28 / 04 / 2024

vefa küçük özgeçmiş

vefa küçük özgeçmiş

Dinamik Yapı Yönetim Kurulu Başkanı Vefa Küçük kimdir? Vefa Küçük inşaat sektörüne ne zaman girdi? Küçük hangi inşaat projelerini yaşama geçirdi? Soruların yanıtlarına haberimizden ulaşabilirsiniz...

Rezerv alan yasası nasıl uygulanacak? Eviniz habersiz yıkılabilir mi? Tek tek açıklandı!

İstanbul Şahintepe Mahallesi’nde yaşayanlar "Rezerv alan yasası ne getiriyor; Şahintepe halkı ne yapmalı?" konulu panelde bir araya ve "Parseliniz bir gün Hazineye devredilebilir mi? Eviniz habersiz yıkılabilir mi?" sorularının yanıtları konuşuldu. Peki rezerv alan yasası neleri getirecek?

Yeni kentsel dönüşümde vatandaşlara 'Lüks konut yaptık, öde' mi denilecek?

AK Parti'nin İBB İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı Adayı Murat Kurum'un İstanbul'daki dönüşüme ilişkin açıklamalarının ardından yeni yasa yeniden gündem oldu. Peki yeni kentsel dönüşümde vatandaşlara 'Lüks konut yaptık, öde' mi denilecek?

İBB 4,5 yılda 150 bin kişiyi işe yerleştirdi!

İş arayanlarla işverenleri bir araya getiren İstanbul Büyükşehir Belediyesi İstihdam Ofisleri’ne bugüne kadar 736 bin 830 özgeçmiş kaydı yapıldı. 150 binin üzerinde kişi ise özel sektörde iş imkanına kavuştu.

Kıdem tazminatı artık verilmeyecek mi? Çalışanlar dikkat! İkinci emekli aylığı ne kadar olacak?

Tamamlayıcı Emeklilik Sistemi ile kıdem tazminatı artık verilmeyecek mi? Tamamlayıcı Emeklilik Sistemi nasıl işleyecek? İşte ayrıntılar...

Herkes emlakçılık yapabilir mi? Emlakçı olmak için ne yapmak gerekir?

Emlakçılık kanunun çıkmasıyla birlikte, emlakçı olma süreçleri ve şartları düzenlenmiştir. Peki artık herkes emlakçı olabilecek mi? Emlakçı olmak için üniversite okumuş olmak şart mı? Emlakçılık sertifikası nedir? İşte emlakçı olmak isteyenler için tüm cevaplar haberin devamında…

Yılmaz Küçükçalık Kimdir? Yılmaz Küçükçalık evli mi bekar mı?

Yılmaz Küçükçalık kimdir? Yılmaz Küçükçalık’ın mesleği nedir? Yılmaz Küçükçalık hangi üniversiteden mezundur? İşte detaylar!

Hissedarlardan biri icralık olursa ne olur? Hisseli tapu icra yoluyla satılabilir mi?

Hisseli tapuda; birden fazla hissedarlar vardır. Peki hissedarlar icralık olabilir mi, olursa ne olur? İşte hisseli tapuya dair tüm bu soruların cevapları!

Fed çarşamba günü piyasaları ters köşeye mi yatıracak?

Makro ekonomik verilerin beklenenden iyi gelmesi üzerine piyasalar hesaplarını Fed'in tutumunu yumuşatması ve faiz artırımlarında küçük adımlar atması ya da yavaşlaması üzerine yaptı. Peki Fed'in piyasaları ters köşe yapma ihtimali var mı?

Kripto para yatırımcıları dikkat! 2023 kripto para yılı mı olacak? Bitcoin yeni bir rekor kırabilir mi?

Milyonlarca kripto para yatırımcısı 2023’te piyasaların nasıl olacağını merak ediyor. Peki 2023 kripto para yılı olabilir mi? Bitcoin yeni bir rekor kırabilir mi? İşte merak edilen soruların yanıtları…

Bu süper teklifi kaçırma! Beko bulaşık makinesinde böyle bir fiyat yok. 8 Eylül 2022 fiyat listesi..

Bulaşık makineniz mi bozuldu. Hiç üzülmeyin! Hepsiburda.com’da Beko bulaşık makinesinde inanılmaz fiyatlar sizi bekliyor. Işte 8 Eylül 2022 fiyat listesi..

Banka kredisi ile kurbanlık alınır mı? Kredi kartı ile kurbanlık kesilir mi?

Banka kredisi ya da kredi kartı ile kurbanlık alınır mı? vatandaşlar bu soruyu bayram yaklaşırken sormaya başladılar. İşte merak edilen detaylar!

Xiaomi Mi Box S ne kadar? İşte 19 Mayıs 2022 fiyat listesi!

Xiaomi Mi Tv Box 4K Android işletim sistemini kullanan bir akıllı tv kutusu olarak karşımıza çıkıyor. Mi Tv, smart özelliği bulunmayan televizyonları akıllı tv haline dönüştürüyor. Peki, Xiaomi Mi Box S 4K Ultra HD Ortam Oynatıcı ne kadar? İşte 19 Mayıs 2022 fiyat listesi...

Bulaşık makinesi mi arıyorsunuz? İşte Vestel Bulaşık Makineleri ve Mart 2022 fiyat listesi…

Beyaz eşya kategorisinde geniş ürün yelpazesine sahip olan Vestel, bulaşık makineleriyle de çok sayıda seçenek sunuyor. İşte Vestel bulaşık makineleri ve Mart 2022 fiyat listesi…

vefa küçük özgeçmiş Haberi

vefa küçük özgeçmiş

Vefa Küçük kimdir?

1943 Nevşehir doğumlu Vefa küçük 9 yaşındayken İstanbul'a geldi. Vefa Lisesi'nden mezun olan Küçük, üniversite öğrenimini İstanbul Üniversitesi Hukuk Fakültesi'nde tamamladı. 


Vefa Küçük, avukatlığa başladıktan 7 yıl sonra 1988 yılında Ay Metal Pazarlama ve Yatırım A.Ş adlı firma ile demir çelik sektörüne girdi. 2007 senesinde unvanını Dinamik Yapı Sanayi ve Ticaret A.Ş olarak değiştirdiği firma ile inşaat sektörüne giriş yaptı. Gayrimenkul, turizm ve inşaat sektöründe hizmet veren Cenk Demir Sanayi ve Ticaret A.Ş firması da aynı yıl içerisinde Dinamik Yapı grup bünyesine dahil edildi.


Vefa Küçük, 1998 yılında kurduğu Dinamik Yapı şirketi ile İzmit'te konut projesi, Polonya, Kuveyt, Romanya'da ise alışveriş merkezi projeleri hayata geçirdi. Küçük, Metro Grubu'na anahtar teslim hipermarketler de inşa etti.


Vefa Küçük'ün Yönetim Kurulu Başkanlığı görevini...