08 / 05 / 2024

van kelebek mağazası

van kelebek mağazası

Doğtaş Kelebek Mobilya Yönetim Kurulu Başkanı ve CEO’su Davut Doğan, Kelebek’le ilgili yeni planlarını anlattı. 42 yeni mağaza açacak. Yıl sonu hedefl eri toplamda 150 mağazaya ulaşmak. Yurtdışına açılım da başlıyor...

MediaMarkt, Van'daki ilk mağazasını hizmete açtı!

Yeni mağaza açılışlarına hız kesmeden devam eden MediaMarkt, Van'daki ilk mağazasını hizmete açtı...

Manisa Doğtaş ve Kelebek mağazası açıldı!

Manisa ekonomisine katkı sağlayacak Doğtaş ve Kelebek mağazaları açıldı. Açılış törenine Manisa Büyükşehir Belediye Başkanvekili Ziya Elmalı da katıldı.

Simitçi Dünyası yurtdışındaki ilk mağazasını Hollanda'da açtı!

Simitçi Dünyası yurtiçindeki 105 mağazasından sonra yurtdışındaki ilk mağazasını Hollanda'nın Utrecht şehrinde açtı. Açılış törenine Simitçi Dünyası Genel Müdürü Levent Yıldırım ve Utrecht Belediye Başkanı Jan Van Zanen katıldı.

Beta Van'da mağaza açtı!

Ayakkabı sektörünün en önemli oyuncularından Beta, Türkiye genelindeki 34’üncü, Van’daki ilk mağazasını faaliyete geçirdi. Van’ın internet satışlarının çok yüksek olması Beta’nın bu ilde mağaza açmasında önemli bir rol oynadı.

Brisa, 4. ProPratik mağazasını Van'da açtı!

Brisa'nın, ağır ticari araçlara satış ve servis zinciri ProPratik'in dördüncü mağazası Van'da açıldı. Aydınlar Otomotiv yetkilisi Muzaffer Aydın, yeni mağazanın 986 metrekare alanda aynı anda 10 araca servis hizmeti verebildiğini dile getirdi.

Tekzen, 106'ncı mağazasını Van'da açtı!

Ev, bahçe, ofis gibi yaşam alanları için mobilyadan aydınlatmaya, dekorasyondan boyaya, el aletlerine kadar birçok ürün grubunda ürünleri müşteriye sunan şirket, Van mağazasıyla 53'üncü ile ulaşmış oldu.

Kelebek Mobilya, Ankara'da 7'nci mağazasını hizmete açtı!

Türkiye'nin modüler mobilya markalarından Kelebek, yurt genelinde gerçekleştirdiği mağazalaşma atağını sürüyor. Şu an 9 ülkede hizmet veren Kelebek Mobilya, Ankara'da 7'nci mağazasını hizmete açtı.

Kelebek, yeni mutfak mağazası ile Söke’de!

Kelebek’in yeni mağazacılık konseptiyle Aydın Söke’de faaliyete geçirdiği son mutfak mağazasını törenle hizmete açan Kelebek Mobilya ve Mutfak Satış Direktörü Serdar Sorfük, “Kelebek, mutfaklarda çok beğenilen tasarımlara imza atıyor.

Samsung Electronics, Van'da mağaza açtı!

Akdeniz, Doğu ve Güneydoğu Anadolu bölgelerine 15 milyon liralık yatırımla 17 mağaza açmayı hedefleyen Samsung Electronics, ilk mağazasını Van'da açtı.

Kelebek Tuzla mağazasını açtı!

Kelebek’in, yurt genelinde gerçekleştirdiği mağazalaşma atağı sürüyor. Kelebek Mobilya’nın yeni mağazacılık konseptiyle Tuzla’da faaliyete geçirdiği son mağazasını törenle hizmete açıldı. Törende Doğtaş ve Kelebek Mobilya Genel Müdürü Hulusi Acar konuştu.

Çilek, Van'daki ikinci mağazasını hizmete açtı!

Bebek, çocuk ve genç odası markası Çilek, Uşak’ta ilk mağazasını açtı. Çilek Mobilya Yönetim Kurulu Üyesi Talha Çilek: "Yurtiçinde şimdiye kadar 2014 yılı için hedeflediğimiz 25 mağazadan 14’ünü açtık" dedi.

Çilek, Van’da ikinci mağazasını açtı!

Çilek Mobilya, Van’da ikinci mağazasını açtı. Tasarımlarını oda konsepti ile 800 metrekarelik mağazada sergileyen Çilek Mobilya, Van mağazasıyla Doğu Anadolu Bölgesi’nde toplam 12 mağazaya ulaştı.

Kelebek Mobilya 2014't e 50 mutfak mağazası açacak!

Kelebek, 2013 yılı başında girdiği yeni yapılanma süreciyle beraber hızla gelişmeye devam ediyor. Mobilya ve mutfak mağazalarını ayıran Kelebek, 2014 yılı sonunda 50 mutfak mağazasına ulaşmayı hedefliyor.

van kelebek mağazası Haberi

van kelebek mağazası


Doğtaş Kelebek Mobilya Yönetim Kurulu Başkanı ve CEO’su Davut Doğan, Kelebek’le ilgili yeni planlarını anlattı. 42 yeni mağaza açacak. Yıl sonu hedefl eri toplamda 150 mağazaya ulaşmak. Yurtdışına açılım da başlıyor. İlk hedef 5 ülkeye gitmek! Kelebek, ENKA’dan Kayserili işadamlarına, onlardan da 2012’de Doğtaş’a geçmişti. 


Davut Doğan, 55 milyon liraya aldığı şirketi büyütme çabasında. Kelebek’in hikayesi önemli, Atatürk’ün talimatıyla, uçak kanadı üretmek için kurulmuş, eski, köklü bir şirket. Doğan aldığında 20 bayisi vardı, 60 oldu. Şimdi 17’si mutfak, 42 mağazayı aynı anda açma hazırlığı var. Bazı illerde ikinci, üçüncü, dördüncü mağazalar gelecek, birçok ilde ilk mağazalar olacak. 


“Van’a, Kırşehir’e, Adıyaman’a kadar gideceğiz. Mutfaktaki 17 mağaza bazı illerde ilk kez açılmış olacak. Yaklaşık 10 milyonluk bir yatırım yapıyoruz. Yıl sonunda 100 mobilya,...