03 / 05 / 2024

Uzungöle son 3 yılxda yapılan yatırımlar

Uzungöle son 3 yılxda yapılan yatırımlar

Trabzon'un dünyaca ünlü turizm merkezi Uzungöl’e son 3 yıl içinde yaklaşık 10 milyon TL'lik devlet yatırımı yapıldığı belirtildi.Trabzon Valisi Abdil Celil Öz, Uzungöl’de incelemelerde bulundu.

TOKİ Edirne Meriç başvuruları için son 3 gün!

TOKİ Edirne Meriç başvuruları için son 3 gün. Daire fiyatları 98 bin 410 TL'den başlangıç gösteren projede satış işlemleri T.C. Ziraat Bankası A.Ş. aracılığıyla kabul ediliyor.

Emlak vergisi beyannamesi için son 3 ay!

Emlak vergisi mükellefiyeti taşınmazın satın alındığı tarihi takip eden sene başlıyor. Ancak sene sonuna kadar belediyeye emlak vergisi beyanının verilmesi gerekiyor. Buna göre, emlak vergisi beyannamesi için son 3 ay bulunuyor..

Başakşehir Evleri 2. Etap kura çekilişi için son 3 gün!

Başvuruların yarın son gün olarak belirlendiği projede 250 adet daire satışa çıkarıldı. Proje İstanbul İl'i Başakşehir İlçe'sinde yükseliyor. Başakşehir Evleri 2. Etap kura çekilişi için son 3 gün...

Ispartakule Evleri kura çekilişi için son 3 gün!

Toplam 152 adet dairenin satışa çıkarıldığı proje İstanbul İl 'i Avrupa Yakası Avcılar İlçe' sinde inşa ediIiyor. Ispartakule Evleri kura çekilişi için son 3 gün...

Dekon Silva'da hemen teslim daireler! Son 3 çatı dubleksi!

Dekon İnşaat tarafından 12 bin 700 metrekare alan üzerinde yayılan projede son 3 çatı dubleksi daire kaldı. Ödeme planı kapsamında Dekon Silva'da banka kredisi kullanılıyor veya peşin ödeme yapılıyor.

Mebuskent Evleri'nde son 3 blok satışta!

BATIKENT Çakırlar Bölgesi'nde 388 dönümlük bir alanda kurulan, 332 villa ve 10 bloktan oluşan Başkent'in yeni yaşam merkezi Mebuskent'in tamamlanmasına son 3 blok kaldı.

Miras kalan tarla paylaşımı için son 3 gün!

2014 yılında Tarım Arazilerini Koruma Kanunu kapsamında yapılan değişikliklere göre, tarlalar miras kalsa da bölünerek intikal edilemiyor. 31 Ağustos'da sona erecek eski uygulama kapsamında miras kalan tarla paylaşımı için son 3 gün bulunuyor..

Miras tarlalar için son 3 gün!

5403 sayılı Toprak Koruma ve Arazi Kullanımı Kanunu ile tarımsal arazilerin miras yolu ile bölünmesi yasaklanıyor. Miras kalan tarımsal arazileri 31 Ağustos'a kadar bölünebiliyor. Buna göre miras tarlalar için son 3 gün bulunuyor..

Batıkent Mebuskent'te son 3 blok!

Batıkent Çakırlar bölgesinde yapımı hızla devam eden ve 4-5 bin kişinin oturacağı “şehir içinde bir şehir” olacak Mebuskent’te hayatın başlamasına son 3 blok kaldı…

Miras tarlalarda son 3 aylık süre bitiyor!

Mayıs 2014'te çıkarılan kanun çerçevesinde son bir yılda anne veya babasından miras kalan tarım arazilerinin intikal işlemleri için Mayıs'ta ek 3 aylık süre tanınmıştı. Ağustos sonunda miras tarlalarda son 3 aylık süre bitiyor..

Beyaz eşya satışları son 3 yılın en yüksek seviyesinde!

Türkiye'de beyaz eşya satışları son 3 yılın en yüksek seviyesine çıktı. Suriyeli göçmenler ve boşanmalar söz konusu artışın nedenleri arasında gösteriliyor.

Kira gelir vergisi ödemeleri için son 3 hafta!

Bir sene içerisinde elde edilen gayrimenkul kira gelirleri, bir sonraki sene vergiye tabi tutuluyor. İkinci taksit dönemi devam eden kira gelir vergisi ödemeleri için son 3 hafta bulunuyor..

Değer artış kazancı vergisi ödemeleri için son 3 hafta!

Değer artış kazancı vergisi, iktisap tarihinden itibaren 5 sene içerisinde elden çıkarılan mallardan elde edilen gelir için ödeniyor. 2015 yılı değer artış kazancı vergisi ödemeleri için son 3 hafta bulunuyor...

Uzungöle son 3 yılxda yapılan yatırımlar Haberi

Uzungöle son 3 yılxda yapılan yatırımlar

Trabzon'un dünyaca ünlü turizm merkezi Uzungöl’e son 3 yıl içinde yaklaşık 10 milyon TL'lik devlet yatırımı yapıldığı belirtildi.


Trabzon Valisi Abdil Celil Öz, Uzungöl’de incelemelerde bulundu. Gölün çevre düzenlemesini ve yol yapım çalışmalarını inceleyen Vali Öz, özellikle son üç yıl içerisinde Uzungöl’e önemli yatırımların yapıldığını söyledi. Vali Öz “Çevre ve Şehircilik Bakanlığımız ve Tabiat Varlıklarını Koruma Kurulu Genel Müdürlüğümüz tarafından Uzungöl’e 2012 yılında 762 bin 964 TL, 2013 yılında 6 milyon 566 bin TL, 2014 yılında ise 3 milyon 164 bin 705 TL harcama yapılarak üç yıl içinde yaklaşık 10 milyon TL’lik bir yatırım bu bölgeye kazandırıldı” dedi.


Uzungöl’de yapılan işlerle ilgili de ayrıntılı bilgi veren Vali Öz, “11 adet ruhsatlı binanın cephesi kaplanarak çatı onarımı gerçekleştirildi. Uzungöl mahallesinden Demirkapı ve...