09 / 05 / 2024

uzman yardımcısı alımı

uzman yardımcısı alımı

ÖİB'in Resmi Gazete'nin bugünkü sayısında yayımlanan ilanına göre, Özelleştirme İdaresi Başkanlığında (ÖİB) boş bulunan 25 kadroya atanmak üzere uzman yardımcısı alınacak. Giriş sınavı, yazılı ve sözlü olmak üzere iki aşamalı yapılacak...

Merkez Bankası personel alımı yapacağını duyurdu!

Merkez Bankası tarafından 20 Bilişim Uzman Yardımcısı alımı yapılacağı kaydedildi. Buna göre, başvuru şartları neler? Başvuru nereden ve nasıl yapılacak? 

Cumhurbaşkanı Yardımcısı Cevdet Yılmaz duyurdu! Emeklilere refah paketi geliyor...

Cumhurbaşkanı Yardımcısı Cevdet Yılmaz'ın, "Çalışma Bakanlığımızın emeklilerle ilgili yaptığı, gündelik hayata dokunan birtakım çalışmalar var" açıklaması sonrası emekliler için hayata geçirilecek düzenlemenin ayrıntıları da vatandaşlar arasında merak edilen konular arasında yer alıyor.

Emekliye ek zam, asgari ücrete ikinci zam var mı? Cumhurbaşkanı Yardımcısı Yılmaz: Kimsenin şüphesi olmasın!

Cumhurbaşkanı Yardımcısı Yılmaz'dan emekliye ek zam ve asgari ücrette ikinci artış ile ilgili bir son dakika açıklaması geldi. Peki beklenen zamlar olacak mı?

Cumhurbaşkanı Yardımcısı Cevdet Yılmaz'dan son dakika kentsel dönüşüm açıklaması!

Cumhurbaşkanı Yardımcısı Cevdet Yılmaz, Adana'da kentsel dönüşüm çalışmalarının hızlandırılması gerektiğine dikkat çekerek ''Çok daha sağlam, sağlıklı şehirler kurmamız lazım." dedi.

Marmara ve İstanbul çok önemli! Cumhurbaşkanı Yardımcısı Cevdet Yılmaz'dan kentsel dönüşüm açıklaması! 

Cumhurbaşkanı Yardımcısı Yılmaz, katıldığı bir programda kentsel dönüşüm kapsamında yapılan çalışmaları tek tek aktardı. Marmara ve İstanbul'un önemini işaret eden Yılmaz, çalışmaların hızlanacağını belirtti. İşte o açıklama...

Cumhurbaşkanı Yardımcısı Yılmaz açıkladı! İlk evini alacaklara kredi desteği verilecek...

Merkez Bankası ve Bankacılık Düzenleme ve Denetleme Kurulu (BDDK) ilk kez ev sahibi olacaklar için yüksek vadeli, düşük faiz ile konut kredisi çalışmalarına devam ediyor. Cumhurbaşkanı Yardımcısı Cevdet Yılmaz konu ile ilgili olarak "Evlilik kredisi tüm Türkiye'de yaygınlaşacağı açıklandı.

DEVA Partisi Genel Başkan Yardımcısı: Beklenen büyük deprem için İstanbul'da kayda değer çalışma yapılmadı!

Beklenen büyük İstanbul depremi tüm Marmara bölgesini tedirgin ederken, alınan önlemler de tartışma konusu oluyor. DEVA Partisi Genel Başkan Yardımcısı Ekmen, büyük deprem için kayda değer bir çalışma yapılmadığının altını çizdi.

Cumhurbaşkanı Yardımcısı Cevdet Yılmaz açıkladı! Yüzde 25 kira zam sınırı kalktı mı?

Cumhurbaşkanı Yardımcısı Cevdet Yılmaz, yüzde 25'lik kira zam sınırına ilişkin merak edilen soruları yanıtladı. Buna göre, yüzde 25 kira zam sınırı kalktı mı, kaldırılacak mı? İşte haberin ayrıntıları... 

Hazine ve Maliye Bakanlığı açıkladı! Bakanlık 300 vergi müfettiş yardımcısı alacak...

Hazine ve Maliye Bakanlığınca yapılan açıklama kapsamında 300 vergi müfettiş yardımcısı alınacağını bildirdi. İşte haberin detayları...

Cumhurbaşkanı Yardımcısı Cevdet Yılmaz: Deprem öncesinde harcanan 1 TL, afet sonrasında 7 TL'ye karşılık geliyor! 

Cumhurbaşkanı Yardımcısı Cevdet Yılmaz, Meclis'te yaptığı konuşmasında kentsel dönüşüm ve deprem bölgesindeki çalışmalar ile ilgili önemli noktalara değindi. İşte Yılmaz'ın o açıklaması...

Enerji ve Tabii Kaynaklar Bakanlığı 15 uzman yardımcısı alımı yapacak...

Enerji ve Tabii Kaynaklar Bakanlığı, Ankara'da görevlendirmek üzere 15 uzman yardımcısı istihdam edeceğini açıkladı. İşte haberin ayrıntıları...

Cumhurbaşkanı Yardımcısı Yılmaz kentsel dönüşüm için rantsal dönüşüm diyenlere seslendi! İnsanımızın canıyla oynuyorlar!

Cumhurbaşkanı Yardımcısı Cevdet Yılmaz, kentsel dönüşüm için 'rantsal dönüşüm' diyen kesimlere seslenerek 'insanımızın canıyla oynuyorlar' açıklaması yaptı. 

Kıbrıs Başbakan Yardımcısı Ataoğlu'ndan yatırım çağrısı: Türk yatırımcıları Kıbrıs'a yatırım yapmaya davet ediyoruz!

Kuzey Kıbrıs Türk Cumhuriyeti (KKTC) Başbakan Yardımcısı, Turizm, Kültür, Gençlik ve Çevre Bakanı Fikri Ataoğlu, Türkiye'deki yatırımcılara çağrıda bulunarak, ''Türkiye'deki yatırımcıları da KKTC'de yatırım yapmaya davet ediyoruz" dedi.

uzman yardımcısı alımı Haberi

uzman yardımcısı alımı

ÖİB'in Resmi Gazete'nin bugünkü sayısında yayımlanan ilanına göre, işletme mezunları için 5, iktisat mezunları için 4, maliye mezunları için 3, kamu yönetimi mezunları için 1, uluslararası ilişkiler mezunları için 1, hukuk mezunları için 3, şehir ve bölge planlama mezunları için 3, harita mühendisliği için 2, inşaat mühendisliği mezunları için 1 ve endüstri mühendisliği mezunları için 2 olmak üzere toplam 25 kadroya Özelleştirme İdaresi Başkanlığı Uzmanı olarak yetiştirilmek üzere uzman yardımcısı alınacak. 


Giriş sınavı, yazılı ve sözlü olmak üzere iki aşamalı yapılacak. Giriş sınavının yazılı bölümü 26 Ekim 2013 Cumartesi günü saat 10.00'da Ankara'da gerçekleştirilecek. 


Giriş sınavının yazılı bölümüne katılmaya hak kazanan adayların isim listesi 7 Ekim'de "www.oib.gov.tr" internet adresinde ilan...