07 / 05 / 2024

Ürdün Amman nerede

Ürdün Amman nerede

Bebek, çocuk ve genç odası kategorisinde tasarladığı tematik koleksiyonlarıyla yurtiçi ve yurtdışında büyüyen Çilek, Ürdün'ün Amman şehrinde ikinci mağazasını açtı.

Altın mı, dolar mı, faiz mi, borsa mı? Yılbaşından bu yana hangi yatırım aracı ne kadar kazandırdı? 

Yatırımcılar hangi yatırım aracının ne kadar kazandırdığını merak ederken, kripto para fenomeni Murat Ali Calman'dan konu ile ilgili çok konuşulacak bir paylaşım geldi. Peki altın mı, dolar mı, faiz mi, borsa mı? Yılbaşından bu yana hangi yatırım aracı ne kadar kazandırdı? 

Tesla, 200 bin aracı geri çağırdığını duyurdu!

Elektrikli otomobil üreticisi Tesla'nın bir yazılım dengesizliği nedeni ile ABD'deki yaklaşık 200 bin aracını geri çağırdığı açıklandı.

1 Ocak 2019'dan bu yana dolar 5.68 kat, altın 9.16 kat kazandırırken Çatalca'daki tarla 30 kat kazandırdı!

Altın ve dolar rekor üstüne rekor kırarken Gayrimenkul Uzmanı Murat Gültekin resmi sosyal medya hesabı üzerinden 1 Ocak 2019'dan bu yana dolar 5.68 kat, altın 9.16 kat kazandırırken Çatalca'daki tarla 30 kat kazandırdığını açıkladı. İşte Murat Gültekin'in o paylaşımı...

Altın mı, dolar mı, borsa mı? Bu hafta en çok hangi yatırım aracı kazandırdı?

Yatırımcılar bu hafta en çok hangi yatırım aracının kazandırdığını merak ediyor ve araştırıyor? Peki bu hafta en çok hangi yatırım aracı kazandırdı altın mı, dolar mı, borsa mı? 

Toyota, 580 bini aşkın aracını geri çağırdığını duyurdu...

Toyota Motor, park frenindeki montaj hatası ve ön camda su sızdırma nedeninden dolayı 580 binden fazla aracını geri çağırdığını açıkladı. Yapılan açıklama ve haberin detayları...

Grundig CM 4020 çay makinesinin fiyatı dibi gördü! En uygun nerede satılıyor?

Grundig, çay tiryakilerine özel ürettiği CM 4020 çay makinesinin fiyatını resmen dibe çekti. Grundig tarafından ürüne ilişkin tüm özellikler paylaşılırken, ürünün en uygun nerede satıldığı ise merak konusu oldu.

'Gram altın tarafında kazan dibi, sıyırdın sıyırdın' diyen İslam Memiş 15 gün sonrası için rakam verdi

Altın fiyatlarını yakından takip eden yatırımcılar için Altın ve para piyasaları uzmanı İslam Memiş 'Gram altın tarafında kazan dibi, sıyırdın sıyırdın' diyerek, gram altında 15 gün sonrası için rakam verdi.

Küresel gıda fiyatları 26 ayın en düşük seviyesini gördü!

Birleşmiş Milletler Gıda ve Tarım Örgütü (FAO), küresel gıda fiyatları 26 ayın en düşük seviyesini gördüğünü duyurdu.

Son depremler! Bugün en son nerede deprem oldu? 20 Haziran 2023 deprem olan ilçeler hangileridir?

Deprem mi oldu? 20 Haziran 2023 gününde nerede deprem oldu? Bir günde farklı şiddetlerde depremler meydana geliyor. Bu depremleri de Kandilli Rasathanesi ve AFAD'ın resmi internet sayfalarından öğrenebilirsiniz. İşte son olan depremlere dair detaylar!

24 Mayıs 2023 son dakika deprem listesi! Bugün deprem nerede, ne zaman oldu? İşte Kandilli Rasathanesi verileri!

24 Mayıs Çarşamba deprem mi oldu? Az önce nerede deprem oldu? Son deprem listesi belli oldu mu? Vatandaşlar bu soruların yanıtını merak ediyor. İşte 24 Mayıs 2023 Çarşamba Kandilli Rasathanesi’nin kaydettiği son dakika depremler!

Bu hafta en çok hangi yatırım aracı kazandırdı? Altın, dolar ve borsada son gelişmeler

Yatırımcılar ve yatırım yapmak isteyen vatandaşlar bu hafta en çok hangi yatırım aracının kazandırdığını merakla sorguluyor. Peki, bu hafta kimler kazandı, kimler kaybetti? İşte detaylar...

2022'de 5 milyon 219 bin 309 metrekare tarım arazisi yabancılara satıldı! İlk 3'te Ürdün, Filistin ve İsrail var!

Çevre, Şehircilik Ve İklim Değişikliği Bakanı Murat Kurum, geçtiğimiz sene 5 milyon 219 bin 309 metrekare tarım arazisinin yabancılara satıldığın belirtti. En çok taşınmaz alan ilk 3 ülke Ürdün, Filistin ve İsrail olarak belirlendi. 

Az önce deprem mi oldu? Bugün deprem nerede oldu, kaç şiddetinde oldu? 16 Mart’ta deprem mi oldu?

Deprem mi oldu? Deprem bugün nerede, ne zaman deprem oldu? İşte 16 Mart deprem olan yerlerin listesi!

Ürdün Amman nerede Haberi

Ürdün Amman nerede

Bebek, çocuk ve genç odası kategorisinde tasarladığı tematik koleksiyonlarıyla yurtiçi ve yurtdışında büyüyen Çilek, Ürdün'ün Amman şehrinde ikinci mağazasını açtı. Verilen bilgiye göre şirket, 2015 yılınının sonuna kadar bu şehirde bir yeni mağaza daha açmayı planlıyor. Şirket ayrıca, özellikle Tayland, İngiltere, ABD, Kenya ve Çin pazarlarında yeni satış noktalan açmayı da...