05 / 05 / 2024

uzun ömürlü prefabrik evler

uzun ömürlü prefabrik evler

Metrekare fiyatı 300 ile 600 YTL arasında değişen prefabrik konutlarla hem ucuz hem de uzun ömürlü mü? Prefabrik konutlarla ilgili merak ettiğiniz sorular için tıklayın!

Türkiye'de her 10 binadan 8'i depreme dayanıksız, riskli grupta!

2018'de yürürlüğe giren Bakanlık yönetmeliğince zorunluluk halini alan su yalıtımı, kentsel dönüşüm hamlesinde depreme karşı dayanıklı ve uzun ömürlü binalar inşa edebilmek için hayati önem taşıyor. Bu yasal düzenleme sonrasında inşa edilen yapılar, toplam yapı stokunun yaklaşık yüzde 6’sını oluştur

Artan inşaat maliyetleri arsa sahiplerini prefabrik evlere yönlendirdi! Prefabrik evin maliyeti ne kadar?

Pandemiyle birlikte inşaat maliyetleri büyük artış eğilimine girdi. Bu durum, özellikle arsa sahibi vatandaşları sıfırdan ev inşaatı çilesi yerine, hızlı ve ekonomik bir çözüm olan prefabrik evlere yönlendirdi. 

Ev almak isteyenlere müjde! Prefabrik evler 279 bin 900 TL'den başlayan fiyatlarla satılıyor!

Uygun fiyata konut sahibi olmak isteyenleri sevindirecek haber geldi. Kampanyalı her bütçeye uygun 1+1 2+1, 3+1 prefabrik evler 279 bin 900 TL'den başlayan fiyatlarla satışa çıkarıldı.

Wi-Fi özelliği bulunan Vestel CMI 108222 10 kg çamaşır makinesi indirime girdi!

Ürün ömürlü ve son teknolojiyle donatılmış beyaz eşya ürünleriyle bilinen Vestel, yine aynı özelliklere sahip ve büyük ses getirecek bir çamaşır makinesiyle tüketicilerin karşısına çıktı. Wi-Fi özellikli CMI 108222 10 kg çamaşır makinesini üreten Vestel, bu ürünü indirimli olarak satışa çıkardı.

Kılıçoğlu, Megaron profesyonel çatı hizmeti sunmaya başladı

Evlerimizde çatının uzun ömürlü ve sıkıntısız olması ve doğru bir ürün tercih edilmesi kadar uygulamanın doğru yapılması işe ilişkilidir. Bu kapsamda Kılıçoğlu, Megaron profesyonel çatı hizmeti sunuyor. İşte detaylar...

Profilo CGA242X1TR çamaşır makinesinde son dakika indirimi! Resmen başladı!

Profilo’dan hem güvenilir ve hem de uzun ömürlü çamaşır makinesi arayanlara çifte haber geldi. CGA242X1TR çamaşır makinesini satışa çıkaran Profilo, aynı zamanda, bu üründe yeni üyelere özel yüzde 5 indirim imkânının olduğunu açıkladı.

Siemens SN234W01DT 4 programlı bulaşık makinesinde sepette yüzde 5 indirim fırsatı başladı!

Üstün teknolojisi ve uzun ömürlü kullanımıyla beyaz eşya almak isteyen herkesin ilk tercihlerinden olan Siemens, son teknolojik özelliklerle donattığı SN234W01DT 4 programlı bulaşık makinesini tanıttı. Siemens, bu üründe sepette yüzde 5 indirim imkânı bulunduğunu da duyurdu.

Teknosa’da Grundig 43 GGU 7900 B Android TV’nin fiyatı resmen çakıldı!

Dayanıklı ve uzun ömürlü elektronik cihazlarıyla bilinen Grundig, Android TV konusunda adeta çığır açacak nitelikteki 43 GGU 7900 B Android TV’yi görücüye çıkardı. Teknosa ise bu android TV’yi dip fiyattan satışa sundu.

Parke nasıl değiştirilir? Hasarlı parke onarımında ne yapılmalı? Parke onarılır mı?

Evinizde görmeye alıştığımız parkelerin bakımı ve onarımı, uzun ömürlü ve güzel bir döşeme için oldukça önemlidir. Parkeler, doğal bir görünüme sahip olduğu için zamanla aşınma ve hasarlar oluşabilir. İşte parkelerinizin bakımını kolaylaştıracak pratik çözümler ve püf noktaları...

Ziraat Bankası müşterileri hemen baksın! Zaman aşımına uğrayan müşterilerin parası TMSF'ye devredilebilir!

Ziraat Bankası’ndan yapılan resmi açıklamaya göre, bankada hesabı olan ve uzun müddet işlem yapmayan vatandaşların son işlem tarihini açıklayan banka müşterilerini ikaz etti. Paranızı bankadan almadığınız taktirde paranız sıfırlanacak

Prefabrik ev fiyatları düştü mü? 3+1, 2+1 prefabrik ev fiyatları ne kadar 2023?

Prefabrik evlere zam mı geldi? Prefabrik evler normal betonarmeden ucuz mu? Prefabrik ev yaptırmayı düşünenler, merakla bu soruları sormaktadır. İşte araştırılanlar!

 Dağıtım hizmetleri, inşaat, nakliye artık dert değil! Ford Transit Van 13 Mayıs fiyat listesi nedir?

Ford Transit Van, dayanıklı bir yapıya sahiptir ve uzun ömürlü olmasıyla bilinir. Bu nedenle, uzun vadeli bir iş yatırımı olarak değerlendirilebilir. Güvenilirliği ve dayanıklılığı, işletmenizin faaliyetlerini kesintisiz ve verimli bir şekilde sürdürmenize yardımcı olur. 13 Mayıs 2023 fiyat listesi

Yakıt ekonomisi ve düşük işletme maliyetinden avantaj sağlayan Ford Transit Minibüs Mayıs ayı fiyatı ne kadar oldu? 

Ford Transit serisi, dayanıklılığı ve güvenilirliğiyle tanınır. Ticari kullanıma yönelik olarak tasarlanmış olan Transit Minibüs, sağlam bir yapıya ve güçlü motorlara sahiptir. Bu da uzun ömürlü kullanım ve yoğun çalışma koşullarında güvenilirlik sağlar. Peki 11 Mayıs 2023 fiyat listesi nedir?

uzun ömürlü prefabrik evler Haberi

uzun ömürlü prefabrik evler

Son dönemde kullanım alanları hızla genişleyen prefabrik sektörünün bilinmeyenleri.

Denizli'de, temeli 1997 yılında atılan Palamutçu Prefabrik Yapı, alanında marka olduğunu tüm Türkiye'ye iş yaparak kanıtladı. Bu başarıdaki sırrın "Hizmet için varız" sloganında gizli olduğunu belirten Palamutçu Prefabrik Yapı Yönetim Kurulu Başkanı Yasin Palamutçu, yıllarca emlak komisyonculuğu yaptıktan sonra prefabrik imalatçılarıyla tanıştı. Bu tanışma onun için yeni bir süreci de başlatmış oldu. Palamutçu, artık prefabrik sektöründe tüm ülke geneline hizmet verecekti. Bu sürecin başlamasıyla Palamutçu Prefabrik Yapı, Türkiye'nin her bölgesine yüzlerce Çelik lüks konut, Prefabrik Yapı, Polyester Kabin, Konteyner, Polyester Wc-Duş Kabin ve Prefabrik Şantiye hizmeti verdi.

PREFABRİK YAPILARIN ÖMRÜ EN AZ 40-70 YIL

...