiye Listesinde 320. sırada yer aldı.

Türkiye’nin Arnavutluk'ta inşa ettiği deprem evleri bu yıl tamamlanacak!

Arnavutluk Yeniden İnşa Bakanı Arben Ahmetaj, ülkede geçen yıl yaşanan deprem sonrasında 500 konut inşa etme taahhüdünü hayata geçiren Türkiye’ye teşekkür etti. Ahmetaj, Kurbin Belediyesi’ne bağlı Laç bölgesinde 500 konutun inşasının devam ettiği alanda incelemeler yaptı. 

Ümraniye Belediyesi Spor Merkezi açıldı!

Gençlik ve Spor Bakanı Mehmet Muharrem Kasapoğlu, Ümraniye Belediyesi tarafından inşa edilen spor merkezini açtı.

Tekirdağ Büyükşehir'den Türkiye Bina Deprem Yönetmenliği Eğitimi!

Çalışmalarına devam eden Tekirdağ Büyükşehir Belediyesi Etüt ve Projeler Dairesi Başkanlığı tarafından Proje Kontrol Birimi personeline yönelik "Türkiye Bina Deprem Yönetmenliği" eğitimi verildi.

Türkiye'nin ilk ve tek Tarım AVM’si Karacabey’de kuruluyor!

Bursa Karacabey Belediyesi tarafından, Karacabey-Bandırma yolu üzerine Türkiye'nin ilk ve tek Tarım AVM’si Karacabey’de kuruluyor. 200 dönümlük alan üzerinde kurulacak AVM, üretici ile tüketiciyi de ilk elden buluşturacak.

Türkiye Finans Ümraniye Genel Müdürlük binası Avrupa’nın en iyisi seçildi!

Türkiye Finans'ın İstanbul Ümraniye’deki yeni Genel Müdürlük binası ile Avrupa’nın en iyisi seçildi. 

İzmir’deki kentsel dönüşümün Türkiye’de örneği yok!

İzmir Büyükşehir Belediyesi bütçesi onaylandı. İzmir Büyükşehir Belediye Meclisi Kasım ayı son oturumunda konuşan Aziz Kocaoğlu, ''İzmir’deki kentsel dönüşümün Türkiye’de örneği yok'' diye konuştu.

Ümraniye Belediyesi 2019 bütçesi 550 milyon TL!

İstanbul Büyükşehir Belediye Meclisi’nde masaya yatırımların Ümraniye Belediyesi 2019 Mali Yılı Bütçesi ittifakla meclisten geçti.

Gayrimenkulde yabancı yatırımcıyı Türkiye’ye çekeceğiz!

Balıkesir Büyükşehir Belediyesi Genel Sekreteri Mehmet Gürbüz, gayrimenkulde yabancı yatırımcıyı Türkiye’ye çekecek yeni modeller üzerine çalıştıklarını söyledi.

Türkiye'nin ilk sürücüsüz metrosu açılıyor!

Türkiye'nin ilk sürücüsüz metrosu olarak hayata geçirilen Üsküdar-Ümraniye Metro Hattı yarın saat 15:00'de hizmete açılacak. 

Ümraniye Belediyesi Türkiye İş Kurumu İstihdam Merkezi Haberi

Ümraniye Belediyesi Türkiye İş Kurumu İstihdam Merkezi

Ümraniye Belediyesi birçok alan da hayata geçirdiği projeler ile hizmet yürüyüşüne devam ediyor. Klasik Belediyecilikte olduğu gibi Sosyal Belediyecilik alanında da hizmetlerini sürdüren Ümraniye Belediyesi, Türkiye İş Kurumu ile birlikte yürüttüğü ve Belediye bünyesinde kurulan İstihdam Merkezi ile Ümraniye’de ikamet eden işsiz vatandaşlara iş olanakları sunuyor.


Ümraniye Belediyesi İstihdam Merkezi, insan merkezli anlayışı ile hizmet üretiyor. İstihdam Merkezi işe ihtiyacı olan vatandaşları bölgedeki işletmelerle bir araya getirerek, uygun bir iş bulmalarında aracılık ediyor. İşsizlik başvurusu yapan bireyler meslekleri doğrultusunda bölge işletmelerinden alınmış olan uygun iş pozisyonlarına yönlendirilerek firmalarla görüşmeleri sağlanıyor. İşkur Hizmet Noktası olarak kaydı olmayan vatandaşların da İşkur kaydı yapılarak, mevcut kayıtları güncelleniyor ve İşkur açık iş pozisyonlarına yönlendirmeleri yapılıyor. Bilhassa genç işsizleri, güncel ve yoğun eleman istihdamı sağlayan...