15 / 05 / 2024

Uzungöl yılbaşı yoğunluğu

Uzungöl yılbaşı yoğunluğu

Uzungöl'de yılbaşı yoğunluğu yaşanıyor. Trabzon'un Çaykara ilçesinde insanları doğal manzarasıyla cezbeden dünyaca ünlü Uzungöl'deki konaklama tesislerinin rezervasyonları, yılbaşında tatilcilerin yöreye yoğun ilgi göstermesi nedeniyle yüzde 50 arttı.

Yılbaşından bu yana en fazla getiri sağlayan 19 yatırım fonu!

Seçimlere artık sayılı günlerin kaldığı şu dönemde yatırım enstrümanları ile ilgili gelişmeler de pek çok kişi tarafından merak edilirken, Borsa Temel Analisti Tardu Barlas resmi sosyal medya hesabı üzerinden yılbaşından bu yana en fazla getiri sağlayan 19 yatırım fonunu açıkladı...

1952 yılında Karaköy meydanın inşası için binalar yıkılmış!

Karaköy'de yoğunluğu gidermek için Karaköy'e meydan yapılması planlaması yapılmış. Bunu için de Karaköy'deki bazı binaların yıkılmasına karar verilmiş.

BİM'de yılbaşına özel indirim! Ülker çokokrem, dekoratif lamba, Molfix bebek bezi.. BİM19 Aralık aktüel ürünler kataloğu

BİM'in 19 Aralık 2023 tarihli aktüel ürünler kataloğu yayımlandı. Bu hafta yayımlanan katalogda yılbaşına özel ürünler dikkat çekti. 

Bungalov evlere yoğun talep fiyatları uçurdu: Yılbaşında 3 kat artacak!

Yılbaşının yaklaşmasıyla tatil planları yapılmaya başlandı. Bu kapsamda vatandaşlar en çok bungalov evlere talep gösteriyor. Türkiye genelindeki bungalov evleri bir araya getiren turizm acentesi, yılbaşında fiyatların 3 kat artabileceğine dikkati çekiyor.

Yabancıya konut satışında alt limit yılbaşından itibaren 600 bin dolara çıkarılıyor!

Yabancıya vatandaşlık amaçlı konut satışında alt sınır yılbaşından itibaren, 400 bin dolardan 600 bin dolara çıkarılıyor.

Sabiha Gökçen Havalimanı'nda Kurban Bayramı yoğunluğu başladı!

Okulların yaz tatiline girmesi ve 9 günlük bayram tatili nedeniyle Sabiha Gökçen Havalimanı’nda bayram yoğunluğu başladı. İSG CEO’su Berk Albayrak, bayram yoğunluğuna karşı gerekli önlemlerin alındığını belirterek sürecin aynı zamanda yapay zeka ile de takip edildiğini ifade etti.

Marinada Residence ile Ataköy Marina'ya komşu bir yaşam başlıyor!

Mega kent İstanbul’da, marina içinde inşa edilen ilk ve tek rezidans projesi olan Ataköy Marinada Residence, Ataköy Marina'ya komşu bir yaşam başlıyor...

Et fiyatları rekora koşuyor! Yılbaşından bu yana artış miktarı dudak uçuklattı!

Geçtiğimiz yıl enflasyonla birlikte hızla yükselen et fiyatları, son iki ayda ise rekor seviyede yükseldi.  Peki et fiyatlarına yılbaşından bu yana ne kadar zam geldi?

Hesaplara yılbaşı öncesi peş peşe tam 3 bin 336 TL yatırılıyor! Bir bir ödenen bu parayı almayı sakın unutmayın!

Pek çok kişinin beklediği müjde sonunda geldi. Hesaplara yılbaşı öncesi peş peşe tam 3 bin 336 TL yatırılıyor... Bir bir ödenen bu parayı almayı sakın unutmayın...

Yılbaşındaki büyük tehlike! Cebinizdeki para da hayalleriniz de uçabilir! Sakın inanmayın

Yılbaşının yaklaşmasıyla birlikte birçok vatandaş Milli Piyango Bileti almaya başladı. Ancak yetkililerden konuyla ilgili uyarı geldi. Yılbaşı gecesi hüsrana uğramamak adına yetkililerin açıklamalarına kulak vermek gerekiyor.

“Tchibo”dan yılbaşı gecesine özel tasarlanmış ürünler ve 15 Aralık 2022 fiyat listesi...

Tchibo, “Sofralara Yılbaşı Dokunuşu” teması altında bir araya getirdiği birbirinden göz alıcı ürünle, yeni yılın ruhunu sofralara da yansıtıyor. Peki bu ürünlerin fiyatları ne kadar? İşte detaylar...

Çevre derneklerinden Salda Gölü'ndeki inşaat çalışmaları açıklaması!

Birinci derece doğal sit alanı olan Salda Gölü’ndeki çalışmalar gündemden düşmüyor. Gölün kıyısında hayata geçirilen millet bahçesinin korumak yerine yoğunluğu yükselteceği ifade ediliyor. 

Vergi dairelerinde hafta sonu yoğunluğu!

Vergi ve borç yapılandırmada borç taksit ödemeleri için son gün 1 Mart Pazartesi. Yoğunluğun engellenmesi için bugün vergi daireleri açık olacak. Borçlarını ödemek ve yapılandırmak isteyenler sabah 07.30'dan itibaren sıraya girdi ve uzun kuyruklar oluşturdu.

Uzungöl yılbaşı yoğunluğu Haberi

Uzungöl yılbaşı yoğunluğu

Trabzon'un Çaykara ilçesinde, zengin bitki örtüsünün yanı sıra doğal manzarasıyla dünyaca ünlü Uzungöl, özellikle yılbaşında tatilcilerin ve turistlerin akınına uğruyor.


Doğaseverlerin tercihinde son yıllarda ilk sırayı alan Uzungöl, günübirlik gelip hafta sonunu değerlendirmek, günlük yaşamın yoğunluğundan uzaklaşmak isteyenlerin uğrak yeri oluyor. Her yıl on binlerce yerli ve yabancı turisti ağırlayan Uzungöl, yılbaşı tatilinde de turistlerin gözdesi.


Orman örtüsü, turistik pansiyonları, alabalık lokantaları ve doğal güzellikleriyle bölge turizmine önemli katkısı bulunan Uzungöl, yılın 12 ayı yerli ve yabancı turistlere hizmet veriyor. Ziyaretçilerine doğa turizmine yönelik pek çok alternatif sunan Uzungö'ün, yılbaşı tatili dolayısıyla konaklama tesislerindeki rezervasyonlarında yüzde 50'ye ulaşan doluluk oldu.


- "2014 yılında bir milyon 750 bin turist ziyaret etti"


Trabzon İl Kültür ve Turizm Müdürü İsmail Kansız, AA muhabirine yaptığı açıklamada, Uzungöl'ün...