27 / 04 / 2024

Vialand yeni projelerle büyüyor

Vialand yeni projelerle büyüyor

AVM'nin tam karşısında içinde bir gölet bulunan bin metrekarelik araziyi at gezinti alanı olarak tasarlayan Vialand yönetimi, göletin hemen yanında bulunan 6 bin metrekarelik alana ise Adventure Park yapmaya hazırlanıyor...

Bakyapı'dan yeni yıl müjdesi! 2024'te yeni projeler geliyor

İmza attığı projeleriyle yatırımcıları kazançlı yatırım sağlayan huzurlu yaşam alanları ile buluşturan Türkiye’nin lider inşaat firmalarından Bakyapı, 2024'e yeni projelerle gireceğinin müjdesini verdi.

Rönesans Holding, Türkmenistan'da yeni projelere başlıyor!

Türkmenistan Cumhurbaşkanı Gurbanguly Berdimuhamedov, başkent Aşkabat’ta Rönesans Holding Yönetim Kurulu Başkanı Erman Ilıcak ile görüştü. Görüşmede Erman Ilıcak, Cumhurbaşkanı Gurbanguly Berdimuhamedov'a yeni projelerle ilgili bilgi verdi.

Akkuş Gayrimenkul yeni konut projeleri için düğmeye bastı!

Yeni projelerle inşaatın payını artıracak Akkuş Group ve Lübnanlı El Khatib Group ortaklığıyla kurulan BOSS4 Gayrimenkul, yatırımda hız kesmedi. 300 milyon TL'lik üç projeye başlayan grup, Zeytinburnu ve Esenyurt'ta yeni projeler hayata geçirecek.

Giresun'da yeni yatırımlarımızın projelerini bir an önce tamamlıyoruz!

Ulaştırma ve Altyapı Bakanı Karaismailoğlu, Giresun'daki selle ilgili, "Yeni güzergah ve yeni projelerle derelerden etkilenmeyecek yatırımları vatandaşlarımızın hizmetine sunacağız. Yeni yatırımlarımızın projelerini bir an önce tamamlıyoruz" açıklamasında bulundu.

Workindo, skalasındaki ustaları yeni projelerle buluşturuyor!

İnşaat sektörünün kariyer platformu Workindocom, geniş üye skalasında bulunan ustaları yeni projelerle bir araya getiriyor.

DAP Yapı Nişantaşı projesi yıl sonunda başlıyor!

Hayata geçirecekleri yeni projelerle  ilgili açıklama yapan DAP Yapı Yönetim Kurulu Başkanı Ziya Yılmaz, DAP Yapı Nişantaşı projesinin yıl sonunda başlayacağını söyledi.

Erzurum Aziziye'de kentsel dönüşüm başlıyor!

Erzurum'un Aziziye ilçesinde koronavirüs (Kovid-19) tedbirleri kapsamında kentsel dönüşüm hızlandı.  Termal turizm potansiyellerini bünyesinde bulunan Ilıca Mahallesi'nin yeni projelerle cazibesinin yükselteceği açıklandı.

Konya Sille'nin çehresi yeni projelerle değişiyor!

5 bin yıllık tarihiyle önemli gündemi bulunan kafe ve restoranları ile ünlenen Sille şimdi de sosyal alandaki yatırımlarıyla ön plana çıkıyor. Konya’nın en modern ve en yeni huzurevi Sille’de inşa ediliyor.

Esenyurt'taki yeni konut projeleri mağdurlara çare olacak mı?

Esenyurt'ta devam eden konut mağduriyetinin yeni projelerle çözülmesi bekleniyor. İnşaat firmaları yaklaşık 2 bin konut mağduru ile yeniden anlaşmak istiyor.

Keçiören yeni projelerle kalkınacak!

Ankara Keçiören Belediye Başkanı Turgut Altınok "Hizmette olan projelerimizde yenileme ve tadilat çalışmalarımızı tamamlıyoruz. Keçiören'i kalkındıracak yeni projelere imza atacağız" şeklinde konuştu.

Soner Sesli: Çağdaş, inovatif projeler üretiyoruz!

Tekfen'den Paşabahçe'ye kadar 150'nin üzerinde kurumsal ofis, otel, mağaza ve konut projesine imza atan Mimari Atölye, yeni projelerle yoluna devam ediyor. Mimari Atölye Ortağı İç Mimar Soner Sesli, yurt içi ve yurt dışında nitelikli projeler ürettiklerini söylüyor.

Mustafa Bozbey: Bursa'yı yaşanabilir bir dünya kenti yapmaya geliyoruz!

Yeni projelerle Bursa’nın geleceğini şekillendireceklerini belirten CHP Bursa Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Mustafa Bozbey, ''sürdürülebilir ve yaşanılabilir bir dünya kenti yapmaya geliyoruz'' dedi. 

Bayrampaşa yeni yatırımlarla ulaşımın merkezi olacak!

AK Parti Bayrampaşa Belediye Başkan adayı Atila Aydıner, “Gerçekleştireceğimiz yeni projelerle Bayrampaşa’yı teknolojinin üssü, çilesiz ulaşımın merkezi, bilim ve sanatla dolu bir ilçe haline getireceğiz." dedi

Vialand yeni projelerle büyüyor Haberi

Vialand yeni projelerle büyüyor

Bayraktar ve Gürsoy Gaip ortaklığında 650 milyon dolarlık yatırımla hayata geçirilen Vialand, yeni projelerle büyüyor. AVM'nin tam karşısında içinde bir gölet bulunan bin metrekarelik araziyi at gezinti alanı olarak tasarlayan Vialand yönetimi, göletin hemen yanında bulunan 6 bin metrekarelik alana ise Adventure Park yapmaya hazırlanıyor. Bu alanda, Pony Club, İp Parkuru, FlyFox, İnsan Sapanı, Çocuk Adventure Parkuru, Paintball faaliyetlerinin olması planlanıyor. Adventure Park'ı, Viapoıt AVM'de de işletmeleri olan Sayspor işletecek. 


Geçen yıl açılan Vialand'de bu yıl pek çok yeni proje faaliyete geçti. 'Vialand Palace Otel' adı altında açılan, 101 odalı apart otel bunlardan biri. Bu projeyle özellikle Ortadoğu ve Balkanlar'dan gelen turist sayısının artırılması hedefleniyor. 120 dönüm alana kurulu Vialand'deki diğer yenilikler ise eğlence parkına eklenen üniteler oldu. 17 milyon...