12 / 05 / 2024

van Gürpark Millet Bahçesi

van Gürpark Millet Bahçesi

Van Gürpınar'da hayata geçirilen "Gürpark Millet Bahçesi" gerçekleştirilen törenle hizmete açıldı.

Ford'un Türkiye'de iki yeni aracı görücüye çıkacak...

Ford'un Avrupa'daki ticari araç üssü olan Ford Otosan, tasarım, mühendislik ve üretim sorumluluğunu üstlendiği yeni nesil Ford Tourneo Courier ve Transit Courier'i kombi ve van gövde seçenekleriyle Türkiye’de pazara sunduğunu açıkladı. İşte haberin detayları...

Van Gölü'nün etrafındaki kaçak yapılarla ilgili son dakika gelişmesi: Yıkım kararı verildi!

Van Gölü kıyısında bulunan bir işletmenin sahile dolgu yaparak kaçak yapı yapmasıyla ilgili belediyeden son dakika açıklaması geldi. 

Van Gölü'nün kıyısı binalar ve yazlık villaların işgali altında! Tuşba'da sadece 552 imara aykırı yapı var!

Van Gölü’nün kıyısı, resmi binalar ve yazlık villaların işgali altında kaldı. Sadece Tuşba ilçesinde imara aykırı toplam 552 yapının inşa edildiği belirtildi. 

Van Gölü'nün doğusu için son dakika deprem uyarısı: Muradiye, Çaldıran, Özalp ve Erciş riskte!

Van Yüzüncü Yıl Üniversitesi'nden (YYÜ) Doç. Dr. Hamdi Alkan, 1970 ile 2022 seneleri arasıdna Van Gölü ve civarında 14 bin 178 depremin kaydedildiğini belirtti ve riskli bölgeleri tek tek sıraladı. İşte detaylar...

Deprem uzmanından ürküten uyarı: Bölge daha da sıkıştı! Bu ilde yaşayanlar aman dikkat! 

Prof. Dr. Naci Görür, Van Gölü'nde dün saat 08:05'te meydana gelen 4 büyüklüğündeki depremle ilgili konuştu. İşte Görür'ün o son dakika değerlendirmeleri...

Ankara'ya yeni millet bahçesi geliyor! Bu ilçede yaşayanlar dikkat!

Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanlığı Toplu Konut İdaresi Başkanlığı başkent Ankara'daki yeni millet bahçesi projesi için düğmeye bastı. Paylaşılan detaylara göre, millet bahçesi projesi Keçiören'de inşa edilecek.

Darıca Millet Bahçesi'ne 3. etap geliyor!

Kocaeli Büyükşehir Belediye Başkanı Doç. Dr. Tahir Büyükakın'ın, Darıca’da yaptığı gözlemlerde millet bahçesine ilişkin müjde verdi. Büyükakın, Darıca Millet Bahçesi'nin 3. etabında çalışmaların 2022'de başlayacağını söyledi.

Van Millet Bahçesi ihalesi bugün!

Toplu Konut İdaresi Başkanlığı Van Tuşba Millet Bahçesi projesinin ihalesini bugün saat 14:30'da gerçekleştirecek.

Van Tuşba'ya millet bahçesi müjdesi!

Toplu Konut İdaresi Başkanlığı, Van Tuşba Millet Bahçesi projesinin ihalesini yarın gerçekleştirecek.

Bursa Gökdere Millet Bahçesi'nde çalışmalar başladı!

Bursa Büyükşehir Belediyesi ve Çevre ve Şehircilik Bakanlığı ortaklığı ile şehre kazandırılan Gökdere Millet Bahçesi'nde çalışmalar hızlandı.

Van Tuşba Millet Bahçesi 22 Kasım'da ihaleye çıkıyor!

Çevre ve Şehircilik Bakanlığı Toplu Konut İdaresi Başkanlığı Van Tuşba Millet Bahçesi projesinin ihalesini 22 Kasım tarihinde gerçekleştirecek.

Bartın Gölbucağı Millet Bahçesi ihalesi bugün!

Toplu Konut İdaresi Başkanlığı Bartın Gölbucağı Millet Bahçesi ihalesini bugün saat 14:30'da gerçekleştirecek.

Bartın Gölbucağı Millet Bahçesi ihalesi yarın!

Çevre ve Şehircilik Bakanlığı Toplu Konut İdaresi Başkanlığı Bartın Gölbucağı Millet Bahçesi ihalesini yarın gerçekleştirecek.

van Gürpark Millet Bahçesi Haberi

van Gürpark Millet Bahçesi

Van'ın Gürpınar ilçesinde hayata geçirilen "Gürpark Millet Bahçesi" törenle açıldı. Anadolu Ajansı'nda yer alan habere göre, İçişleri Bakanlığınca yapılan görevlendirmenin ardından ilçenin çehresini baştan aşağı değiştiren Gürpınar Belediyesi, sosyal belediyecilik alanında önemli hizmetler gerçekleştirdi.

Belediye tarafından ilçe girişinde atıl durumdaki 100 dönümlük alanda inşa edilen ve içerisinde macera parkı, paintball, okçuluk alanı, uzay gözlemevi, at çiftliği, spor alanları, dev çocuk oyun grupları, restoran, kay kay alanı, kafe, kır kahvesi ve park alanlarının yer aldığı Gürpark Millet Bahçesi, çocuğundan yaşlısına kadar her kesime hitap...