03 / 05 / 2024

Vialand büyümek hedefi

Vialand büyümek hedefi

Vialand; bu yıl, yerli ziyaretçiye özel kampanyalar ile yerli ziyaretçi sayısını yüzde 30, yabancı ziyaretçi sayısını yüzde 20 artırmayı hedefliyor. Yabancı ziyaretçi sayısını da tüm tesiste bu yıl 5,5 milyona çıkarmayı amaçlıyor.

Tebernüş Kireçci: Kiralara yüzde 25 sınırı getirmek büyük bir hata!

Fahiş kira artışlarının önüne geçmek için getirilen yüzde 25 sınırının büyük bir hata olduğunu söyleyen Tebernüş Kireçci, bu hataya devam edilmesi halinde daha kötü sonuçların ortaya çıkacağını belirtti.

Türk Müteahhitlerin 2024 hedefi 50 milyar dolar için 'Kalkınma Yolu Projesi' büyük önem taşıyor...

Basra Körfezi'nden Türkiye'ye kara ve demir yolu ağıyla ulaşacak Kalkınma Yolu Projesi'ne ilişkin değerlendirmelerde bulunan TMB Başkanı Erdal Eren, söz konusu projenin Türk müteahhitler için büyük önem taşıdığını belirtti.

Tanyer Yapı, sanayi tesisleri pazarında büyümeyi hedefliyor...

Konut sektöründe 30 senedir birçok projeler yapan Tanyer Yapı, son 2 senedir adım attığı sanayi tesisleri inşası konusunda büyümesini sürdürdüğünü açıkladı. Şu an farklı sanayi bölgelerinde de toplam 10 adet şantiyesi bulunan Tanyer Yapı'nin hedefi büyümek. İşte haberin ayrıntıları...

BES'in 20. yılında fon büyüklüğü açıklandı! BES'te rekor seviye 700 milyar lirayı geçti...

Türkiye Sigorta Birliğinden yapılan açıklama kapsamında, BES'te sektör olarak gerçekleştirilen toplam fon büyüklüğü hedefi 2024 yılının ilk yarısı için 1 trilyon lira, 2024 yılının sonunda da 1,3 trilyon lira olması hedefleniyor.

İBB Genel Sekreter Yardımcısı Gökce: ‘Konut sorunu, büyük bir krize dönüşmek üzere’

İstanbul Büyükşehir Belediyesi Genel Sekreter Yardımcısı ve şehir plancısı Dr. Buğra Gökce, X hesabından konut satışlarının düşmesine karşın fiyatların ve kredilerin artışına dikkat çekti. Gökce, "Yaşadığımız konut sorunu, büyük bir dönüşmek üzere" dedi.

Büyükşehirlerde 10 kişiden 3'ü fahiş kiralar, işsizlik ve yüksek gıda fiyatları sebebiyle göç etmek istiyor!

Büyükşehirlerde çalışan her 10 kişiden en az 3'ü başka bir şehre yerleşmek istediğini belirtiyor. İşte ayrıntılar...

Tasarruf finansman sektörünün 2023 sektör büyüklüğü hedefi 75 milyar lira!

Fuzul Tasarruf Finansman AŞ Yönetim Kurulu Başkanı Eyüp Akbal yaptığı açıklamada tasarruf finansman sektörünün 2023 büyüklük hedefinin 75 milyar Türk Lirası olduğunu söyledi.

Rusya'da kişi başına 6.6 metrekare daha büyük konut hedefi!

Rusya'da hükümet 2030'a kadar 3 kişilik ailelerin en az üçte ikisinin şimdikinden daha büyük bir konut alabilmesi ya da kiralayabilmesi için uygun şartların sağlanması için çalışma başlatacak.

2021'de konutta büyüme hedefi yüzde 3.40!

2021 bütçesi çerçevesinde kamu yatırım büyümesinde konutta yüzde 3.40, özel sektör yatırımı kapsamında da konutta yüzde 3.16 büyüme hedefleniyor.

Çimsa'dan yıl bazında yüzde 40 büyüme hedefi!

Çimsa'nın AR-GE merkezi Formülhane, çimento kullanıcılarının ihtiyaçları için global bir çözüm merkezi oldu. AR-GE harcamalarını da artırdıklarını belirten Çimsa Genel Müdürü Ülkü Özcan, “Yıllar bazında yüzde 35-40 büyüme trendi ile ülke ekonomisi için katma değerli çalışmaları sürdürüyoruz" dedi...

Pasifik İnşaat'ın 2020 hedefi yüzde 40 büyüme!

Pasifik Yönetim Kurulu Başkanı Fatih Erdoğan, 2019 yılını 2,5 milyar TL bilanço büyüklüğü ile kapatacaklarını, 2020’de ise yüzde 40 büyüyerek bu rakamı 3,5 milyar TL’ye yükseltmeyi hedeflediklerini söyledi...

Kredi derecelendirme kuruluşu Moody's: Türkiye'nin 2020'de yüzde 5'lik büyüme hedefi var!

Kredi derecelendirme kuruluşu Moody's Türkiye'nin Yeni Ekonomik Programı'ndaki (YEP) büyüme hedeflerinin makro dengesizlikleri artırabileceğini aktardı.

Marriott International Türkiye'de büyümek istiyor!

Yabancı yatırımcıların Türkiye’deki iş potansiyelini görerek yeni yatırımlara yönelmek istediklerini belirten, JW Marriott Istanbul Bosphorus ve Sheraton Istanbul City Center Genel Müdürü Köseoğlu: “Marriott International Türkiye'de de büyümeyi ve daha fazla otel açmayı öngörüyor" dedi...

Vialand büyümek hedefi Haberi

Vialand büyümek hedefi

Vialand; bu yıl, yerli ziyaretçiye özel kampanyalar ile yerli ziyaretçi sayısını yüzde 30, yabancı ziyaretçi sayısını yüzde 20 artırmayı hedefliyor. Yabancı ziyaretçi sayısını da tüm tesiste bu yıl 5,5 milyona çıkarmayı amaçlıyor.


Vialand Pazarlama ve Satış Genel Müdür Yardımcısı Özlem Ersoylu Mutluer, "Geçtiğimiz yıl AVM ,Tema Park, Otel ve Gösteri Merkezi'nden oluşan tüm tesiste 4,5 milyona yakın turist ağırladık. 

Ailece eğlencenin tek merkezi olmayı amaçlayan Vialand Tema Park, bu yıl yerli ziyaretçilere farklı marka ve iş birliklerinin yanı sıra, özel Vialand kampanyaları ile birbirinden cazip fırsatlar sunacak. Özellikle yerli ziyaretçiler için hemen hemen her ay farklı bir kampanya ile cazip giriş fırsatları yaratacağız . 2 yaş grubundan 70 yaşa kadar herkesin Vialand Tema Park'ı ziyaret etmesini hedefliyoruz. Ayrıca Vialand Kart'la da...