18 / 05 / 2024

venezüela

venezüela

Venezüela’da petrol rafinerisinde meydana gelen patlamada 26 kişi öldü, 80 kişi yaralandı

Türkiye’nin istikbali güneş enerjisine yatırım yapmaktır!

Prof. Dr. Şule Erten Ela, güneşin bir saatlik enerjisinin dünyanın bir yıllık enerji ihtiyacını karşılayabileceğini belirterek, “Petrol tükendiğinde güneşli olan yerler değer kazanacak. Türkiye’nin istikbali de güneş enerjisine yatırım yapmaktır” dedi.

Ela Beton Anonim Şirketi kuruldu!

Ela Beton Anonim Şirketi bugün Ataşehir'de 200 bin TL sermaye bedeli ile İlker Öztürk ve Cenk Eren ortaklığında kuruldu.

ÖZAK GYO Antalya Belek Ela Otel'den elde edilecek geliri ve üst hakkı pazar değerini açıkladı

ÖZAK Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı A.Ş. Belek Ela Excellence Resort Otel 2022 Yıl Sonu Değerleme Raporunu açıkladı.

Türkiye’de binlerce dönüm verimli toprak kaderine terk edilirken iktidar yurt dışında toprak kiralamaya devam ediyor

Türkiye’de binlerce dönüm tarım arazisi kaderine terk edilirken Tarım ve Orman Bakanı Vahit Kirişçi, Venezüella’da arsa kiralamak için Devlet Başkanı Nicolas Maduro ile görüştü. Tarım Bakanlığı, Latin Amerika ve Afrika’da 10 ülkede tarım arazisi kiralamak için görüşmelere başlamıştı.

Ela Quality Resort Hotel'in değeri ne kadar?

Özak GYO tarafından Ela Quality Resort Hotel'in 2021 yıl sonu değerleme raporu yayınlandı. Peki, Ela Quality Resort Hotel'in değeri ne kadar oldu?

Ela Didyma Resort Hotel'in değeri belli oldu!

Özak GYO'nun Didim arsasının değeri belli oldu. İşte Özak GYO Didim arsasının değerleme raporu...

Home Ela Gayrimenkul Yatırımları Ve İnşaat Anonim Şirketi kuruldu!

Home Ela Gayrimenkul Yatırımları Ve İnşaat Anonim Şirketi Kadıköy’de  50 bin TL sermaye bedeli ile Alpaslan Çalım tarafından kuruldu.

Ela Grup Yapı Anonim Şirketi kuruldu!

Ela Grup Yapı Anonim Şirketi bugün Şişli'de 500 bin TL sermaye bedeli ile Fatih Şahin ve Hüseyin Yavuz ortaklığında kuruldu.

Maydek İnşaat Turizm İç Ve Dış Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Maydek İnşaat Turizm İç Ve Dış Ticaret Limited Şirketi Bahçelievler'de 1 milyon TL sermaye bedeli ile Ela Yaprakcı tarafından kuruldu.

Bazi Yapı Denetim Limited Şirketi kuruldu!

Bazi Yapı Denetim Limited Şirketi bugün Başakşehir'de 400 bin TL sermaye bedeli ile Burcu Aslım ve Zeynep Ela İpekli ortaklığında kuruldu.

Maydek İnşaat Turizm İç Ve Dış Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Maydek İnşaat Turizm İç Ve Dış Ticaret Limited Şirketi bugün Bahçelievler'de 1 milyon TL sermaye bedeli ile Ela Yaprakcı tarafından kuruldu.

Özak GYO Ela Quality Resort Hotel 2020 yıl sonu değerleme raporu!

Özak GYO'nun Antalya İli Serik İlçesi Belek'te yer alan Ela Quality Resort Hotel ile ilgili gayrimenkul değerleme raporu yayınlandı. 

Ela Quality Resort Hotel kira değerleme raporu 2020!

Özak Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı'nın portföyünde bulunan Ela Quality Resort Hotel'in Kira Değerleme Raporu yayınlandı...

venezüela Haberi

venezüela

Patlamanın meydana geldiği Amuay rafinerisi Venezüela’nın kuzeydoğusundaki Falcon bölgesinde bulunuyor ve ülkenin en önemli petrol rafinerisi olma özelliği taşıyor. Petrol Bakanı ve devlet petrol şirketi PDVSA’nın başkanı Rafael Ramiraz, sıcak havalar yüzünden ürün depolama alanında biriken gaz sıkışması nedeniyle patlamanın meydana geldiğini açıkladı. 


Venezüela’nın en büyük petrol işleme sistemi Paraguana Rafineri Merkezi (CRP)’nin bir parçası olan Amuay Rafinerisi’nde günde 645 bin varil ham petrol işleniyor. Merkezin tamamı Venezüela’nın petrol ihtiyacının yüzde 60’ını karşılıyor. Güney Amerika’nın en büyük dünyanın beşinci petrol ihracatcısı ülkesi Venezüela’da günlük ortalama 3 milyon varil petrol...