18 / 05 / 2024

Van OSB altyapı ihalesi ne zaman

Van OSB altyapı ihalesi ne zaman

Van Organize Sanayi Bölgesi Müteşebbis Heyet Başkanlığı, Van OSB Tevsii II. Etap 60 hektarlık alana ait altyapı yapım işini ihaleye çıkarıyor. İhalesi 19 Kasım 2015 tarihinde yapılacak.

Van Erciş'te OSB yer tahsisi için kuralar çekildi! 

Van'ın Erciş ilçesinde 517 dönüm arazi üzerine kurulan OSB'de yer tahsisi için kura çekilişi yapıldı. 

Yatırımcılar OSB'lerde yer bulamıyor!

İstanbul Sanayi Odası Başkanı Erdal Bahçıvan, OSB'lerde yer kalmadığını dile getirerek, OSB'de yer bulmak isteyen yatırımcıların kendisinden yardım istediklerini dile getirdi. 

Karabük OSB'de 35 milyon TL'ye altyapı yapım işi ihalesi!

Karabük Organize Sanayi Bölgesi Müteşebbis Heyet Başkanlığı'nca Karabük OSB'de altyapı yapım işi 35 milyon 73 bin 761 TL'ye kapalı zarf teklif alma usulü ile ihale edilecek.

TOKİ'den Van Tuşba'ya millet bahçesi müjdesi!

Van İli Tuşba ilçesi Akköprü Mahallesi Millet Bahçesi Ve Millet Bahçesine Ait Sosyal Donatılar İnşaatları İle Altyapı Ve Çevre Düzenlemesi İşi ihalesi 22 Temmuz tarihinde yapılacak.

Van Tekstil ve Hazır Giyim Organize Sanayi Bölgesi'nin altyapı ihalesi tamam!

Van'da tekstil yatırımı yapmak amacıyla yer talebinde bulunan firmaların ihtiyacına yanıt verilmesi amacıyla hayata geçirilen "Tekstil ve Hazır Giyim Organize Sanayi Bölgesi" projesinin altyapı ihalesi gerçekleştirildi.

OSB'lerin yatırım avantajları neler?

OSB'ler elektrik, su faturası indirimlerine, lojistik köy hizmetlerinden Ar-Ge laboratuvarlarına, son teknoloji altyapı imkanlarına kadar birçok destek sağlanıyor. Alanlar, doğru yatırımın adresi olarak gösteriliyor...

Mardin 2. OSB Elektrik Altyapısının Kurulması Projesi'nin sözleşmesi imzalandı!

DİKA teknik desteği ve Mardin 2. Organize Sanayi Bölge Müdürlüğü iş birliğince 13,3 milyon lira bütçeli Mardin 2. OSB Elektrik Altyapısının Kurulması Projesi için sözleşme imzalandı.

Ünye OSB’de kamulaştırma süreci tamamlandı!

Ünye Ticaret ve Sanayi Odası tarafından düzenlenen kahvaltı programında konuşma yapan Ünye Kaymakamı Ümit Hüseyin Güney, “Organize Sanayi Bölgesi’nin(OSB) kamulaştırmasını tamamladık. Şimdi sıra altyapı ihalesinde” dedi...

Ergene 2 OSB'de 155.8 milyon TL'ye altyapı yapım işi ihalesi!

Tekirdağ Ergene 2 Organize Sanayi Bölgesi Müteşebbis Heyet Başkanlığı, Tekirdağ Ergene 2 Organize Sanayi Bölgesi 732 hektarlık alanına ait altyapı yapım işini 155 milyon 817 bin 605 TL'ye ihale ediyor.

Kandıra Gıda İhtisas OSB'de 80 fabrika inşa edilecek!

Kocaeli'nin Kandıra ilçesinde altyapı inşaatına başlanan Gıda İhtisas OSB'de 80 fabrika inşa edilecek.

Gebze OSB-Darıca Sahil Raylı Sistem Hattı'nı bakanlık yapacak!

Kocaeli'de inşaatına başlanılması planlanan Gebze Organize Sanayi Bölgesi (OSB)-Darıca Sahil Raylı Sistem Hattı'nın yapımını Ulaştırma ve Altyapı Bakanlığı üstlenecek.

Gebze OSB-Darıca Sahil Metro Hattı'nı Ulaştırma ve Altyapı Bakanlığı yapacak!

Gebze OSB-Darıca Sahil Raylı Sistem Hattı'nın yapımı Ulaştırma ve Altyapı Bakanlığı tarafından gerçekleştirilecek.

Şanlıurfa Siverek OSB'de 21.9 milyon TL'ye altyapı yapım işi ihalesi!

Şanlıurfa Siverek Organize Sanayi Bölgesi Müteşebbis Heyet Başkanlığı, 100 hektarlık alanına ait altyapı yapım işini 21 milyon 974 bin TL'ye ihale edecek.

Van OSB altyapı ihalesi ne zaman Haberi

Van OSB altyapı ihalesi ne zaman

ALTYAPI YAPIM İŞİ İHALE EDİLECEKTİR


Van Organize Sanayi Bölgesi Müteşebbis Heyet Başkanlığından:


Bilim, Sanayi ve Teknoloji Bakanlığının kredi desteği ile Müteşebbis Heyet Başkanlığımızın sorumluluğu altında yapılacak olan, Van OSB Tevsii II. Etap 60 hektarlık alana ait altyapı yapım işi, birim fiyat esası ve birim fiyatların her biri için geçerli olmak üzere işin tümüne indirim verilmek suretiyle, kapalı zarf teklif alma usulü ile ihale edilecektir.

1 - İdarenin Adresi                       :  Yüzüncü Yıl Üniversitesi Karşısı Merkez / VAN

2 - İhale konusu yapım işinin

a) Niteliği, türü ve miktarı             :  Van OSB Tevsii II. Etap 60 hektarlık alana ait yol, yağmursuyu, atıksu, içmesuyu ve 1000 m3 lük su deposu...