05 / 07 / 2024

v turizm projesi

v turizm projesi

Hatay'da, Anadolu'nun "ilk camisi" olarak kabul edilen ve avlusundaki Hristiyan mezarlarıyla bu dine mensup kişiler için de önem taşıyan Habib-i Neccar Camisi'nin çevresinde kamulaştırılan yapılarda turizme yönelik restorasyon başlatıldı

Foça Ekoköy Ekolojik Turizm Projesi tartışma yarattı! Ekoköy mü, lüks konut mu?

Foça'da hayata geçirilmek istenen 'Foça Ekoköy Ekolojik Turizm Projesi' tartışma yarattı. Konu ile ilgili olarak verilen bilgilere göre bölge halkı ve meslek odaları projenin ekoköy değil, rant projesi olduğunu belirtiyor.

Çeşme Turizm Projesi'nde son durum ne? Mimarlar Odası: Çeşme'deki planlamalar yapı yapmak için olmamalı!

TMMOB Mimarlar Odası İzmir Şubesi Yönetim Kurulu Sekreter Üyesi Uğur Yıldırım, Çeşme'deki planlamalar ile Çeşme Turizm Projesi'ne değinerek önemli açıklamalarda bulundu. Yıldırım, Çeşme'deki planlamaların yapı yapmak için olmaması gerektiğini vurguladı. 

V İst Turizm Otelcilik Restoran Ve Kafe İşletmeciliği Anonim Şirketi kuruldu!

V İst Turizm Otelcilik Restoran Ve Kafe İşletmeciliği Anonim Şirketi Şişli'de 100 bin TL sermaye bedeli ile Erdal Şimşek ve Halit Güçlü ortaklığında kuruldu.

Başakşehir'de yeni AVM ve otel projesi için start verildi!

İsra Group İnşaat'ın imzasıyla hayata geçirilecek olan V Mall projesi için ÇED süreci başladı. Başakşehir'e yeni AVM ve otel geliyor....

Vıradh Turizm Limited Şirketi kuruldu!

Vıradh Turizm Limited Şirketi Üsküdar'da 200 bin TL sermaye bedeli ile Vıvek Sasıdharan Radha tarafından kuruldu. 

Vıp Arden Gayrimenkul Turizm Sanayi Ve Ticaret Anonim Şirketi kuruldu!

Vıp Arden Gayrimenkul Turizm Sanayi Ve Ticaret Anonim Şirketi Büyükçekmece'de 50 bin TL sermaye bedeli ile Övünç Ballı tarafından kuruldu.

Vıcom Turizm Ve Otel İşletmeciliği Anonim Şirketi kuruldu!

Vıcom Turizm Ve Otel İşletmeciliği Anonim Şirketi Fatih'te Cengiz Arslaner tarafından kuruldu.

Vıva Edge Turizm Yatırım Anonim Şirketi kuruldu!

Vıva Edge Turizm Yatırım Anonim Şirketi bugün Beşiktaş'ta kuruldu.

Arsa fiyatlarını uçuran proje için ilk ihale yapıldı

İzmir'in Kanal İstanbul'u olarak nitelendirilen ve Çeşme yarımadasının yüzde 50'sinin kapsayacak olan Çeşme Turizm Projesi için ilk etapta 3 otel için düğmeye basıldı.

Ando Lıvıng Gayrimenkul Geliştirme Yönetim Pazarlama Ve Turizm Limited Şirketi Kuruldu!

Ando Lıvıng Gayrimenkul Geliştirme Yönetim Pazarlama Ve Turizm Limited Şirketi Beyoğlu’nda Invest Ok Yatırım Gayrimenkul Geliştirme Limited Ş tarafından kuruldu.

Royal Vıp Global İnşaat Turizm Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Royal Vıp Global İnşaat Turizm Ticaret Limited Şirketi Sarıyer'de Abayazeed Abdel ve Fıras Sadı Ahma ortaklığında kuruldu.

Horızon Vılla Company Gayrimenkul Turizm Tarım Gıda Sanayi Ticaret Anonim Şirketi kuruldu!

Horızon Vılla Company Gayrimenkul Turizm Tarım Gıda Sanayi Ticaret Anonim Şirketi Başakşehir'de Ihab Khaıer tarafından kuruldu.

Vıpport Grup Turizm Ticaret Anonim Şirketi kuruldu!

Vıpport Grup Turizm Ticaret Anonim Şirketi Kağıthane'de Onur Cüneyt Haliloğlu tarafından kuruldu.

v turizm projesi Haberi

v turizm projesi

Anadolu'nun "ilk camisi" olarak kabul edilen ve avlusundaki Hristiyan mezarlarıyla bu dine mensup kişiler için de önem taşıyan Habib-i Neccar Camisi'nin çevresinde kamulaştırılan yapıların kültür ve araştırma merkezine dönüştürülmesine yönelik restorasyon başlatıldı.


Hz. İsa'nın elçileri ile bu elçilere inanan Antakyalı marangoz Habib-i Neccar'ın katledildiği alanda inşa edilen, bin 263 yıldır hizmet veren cami çevresindeki taşınmazların kamulaştırılmasının ardından çalışmalara başlandı.


Vakıflar Genel Müdürlüğü tarafından Habib-i Neccar Camisi ve çevresinde gerçekleştirilen 12 milyon liraya mal olacak röleve, restitüsyon ve restorasyon uygulama projeleri sayesinde mekanın, turizmden hak ettiği payı alması hedefleniyor.


Vakıflar Bölge Müdürü Ali Kaya, AA muhabirine, içinde ilk Hristiyanların mezarlarını barındırmasıyla adeta "dinler arası hoşgörünün simgesi" gösterilen Habib-i Neccar Cami'sinin daha etkin tanıtılmasına katkı sunmayı amaçladıklarını belirtti.


Proje kapsamında, cami ve çevresini kapsayan koruma...