25 / 07 / 2024

Uşakta taksitli ev fırsatı

Uşakta taksitli ev fırsatı

Uşak Belediye Meclisi Mart ayı 4. Birleşimi gerçekleşti. Toplantıda bölgede aylık 250 TL'den başlayan taksitlerle ev sahibi olacak projeden bahsedildi.

Kiralara yüzde 25 zam sınırının yarattığı sorunlar hemen çözülmeyecek! Şu an bile ev sahibi de kiracı da memnun değil!

Kiralara yüzde 25 zam sınırlaması uygulaması, 1 Temmuz 2024 itibarıyla kaldırıldı. Peki sorunlar hemen çözülecek mi? Yalova Baro Başkanı Avukat Elif Turnacı Çavuş, konuyu değerlendirdi. İşte o açıklama...

2.3 milyon TL'ye ev alacakların aylık ödemesi 21.790 TL! Artık hesaplar 'Kiracı yarısını öder' diyerek yapılıyor!

Konut fiyatlarının ve konut kredisi faizlerinin düşüp düşmeyeceği milyonlarca kişinin merak ettiği durumlardan. Peki şu an krediyle ev almak mantıklı mı? Vatandaşlar neler dedi? İşte konut kredisi hesabı ve vatandaşların yorumları... 

Fahiş kiralar öğrencileri de vurdu: Eğitimlerini dondurmayı bile düşünüyorlar!

İstanbul'da öğrenci olmanın maliyeti son bir senede uçtu. Özellikle ev ve özel yurtta barınan öğrencilerin durumu daha kötü. Kentte özel yurtta barınmanın maliyeti bir yılda yüzde 213,94 arttı. Bazı öğrenciler eğitimlerini dondurmayı bile düşünüyorlar...

Kira krizi satılık konut sayısını artırdı!

Kon Yapı CEO’su Berna Mun yaptığı açıklamada kiralık konutların karaborsaya düştüğünü kaydederek, kiracı ile uğraşmak ev sahiplerinin evlerini satmayı tercih ettiğini belirtti.

Fiyat performans ürünü Altus çamaşır makinesine büyük ilgi! İşte özellikleri ve fiyatı

Altus AL devir çamaşır makinesinde emniyetli kullanım imkanı üst düzey olduğu için ev hanımları çok fazla rağbet ediyor. Dolayısı ile fiyatı en çok araştırılan ürünler arasına giriyor.  Peki 08 Haziran 2023 fiyat listesi nedir?

TOKİ'den ev sahibi olmak isteyenlere müjde! Taksitli ev alma fırsatı geldi, son gün 23 Haziran!

TOKİ Başkanlığı, düşük gelir düzeyine sahip aileler için yeni bir konut projesinin tamamlandığını duyurdu. Başkanlık, önümüzdeki günlerde başvuruların başlayacağını da açıkladı. Ev sahibi olmak isteyen gelir seviyesi düşük vatandaşlara yönelik bu haberi duyurdu.

TÜİK emlak piyasası verilerini paylaştı! Konut fiyatları uçunca kimse ev sahibi olamıyor!

Türkiye genelinde konut satışlarının azalması, TÜGEM Başkan Yardımcısı Dr. Mustafa Koçak tarafından vurgulandı. Koçak, son 1,5-2 yıl içinde konut fiyatlarında önemli bir artış olduğunu belirtti.

Ev satışlarında artık açık artırma başladı! Bu sayede fiyatlar yükseliyor

Ev satışlarında açılan bu yeni dönem kamuoyuna duyurulmaya başlandı. Bu haberin konut satışında 'açık artırma' dönemi olduğu söylendi! Ev sahiplerinin bu teklif taktiği fiyatları çok daha fazla seviyelere yükseltti... 

Ev sahibim kirayı elden alıyor ne yapmalıyım?

Kiracı her ay oturduğu konutun bedelini ev sahibine öder. Ancak bu durum nasıl işlemeleridir? İşte bu konuya dair detaylar!

Kiracıların çoğu bunları bilmiyor! Ev sahibi hangi hakla kiracıyı çıkarabilir?

Kiracılar, ev sahiplerinin ne zaman tahliye isteyebileceğini araştırıyor. Hangi durumlarda tahliye davası açılır? Bu sıklıkla araştırılıyor. İşte detaylar!

Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan Doğalgaz merkezi açıklaması: Talimatı verdik! 

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Kazakistan dönüşü uçakta gündeme ilişkin soruları yanıtladı. Cumhurbaşkanı Erdoğan, Rusya Devlet Başkanı Vladimir Putin'in "Türkiye'de doğalgaz merkezi" önerisi konusunda değerlendirmelerde bulundu. İşte ayrıntılar...

Kiracıların birçoğu bunu bilmiyor! Hem ev sahibi hem de kiracı borçlu çıkabilir! İşte detaylar!

Ev sahibi ve kiracıyı ilgilendiren bazı noktalar gündeme geldi. Kiracıların birçoğu hatta ev sahiplerini de ilgilendiren önemli bir husus konuşuluyor. İşte detaylar!

Paşabahçe mağazalarında ayın fırsatları bitmiyor! İşte 9 Eylül 2022 fiyat listesi

Şişecam Topluluğu’nun Cam Ev Eşyası grubunun zincir mağazası Paşabahçe’de Eylül ayı fırsatları göz kamaştırıyor. Evinize bambaşka bir hava katmak için mutlaka uğramanız gereken Türkiye içinde ve yurt dışında 48 mağazanın yanı sıra online alışverişlerde keyifli anlar sizi bekliyor.

Uşakta taksitli ev fırsatı Haberi

Uşakta taksitli ev fırsatı

Uşak Belediye Meclisi, Mart ayı 4. Birleşimini gerçekleştirdi. Belirli gündem maddelerinin konuşulduğu toplantının ana gündemi Uşak'ta dar gelirliler ve emekliler için toki projesi idi. Belirli aralıklarla gerçekleştirilen Belediye Meclis Toplantılarının bu ayki en önemli konusu "Emekliler ve dar gelirliler için toki projesi oldu. Daha önce imar projesi red gören "emekliler ve dar gelirliler için toki projesi" belediye meclisi tarafından mart ayı 4. Birleşiminde kabul gördü ve projeye start verildi. 


1000 konutluk yapılacak olan proje startını Uşak Belediye Başkanı Nurullah Cahan verdi. Hem dar gelirlilerin hem de emeklilerin aylık 250 TL gibi cüzi bir rakamla ev sahibi olacağı proje, yaz döneminde başlayacak. Cahan, "Bu proje ile birlikte artık Uşak'ta hem dar gelirli hem de emekli herkesin evi olacak. Ayda 250 TL...