06 / 05 / 2024

Veysel Bakgör kim

Veysel Bakgör kim

Türkiye’nin geçtiğimiz yılın 15 Temmuz’unda gerçekleşen hain darbe girişimini adeta tek vücut olarak bertaraf ettiğini vurgulayan Bakyapı Yönetim Kurulu Başkanı Veysel Bakgör, 15 Temmuz Darbe Girişimi’nin birinci yıldönümüne ilişkin açıklamada bulundu..

Veysel Bakgör: Konutta standartlar değişti!

Bursa'nın çok geniş evlerden sıyrılmaya başladığını ifade eden Veysel Bakgör, artık standartları ve donanımı iyi olan konutların tercih edildiğini kaydetti..

Baba vefat edince miras paylaşımı nasıl yapılır?

Miras paylaşımları aileler arasında yaşanan en çok anlaşmazlık nedeni olarak karşımıza çıkıyor. Bu süreçte, miras paylaşımı nasıl yapılır? Kim, ne kadar miras payı alır? 

Gayrimenkul devleri açıkladı: Konut sektörü kentsel dönüşümle nefes alıyor!

GYODER Yönetim Kurulu Üyesi ve BAKYAPI Yönetim Kurulu Başkanı Veysel Bakgör, konut üretimi ve inşaat sektöründeki gelişmeleri değerlendirdi.  

Ekonomide yaşanan durgunluk konut satışlarına da yansıdı!

Bakyapı Yönetim Kurulu Başkanı ve GYODER Yönetim Kurulu Üyesi Veysel Bakgör yaptığı açıklamada ekonomide yaşanan durgunlukların konut satışlarına da yansıdığını söyledi.

Veysel Bakgör: Gayrimenkul sektörü zorlu bir süreçten geçiyor!

GYODER Yönetim Kurulu Üyesi ve BAKYAPI Yönetim Kurulu Başkanı Veysel Bakgör konut satışları ile ilgili olarak yaptığı açıklamada gayrimenkul sektörünün zorlu bir süreçten geçtiğini söyledi.

İnşaat iskanı nasıl alınır? İnşaat işlerini kim takip etmeli?

İnşaat sektörü, belirli izin ve belgelerin alınması ile resmiyete dökülür. Bu belgelerin başında ise iskan belgesi geliyor. Peki İnşaat iskanı nasıl alınır? İnşaat işlerini kim takip etmeli? İşte ayrıntılar...

2 bin 500 konut kentsel dönüşüm projesi kapsamında hayata geçiriliyor

Bakyapı Yönetim Kurulu Başkanı ve Gayrimenkul Yatırımcıları Derneği (GYODER) Yönetim Kurulu Üyesi Veysel Bakgör, en büyük kentsel dönüşüm projesine Bursa'da start verdiklerini açıkladı. Bölgedeki kentsel dönüşüm çalışmaları ise hız kesmeden devam ediyor. Başkan Bakgör önemli açıklamalarda bulundu.

Prestij Yeni Hayat, Prestij Panora ve Prestij Seyirtepe projelerinde yaşam başlıyor!

BakYapıYönetim Kurulu Başkanı ve GYODER Yönetim Kurulu Üyesi Veysel Bakgör kısa süre sonra yaşamın başlayacağı ve satışın devam ettiği diğer konut projelerini duyurdu.

Babadan kalan miras nasıl paylaşılır? Kim mirasçı olamaz?

Miras konusu çoğu kişinin başını ağrıtabilir. Özellikle mirasın pay edilme hususu. Peki kimler mirasçı olamaz? İşte detaylar!

Elon Musk'ı geride bırakıp dünyanın en zengini olan Avrupalı "Terminatör" kim? İşte dudak uçuklatan o servet

Twitter'ı satın aldıktan sonra hisse senetlerinin değerinin düşmesiyle serveti eriyen Elon Musk 'ı geride bırakarak dünyanın en zengin ismi olan Bernard Arnault, 38 yılda dev bir servetin sahibi oldu. Arnault'un serveti pek çok ülkenin GSYH'sinden daha fazla...

İhsan Gökşin Durusoy, Akiş GYO Genel Müdürlüğü görevinden ayrılıyor!

Akiş GYO Genel Müdürü, İhsan Gökşin Durusoy, 2022 sonu itibariyle Akkök Holding A.Ş.'de İcra Kurulu Başkanı görevini üstlenecek olması sebebiyle 31 Aralık 2022 tarihi itibariyle, Genel Müdürlük görevinden ayrılacak. Peki Akiş GYO Genel Müdürü kim olacak? İşte ayrıntılar ve Akiş GYO'dan gelen o açıkl

Bu fiyata kim alır diyorsanız sıkı durun! Ekim ayında satışları patladı!

İkinci el mi sıfır araç mı diye araştırıp fiyatları görünce de ikisinden vazgeçip bu fiyata kim alır ki diye düşünüyorsanız sizi şoke edecek bir bilgi için hazır olun. Bütün yıl boyunca satışları düşen otomobil sektöründe flaş bir gelişme yaşandı. Ekim ayında otomobil satışları arttı.

Muhammed Halit Sönmez, Pera GYO'dan ayrıldı!

Pera Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı Genel Müdürü Muhammed Halit Sönmez, görevinden istifa etti. Peki Pera Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı yeni Genel Müdürü kim olacak? İşte ayrıntılar...

Anne ya da baba ölünce emekli maaşını kim alır? Ölen anne ve babanın emekli maaşı kime bağlanır? Ölüm aylığı şartları...

'Ölen babanın ve annenin emekli maaşını kimler alabilir?' sorusunun yanıtı merak ediliyor. Peki anne ya da babanın ölmesi halinde emekli maaşı kime kalır? Anne ya da baba ölünce emekli maaşını kim alır? İşte o soruların yanıtları...

Veysel Bakgör kim Haberi

Veysel Bakgör kim

“15 Temmuz hain darbe girişimiyle ülkemizin her alandaki istikrarlı ve başarılı ilerleyişini önünü kesmek isteyenler, toplumumuzun halkın milli egemenlikten ve demokrasiden yana direnişiyle bu karanlık emellerine erişememişlerdir. Türk toplumu, darbe girişimine topyekûn karşı koyarak dünyaya birlik ve beraberlik mesajı vermiştir. Sektörümüz, Türk iş dünyasının temsilcisi olarak,topyekûn mücadele başlatarak hemen her sektörde darbeyle mücadeleye katkıda bulunmuştur. Bu sayede iş dünyasının temsilcileriyle birlikte çok onurlu ve cesur bir duruş sergileyerek ülkenin ekonomik çöküşünü hedefleyen saldırıları önlemeyi başardık. Büyüme yolunda azim ve kararlılıkla ilerleyen ülkemizin duraklamadan yükselişini beraberinde getiren bir ekonomik zafer kazandık.

15 Temmuz hain darbe girişimi sırasında ekonomimizin tüm aktörleri gibi inşaat sektörünün temsilcileri olarak biz de, ülkemizin ekonomik ve sosyal kalkınmasındaki büyük sorumluluğunun gereğini başarıyla yerine getirmenin haklı gururunu yaşadık....