19 / 07 / 2024

Vahit Kumbasar

Vahit Kumbasar

Prof. Dr. Y. İnşaat Mühendisi M. Vahit Kumbasar hayatını kaybetti. Kumbasar'ın cenazesi, 20 Temmuz 2012 Cuma günü Levent Camii'nde kılınacak öğle namazından sonra Zincirlikuyu Aile Kabristanı'na defnedilecek

Fenerbahçe Kalamış Yat Limanı ihalesiyle gündeme gelmişti! İş insanı Vahit Karaaslan devletin sattığı arazileri toplamış

Fenerbahçe Kalamış Yat Limanı ihalesinde 505 milyon dolarla en yüksek teklif veren Vahit Karaaslan, özelleştirme ihalelerinde devletin sattığı arazileri alıp, servetine servet katmış. 

Fenerbahçe - Kalamış Yat Limanı ihalesinde en yüksek teklif 505 milyon dolarla Vahit Karaarslan'dan! 

Türkiye Denizcilik İşletmeleri AŞ'ye ait Fenerbahçe Kalamış Yat Limanı'nın ihalesinde en yüksek teklifi 505 milyon dolarla Vahit Karaarslan'ın verdiği açıklandı. İşte ayrıntılar...

Dr. Ferhan Vahit Benli kimdir? Hangi alanlarda çalıştı? Gübretaş’ta ne iş yapıyor?

Dr. Ferhan Vahit Benli, doktorasını nerede tamamladı? Ne zaman Genel Müdür ve CFO oldu? Şu an ne iş yapıyor? İşte Ferhan Vahit Benli’nin hayatı...

Vahit Kiler kimdir? Evli mi?

Kiler GYO Yönetim Kurulu Başkan Vekili Vahit Kiler kimdir? Vahit Kiler evli mi?

Vahit Kirişçi'den açıklama: Bu illerde olana destek ödemesi yatacak!

Vahit Kirişçi dar gelirli aileleri sevindirecek bir açıklama yaptı. Bu illerde olanlar geri ödemesiz devlet desteği alabilecek. 11 ili kapsayan açıklama ile ilgili merak edilen detaylar haberimizde yer alıyor...

Tarım ve Orman Bakanı Vahit Kirişçi çiftçilere müjdeyi verdi! Ödemeler bugün yapıldı! Hemen paranızı alın!

Tarım ve Orman Bakanı Vahit Kirişçi binlerce çiftçinin heyecanla beklediği tarımsal destek ödemelerinin bugün hesaplara geçtiğini açıkladı.

Çiftçilere müjde!  Bakan Vahit Kirişci duyurdu! Ödemeler bugün hesaplara geçiyor! Hemen hesaplarınıza bakın

Tarım ve Orman Bakanı Vahit Kirişci, 32 milyon 651 bin 947 liralık tarımsal destek ödemelerinin bugün çiftçilerin hesaplarına aktarıldığını açıkladı. Hemen hesaplarınıza bakın!

Tarım ve Orman Bakanı Vahit Krişçi'den çiftçiye ucuz gübre ve ucuz mazot müjdesi: Tarih verip detayları açıkladı

Tarım ve Orman Bakanı Vahit Kirişci, tarımda çiftçinin en büyükk girdi kalemlerinden birini oluşturan azotlu gübrelerle ilgili önemli açıklamalar yaptı. Bakan Kirişçi, 50 kilogramı 850 lirayı bulan gübrelerin nasıl ucuzlayacağını açıkladı.

Tarımsal destek ödemeleri hesaplara yatıyor! Bakan Kirişci resmen açıkladı!

Tarım ve Orman Bakanı Vahit Kirişci, bugünden itibaren tarımsal destek ödemelerinin hesaplara yatırılacağı müjdesini verdi. Peki ne kadar ödeme yapılacak?

Erdoğan'dan Bakan'a Ramazan'da ucuz et talimatı: Hemen yapacaksın!

Et fiyatlarına gelen yüzde 48'lik zam sonrası Et ve Süt Kurumu başta olmak üzere kasap reyonlarında artan fiyatlara Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan sürpriz bir çıkış geldi. Erdoğan, Tarım Bakanı Vahit Kirişçi'ye 'Hemen yapacaksın' talimatı verdi.

Ödemeler hesaplara yatmaya başladı! Çiftçiye 291,2 milyon TL

Tarım ve Orman Bakanı Vahit Kirişçi, tarımsal destek ödemelerinin hesaplara yatırılacağını söylemişti. Kirişçi, çiftçilere toplamda 291 milyon 220 bin 778 TL'lik ödeme yapılacağını aktardı.

Tarımsal destekleme ödemeleri ne zaman yatacak? Bakan açıkladı!

Tarım ve Orman Bakanı Vahit Kirişci, toplamda 116 milyon 520 bin 334 Türk lirası tarımsal destek ödemelerinin yatacağı tarihle ilgili açıklama yaptı. Bakan Kirişçi, Twitter’dan yaptığı paylaşımla, ‘’Tarımsal destekleme ödemeleri ne zaman yatacak?’’ sorusunu yanıtlamış oldu.

Bakan Kirişçi duyurdu! Paralar hesaplara yatırıldı...

Tarım ve Orman Bakanı Vahit Kirişci çiftçilerin heyecanla beklediği ödemelerin hesaplara aktarılmaya başlandığını duyurdu. Bakan Kirişci, 8 milyon 899 bin 579 liralık tarımsal destekleme yapılacağını açıkladı.

Vahit Kumbasar Haberi

Vahit Kumbasar
Prof. Dr. Yüksek İnşaat Mühendisi M. Vahit Kumbasar hayata veda etti. Kumbasar'ın cenazesi, 20 Temmuz 2012 Cuma günü Levent Camii'nde kılınacak öğle namazından sonra Zincirlikuyu Aile Kabristanı'nda toprağa...