04 / 05 / 2024

Villaburada.com lüks villalar

Villaburada.com lüks villalar

En seçkin lokasyonlarda yer alan, özenle seçilmiş lüks mobilyalarla döşenmiş ve modern bir dizayna sahip villalar sunan Villaburada.com, lüksü ve konforu bir arada barındıran mükemmel bir tatil ortamı sunuyor.

Kaş'ta lüks villalara olan ilgi bayramda arttı!

Antalya'da yerli ve yabancı ünlülerin de sıklıkla tercih ettiği ve izole tatilin adresi lüks villalara Ramazan Bayramı öncesinde ilgi yoğunlaştı. Buna göre, yüzde 80'lere varan doluluğa ulaşan villaların haftalık rakamları 15 bin liradan başlayıp, 200 bin liranın üzerine kadar çıkmakta.

Türkiye, Dubai'deki lüks villaların ilham kaynağı oldu!

Dünyada 65 ülkede lüks ve prestijli mekanların gözdesi olan Elazığ vişne mermeri Dubai'deki lüks villa projesinde kullanılmak üzere ihraç edilmeye devam ediyor. 

Kuşadası'ndaki lüks sitenin sakinleri ‘istinat’ kabusu yaşıyor! Ölümden döndüler!

Hafta sonu etkili olan fırtına ve sağanak yağış sebebiyle içerisinde lüks villaların bulunduğu sitenin istinat duvarı yıkıldı. Herhangi bir sonuç alamadıklarını dile getiren site sakinleri, en kısa sürede önlem alınmazsa üst sokaktaki binaların da aşağı doğru kaymasından korktuklarını söyledi.

Bartın İl Özel İdaresi İnkumu'ndaki lüks villaları satışa çıkardı!

Bartın İl Özel İdaresi tarafından, turizm için ayrılan fakat senelerdir bir çivi bile çakılmayan alanda, 3 sene önce, mülkiyeti kendine ait olan lüks villalar inşa etti. Şimdi, bütçe yetersizliği sebebiyle o villalar satışa sunuldu. Villaların fiyatları 1 milyon 250 bin TL'den başlıyor...

Antalya'da lüks villaların yüzde 80'i kiralandı!

Antalya'da bulunan lüks villaların yüzde 80'i kiralandı. Pandemi nedeniyle fiyatların uçuşa geçtiği villaların fiyatı  gecelik 210 TL'den başlıyor. 

Batman'da terörden etkilenen bölgelerde lüks villalar inşa ediliyor!

Batman kırsalında geçmiş yıllarda teröristlerin saldırıları nedeniyle tahrip edilen toprak evlerin yerine lüks villalar inşa ediliyor.

Turistlerin yeni gözdesi lüks villalar!

Tatil sezonu yaklaşıyor. Koronavirüs salgını nedeniyle kalabalık otelleri tercih etmeyen turistler lüks villalar için rezervasyonlara başladı. Kişiye özel lüks villaların kiraları  günlük fiyatları 1100 lira ile 7 bin lira arasında değişiyor.

Bülent Ersoy Bodrum'dan iki süper lüks villa aldı!

Türk Sanat Müziği'nin 'Divası' Bülent Ersoy, Bodrum'dan toplam 40 milyon TL'ye iki süper lüks villa satın aldı. Usta sanatçı, villaların tapu işlemleri için Bodrum'a gitti.

Hande Erçel ve Murat Dalkılıç lüks villalarının kirasını ödeyemiyor mu?

Hande Erçel ile Murat Dalkılıç'ın Çubuklu Vadi Konakları'nda bulunan, aylık kirası 25 bin TL olan olan lüks villalarının kirasını ödemekte zorluk çektiği iddia edildi...

9 maddede sitelerde lüks işler!

Konut Siteleri Yönetimleri Danışmanı Nihat Dönmez, "Sitelerde lüks işler" konusunu Emlakkulisi.com okurları için kaleme aldı. İşte Nihat Dönmez'in yazısı...

Yazlık lüks villaların haftalık kiraları 90 bin lira!

Turizm sektöründeki hareketlilik yazlık ev fiyatlarını artırdı. Bodrum ve Fethiye’de yoğunlaşan lüks villaların haftalık kiraları 90 bin liraya yükseldi.

Zeynep Sever Demirel lüks villasına spor salonu yaptırdı!

Fenerbahçeli futbolcu Volkan Demirel'in eşi Zeynep Sever, lüks villalarına spor salonu yaptırdı. Demirel hamilelik döneminde aldığı 21 kilonun tamamından kurtuldu...

3 günde lüks villa yapılır mı?

Magic Green Homes isimli tasarım ofisi uygun 3 günde lüks villa inşa etti. Villalar görenleri masallara götürüyor...

Villaburada.com lüks villalar Haberi

Villaburada.com lüks villalar

En seçkin lokasyonlarda yer alan, özenle seçilmiş lüks mobilyalarla döşenmiş ve modern bir dizayna sahip villalar sunan Villaburada.com, lüksü ve konforu bir arada barındıran mükemmel bir tatil ortamı sunuyor. Deniz manzarasıyla bütünleşen sonsuz havuzu, villaya özel bahçesi ve denize yakın her odasıyla fark yaratan lüks villa alternatifleri sunan Villaburada.com’da VIP hizmet alternatifleri arasında özel şef, rehber, bebek-çocuk bakıcısı yanı sıra araç kiralama ve transfer hizmetleri de mevcut. 


Kalkan, Kaş, Bodrum, Göcek, Alanya, Belek, Didim, Dalaman, Fethiye, Antalya, Girit ve Mikanos gibi en popüler tatil bölgelerinde 250’den fazla lüks villa alternatifi sunan Villaburada.com, ev rahatlığında tatil yapmak isteyenler için ideal tercihi oluşturuyor. Kalabalık aileler için geniş ve ferah odalara sahip villalar sunan Villaburada.com’da çocuklu aileler için özel bakıcı imkanı da mevcut....