30 / 04 / 2024

ürdün israil yeni yerleşim alanı

ürdün israil yeni yerleşim alanı

Ürdün, İsrail'in işgal altındaki Filistin topraklarında yeni yerleşim birimi inşa etme kararına tepki gösterdi.

Kentsel dönüşümde yeni yol haritasının hukuki boyutları 9 maddede tüm detaylarıyla!

Kakıcı - Şimşek Hukuk Bürosu kurucularından Avukat Elvan Kakıcı Şimşek, Kentsel dönüşüme ilişkin yeni kanun değişikliğini değerlendirerek, kentsel dönüşümde yeni yol haritasının hukuki boyutlarını anlattı...

Son 3 yılın rekoru: Yeni konut projeleri satılmıyor mu?

Rusya'nın federal bölgelerinde müşteri bulamayan yeni konut oranları 3 yılın rekorunu kırdı. Ülkede satılamayan konut hacmi 2020 Ocak ayından bu yana ilk kez 71 milyon metrekareyi aştı.

Toyota, 580 bini aşkın aracını geri çağırdığını duyurdu...

Toyota Motor, park frenindeki montaj hatası ve ön camda su sızdırma nedeninden dolayı 580 binden fazla aracını geri çağırdığını açıkladı. Yapılan açıklama ve haberin detayları...

Koza Altın, Eskişehir'de yeni altın ve gümüş madeni açmak için düğmeye bastı!

Cevher madeni sayısını her geçen gün artırmayı sürdüren Koza Altın İşletmeleri yeni altın ve gümüş madeni açmak için düğmeye bastı.

Gram altın, çeyrek altın, tam altın fiyatları ne kadar? Altın fiyatları yeni aya nasıl başladı? 1 Ekim altın fiyatları..

Altın fiyatları, FED faiz kararının açıklanması ile beraber en düşük seviyelerine geriledi. Peki gram altın, çeyrek altın, tam altın fiyatları yeni aya nasıl başladı? İşte 1 Ekim 2023 son dakika altın fiyatları...

'Gram altın tarafında kazan dibi, sıyırdın sıyırdın' diyen İslam Memiş 15 gün sonrası için rakam verdi

Altın fiyatlarını yakından takip eden yatırımcılar için Altın ve para piyasaları uzmanı İslam Memiş 'Gram altın tarafında kazan dibi, sıyırdın sıyırdın' diyerek, gram altında 15 gün sonrası için rakam verdi.

Döviz kurları yeni rekorunu kırdı! Euro/TL ne kadar oldu? Bugün euro/TL kaç lira? 12 Haziran Pazartesi euro/TL kuru 

Döviz kurları haftanın ilk işlem gününde yeni rekorunu kırdı. 12 Haziran Pazartesi günü döviz kurları yatırımcılar ve vatandaşlar tarafından merak ediliyor. Peki Euro/TL ne kadar oldu? Bugün euro/TL kaç lira? 12 Haziran Pazartesi euro/TL kuru.

İş Bankası’na 224 milyon dolar 367 gün vadeli yeni sendikasyon kredisi!

Türkiye İş Bankası, sürdürülebilirlik bağlantılı yeni sendikasyon işlemi için 388,3 milyon Euro ve 224 milyon dolar miktarında 367 gün vadeli sendikasyon kredisi sözleşmesine imza attı.

Dolarda yangın yeri! Dolar yeni rekorunu kırdı! Doların geleceği en yüksek rakam açıklandı!

6 Haziran Salı günü dolar/TL kuru yakından takip ediliyor. Bugün dolar yeni rekorunu kırdı. Peki dolar ne kadar olacak? Dolar yükselecek mi? Doların geleceği en yüksek rakam açıklandı!

Adeta bir uzay gemisi! Hyundai Staria’nın yeni fiyatı belli oldu! Staria’ya ne kadar zam geldi?

Geleceğin aracını tasarlayan Hyundai, Staria modeliyle büyük ilgi gördü. Hyundai, mayıs ayı kapsamında tüm modellerinin güncel fiyatını belirlerken, ‘geleceğin aracı’ Staria’nın da yeni fiyatını duyurdu.

2022'de 5 milyon 219 bin 309 metrekare tarım arazisi yabancılara satıldı! İlk 3'te Ürdün, Filistin ve İsrail var!

Çevre, Şehircilik Ve İklim Değişikliği Bakanı Murat Kurum, geçtiğimiz sene 5 milyon 219 bin 309 metrekare tarım arazisinin yabancılara satıldığın belirtti. En çok taşınmaz alan ilk 3 ülke Ürdün, Filistin ve İsrail olarak belirlendi. 

Altın Profesörü İslam Memiş altın düşmedi sakın satmayın dedi! Yeni rakam verdi! Herkes dondu kaldı! 

Altın fiyatlarındaki son dakika  gelişmeler  yatırımcılar tarafından takip ediliyor. Altın fiyatları aşağı yönlü hareket ederken Altın Profesörü İslam Memiş altın düşmedi sakın satmayın dedi! Yeni rakam verdi! Herkes dondu kaldı! 

Altında yeni alım fırsatını bekleyenler geç kalmadınız! İşte piyasaları sarsan yeni açıklama!

Altın ve para piyasaları uzmanı İslam Memiş, yaptığı açıklamalarla altın yatırımcılarını heyecanlandırdı. Altında yeni alım fırsatını bekleyenler geç kalmadınız. İşte piyasaları sarsan yeni açıklama…

ürdün israil yeni yerleşim alanı Haberi

ürdün israil yeni yerleşim alanı

Anadolu Ajansı'nda yer alan habere göre, Ürdün, İsrail'in işgal altındaki Filistin topraklarında yeni yerleşim birimi hayata geçirme kararını kınadı.

Hükümet Sözcüsü Muhammed el-Mumeni, İsrail'in yerleşim birimi faaliyetlerini kınayarak bunun yasa dışı ve kesinlikle kabul edilemez olduğunu, barış seçeneğine de doğrudan tehdit oluşturduğunu söyledi.

Söz konusu yeni yerleşim birimi kararının uluslararası toplumun iradesine ve ilgili uluslararası kararlara karşı bir meydan okuma olduğunu dile getiren Mumeni, uluslararası toplumun tamamının yerleşim birimlerini reddettiğini ve bunu yasa dışı olarak kabul ettiğini söyledi.

İsrail Savunma Bakanı Avigdor Liberman, Batı Şeria'nın Cudea ve Samaria bölgelerinde 30 yeni Yahudi yerleşim yeri kurmayı planladıklarını belirtmişti. 

Liberman, bahsi geçen yerleşim yerlerine başlangıçta 2 bin 500, ilerleyen tarihlerde de bin 400 konut daha inşa etmeyi planladıklarını belirtmişti.

İsrail'in 1967'den bu yana Batı Şeria'da 131, Doğu...