02 / 05 / 2024

vergi affı başvuru süresi devam ediyor

vergi affı başvuru süresi devam ediyor

Vergi borcu yapılandırmaları için 30 Kasım 2014 tarihinde alınan karar ile başvuru süresi uzatıldı. Bakanlık Kararı gereğince 31 Aralık'a kadar vergi yapılandırma başvuru süresi devam ediyor..

EYT'lilere emlak vergisi muafiyeti kapısı açıldı! İşte vergi muafiyetinde başvuru şartları!

EYT'lilere müjdeli haber geldi. Emlak vergisinde emekliler vergi muafiyetinden yararlanabilecek. Peki vergi muafiyetinde başvuru şartları neler?

Vergi affı hangi borçları kapsar? Vergi affı nedir?

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, kabine toplantısının ardından ülke genelinde bir vergi affının gündemde olduğunu duyurdu. Vergi affı kapsamında, vergi borçları yanı sıra sigorta primleri (SGK ve Bağ-Kur) ile idari para cezaları gibi ödemelerin de yeniden yapılandırılacağı belirtildi.

Vergi borcu yapılandırma başvuru süresi yarın sona eriyor! Borcu olanlar dikkat...

Vergi borcu yapılandırma başvuru süresi 3 Temmuz yani yarın sona ererken, borçların ilk taksit ödeme süresi de 31 Temmuz’da sona erecek. Peki hangi borçlar yapılandırılma kapsamına dahil edildi? Ödemeler peşin mi yapılacak? İşte ayrıntılar...

Vergi affı 2023 başvuru nasıl yapılır? 2023 vergi affı başvuru ne zaman? Vergi borcu ödenmezse ne olur?

Vergi borcu yapılandırma; belli zaman dilimlerinde, kişinin ödemesi gereken verginin belli oranının silinmesi ve kalan kısmının devlet tarafından belirlenen tarihler içinde taksitler ile ödenme işlemidir. İşte bu konuya dair detaylar!

Vergi affı 2023 başvuru ne zaman? Vergi affı başvurusu nasıl yapılır 2023?

Vergi affı konusu gündemde yer alan konuların başında gelmektedir. Vatandaşlar, vergi affı başvurusunu nasıl yapabileceklerini merakla araştırıyor. İşte bu konudaki detaylar!

Borç yapılandırma detayları peş peşe geldi! 48 ay taksit ve yüzde 90 indirim fırsatı! Vergi affı başvuruları ne zaman? 

KYK borcu, trafik cezası, vergi borçlarını da kapsayan vergi affı ile ilgili tüm detaylar belli oldu. Vergi affı başvuruları ne zaman? Hangi borçlar silinecek, hangi borçlar taksitle ödenebilecek?

Aman kaçırmayın! Yapılandırmada son başvuru işte bu tarihte!

Türkiye Cumhuriyet tarihinin en kapsamlı yapılandırma kanunu, TBMM Genel Kurulu’nda kabul edildi. Peki vergi yapılandırma düzenlemesinden kimler faydalanacak, yapılandırmada başvuru süresi ne zaman sona erecek? İşte yanıtı...

Vadesi geçmiş yapılandırma borcu nasıl ödenir? Vergi affı neyi kapsıyor? Vergi affı için nereye başvurulur?

Vergi affı gündemde yer alan konulardan biridir. Bu kapsamda pek çok soru sorulmaktadır. İşte merak edilen detaylar!

Vergi yapılandırma 2023! Vergi affı 2023 ne zaman? 2023 vergi affı çıkacak mı?

Vergi affının çıkıp çıkmayacağına dair sorular hız kazanmaya başladı. İşte vergi affına dair detaylar!

Emlak vergisi yapılandırma internetten başvuru 2021!

Vergi, prim ve ceza gibi borçları kolayca kapatma imkanı için başvurular devam ediyor. Emlak vergisi borçluları araştırmalara başladı. Peki emlak vergisi yapılandırma internetten başvuru 2021 nasıl yapılıyor? İşte tüm merak edilenler...

Yaylalarda imar affına başvuru sayısı 100 bini geçti!

TOD (Türkiye Ormancılar Derneği) tarafından hazırlanan rapora göre, Karadeniz yaylalarında yapılan ve yaylaların doğal yapısını bozan kaçak yapıların affı için yapılan başvuru sayısı 100 bini geçti.

Ankara'da vergi yapılandırması için 550 bin başvuru!

Kamu alacaklarının yeniden yapılandırılmasına ilişkin kanun kapsamındaki borçların peşin ve ilk taksit ödemesi için bugün son gün. Ankara Vergi Dairesi Başkanı İlhan Karayılan, düzenlemeyle ilgili açıklamalarda bulundu.

İmar barışı başvuru süresi uzatılacak mı?

İmar affı ile mevzuata aykırı yapıların imar sorunu da çözülüyor. Peki, 31 Aralık 2017 öncesinde yapılan yapıların faydalanabileceği imar barışı başvuru süresi uzatılacak mı?

vergi affı başvuru süresi devam ediyor Haberi

vergi affı başvuru süresi devam ediyor

Vergi yapılandırma başvuru süresi devam ediyor!

6552 sayılı İş Kanunu İle Bazı Kanun Ve Kanun Hükmünde Kararnamelerde Değişiklik Yapılması İle Bazı Alacakların Yeniden Yapılandırılmasına Dair Kanun olan Torba Yasa, Eylül 2014 tarihinde Resmi Gazete'de yayımlanarak yürürlüğe girmişti.


Vergi affından faydalanmak için ilgili kuruma vergi borcu taksitlendirmeleri için müracaat edilmesi gerekiyor. 


Yapılandırmadan yararlanmak için Kanunun yayımlandığı tarihi izleyen ikinci ayın sonuna kadar ilgisine göre vergi dairesi veya belediyeye başvurulması gerekiyordu. Ancak, 30 Kasım 2014 tarihinde Resmi Gazete'de yayımlanan karar ile vergi yapılandırma başvuru süresi uzatıldı.


Alınan karara göre 31 Aralık 2014 tarihine kadar vergi yapılandırma başvuru süresi devam ediyor.


Yapılandırılan borçlar, ikişer aylık dönemler halinde en fazla on sekiz eşit taksitte ödeniyor. Bir yılda ikiden fazla taksitin süresinde ödenmemesi veya eksik ödenmesi halinde yapılandırma hakkı...