15 / 05 / 2024

Üzeyir Özgen

Üzeyir Özgen

Köseoğlu Enerji İnşaat Turizm Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi 5 Şubat 2015'te, 600 bin TL sermaye ile, Beykoz'da, Üzeyir Özgen, Suphi Aytekin Köseoğlu ortaklığında kuruldu.

Seçimden sonra dolar kaç lirayı görür? Baskı sürer mi? Uzman isim açıkladı

Dolar ve eurodaki yükseliş sürerken, Merkez Bankası geçtiğimiz hafta faiz artırımı yaptı. Pazartesi gününden itibaren yükselişi yavaşlayan dolar için gözler seçim sonrasına çevrildi. Peki dolar seçimden sonra yükselecek mi? Yatırım uzmanı Üzeyir Doğan’dan çarpıcı dolar analizi…

Alanya’da emlak sektöründe zararına satışlar yapılıyor!

Emlak sektörünün büyük bir darbe aldığını belirten Trust United Emlak sahibi Durmuş Özgen, Alanya’da zararına satışların başladığını söyledi. Özgen, emlak sektöründe fiyatların çok geri geldiğini belirtti.

Id İstanbul Gayrimenkul İnşaat Proje Pazarlama Sanayi Ticaret Anonim Şirketi kuruldu!

Id İstanbul Gayrimenkul İnşaat Proje Pazarlama Sanayi Ticaret Anonim Şirketi bugün Beyoğlu'nda 400 bin TL sermaye bedeli ile İsmail Altın ve Durmuş Özgen ortaklığında kuruldu.

KOBİ’ler için yeni projeyi Başkan açıkladı... Hazine Bakanı ne dedi?

Küçük ve Orta Büyüklükteki İşletmeler Derneği Başkanı Nurettin Özgenç, KOBİ'lere öncelik verilecek yeni Kredi Garanti Fonu kefaleti ile kredi çalışmasının yapılmasının küçük ve orta ölçekli işletmelerin uzun zamandır beklediği bir proje olduğunu dile getirdi.

Yatırım Uzmanı Doğan'dan şok uyarı: Çok can yakabilir

Her gün yeni bir rekora imza atan Borsa İstanbul'da 2020'ye benzer bir hareketin söz konusu olduğunu belirten Yatırım Danışmanı Üzeyir Doğan, "çok canlar yanabilir" dedi.

Avrupa'nın en çok yatırım yapılan 4'üncü şehri İstanbul oldu!

İstanbul Kalkınma Ajansı Genel Sekreteri Erkam Tüzgen, İstanbul'un Avrupa'da en çok yatırım yapılan 4. şehir olduğuna dikkat çekti. 

A Apa İnşaat Enerji Sanayi Ve Ticaret Anonim Şirketi kuruldu!

A Apa İnşaat Enerji Sanayi Ve Ticaret Anonim Şirketi Beyoğlu'nda Hasan Altay Özgen tarafından kuruldu.

Dekan Yapı Mühendislik İnşaat Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Dekan Yapı Mühendislik İnşaat Ticaret Limited Şirketi Sultanbeyli'de Üzeyir Macartay tarafından kuruldu.

Kentsel dönüşümde deprem riskine dikkat!

Dünya Gazetesi yazarı Prof. Dr. Kaya Özgen bugün kaleme aldığı yazısında kentsel dönüşümde önceliği olan konutların deprem riskine göre sıralanması gerektiğini kaydetti. İşte Özgen'in kentsel dönüşüm projelerine dair dikkat çektiği noktalar.

Nurettin Özgenç'ten bankalara düşük faizli kredi çağrısı!

Küçük ve Orta Büyüklükteki İşletmeler Derneği (KOBİDER) Genel Başkanı Nurettin Özgenç yaptığı açıklamada, bankaların Merkez Bankasının politika faizinde düşüşe paralel ihtiyaç, konut ve ticari kredilerinde faiz oranlarını düşürmesi gerektiğini söyledi.

TOKİ Trabzon Araklı 3. Etap Konutları Ocak 2022'de teslim edilecek!

2020 senesinde Trabzon Araklı ilçesi Özgen mahallesinde inşaatına başlanan 278 konut ve 1 adet ticaret merkezi projesinin yapımı tamamlandı.

Meridyen İstanbul Mimarlık İnşaat Orman Ürünleri Emlak Turizm Sanayi Ve Ticaret Limited  Şirketi kuruldu!

Meridyen İstanbul Mimarlık İnşaat Orman Ürünleri Emlak Turizm Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi Büyükçekmece’de   50 bin TL sermaye bedeli  Özcan Özgen ve Gizem Akova tarafından kuruldu.

Türkkon Group İnşaat Taşımacılık Otomotiv Hayvancılık İth.ve İhr. Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Türkkon Group İnşaat Taşımacılık Otomotiv Hayvancılık İth.ve İhr. Sanayi Ticaret Limited Şirketi Küçükçekmece’de 500 bin TL sermaye bedeli İle  Türkel Üzeyir tarafından kuruldu.

Üzeyir Özgen Haberi

Üzeyir Özgen

Köseoğlu Enerji İnşaat Turizm Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi 600 bin TL sermaye ile, 5 Şubat 2015'te, Üzeyir Özgen, Suphi Aytekin Köseoğlu ortaklığında kuruldu.


Köseoğlu Enerji İnşaat Turizm Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi iş konusu;a) Her türlü inşaat, taahhüt ve müteahhitlik işlerini yapmak.  b) Şirket gerek yurt içinde gerekse yurt dışında kendi hesabına gayrimenkuller, araziler ve arsalar satın almak, gerek kendi arsası gerekse başkalarının arsaları üzerine mesken,  işyeri, fabrika, depo, villa, otel, motel, tatil köyü, okul, dershane, hastane inşaatları yapmak, yaptığı bu inşaatları kullanmak, kiraya vermek, satmak ve bu mesken ve işyerlerinin  tadilat ve montaj işlerini, peyzaj ve çevre düzenlemelerini yapmak veya yaptırmak. c) Resmi ve özel kamu kurum ve kuruluşlarının inşaat işleri; tüneller, limanlar, fabrikalar, yollar, köprüler, bentler, barajlar,...