02 / 05 / 2024

vize kalkan ülkeler

vize kalkan ülkeler

Dışişleri Bakanlığı yaptığı açıklamada, Belarus ile vizelerin kaldırılmasına ilişkin yaptığı açıklamada, Belarus' a 30 günlük vizesiz seyahat ve Moldova'ya da 90 günlük vizesiz seyahat gerçekleştirileceğini bildirdi.

Satıştan kalkan iPhone 11, iPhone 13, iPhon 14 ve son model iPhone 14 Plus A101'de! 12 Mart 2023 fiyat listesi...

Ülkemizde en çok tercih edilen marketler arasında yer alan A101'den müjde! A101, satıştan kalkan iPhone 11, iPhone 13, iPhon 14 ve son model iPhone 14 Plus'ı satışa çıkardı. İşte 12 Mart 2023 fiyat listesi...

Almanya, 500’den fazla depremzedeye vize verdi! Peki, Almanya kimlere ‘hızlandırılmış vize’ veriyor? İşte vize şartları!

Almanya, Kahramanmaraş merkezli depremlerden etkilenen 500’den fazla depremzedeye hızlandırılmış vize uygulaması kapsamında vize verdi. Bu uygulama ile Almanya’da yakınları bulunanlar 3 ay boyunca ülkede kalabilecek.

Satıştan kalkan iPhone 11, BİM, A101 Carrefoursa'dan sonra şimdi de Migros'ta! 16 Şubat 2023 fiyat listesi...

Satıştan kalkan iPhone 11, geçtiğimiz günlerde BİM, A101 ve Carrefoursa'da satışa sunuldu. Güzel haber şimdi de Migros'tan geldi! İşte iPhone 11 özellikleri ve 16 Şubat 2023 fiyat listesi...

Avrupa ülkelerinden depremzedeye ‘geçici vize ve kalma hakkı’! Hangi AB ülkeleri depremzedelere geçici vize veriyor?

Kahramanmaraş merkezli yaşanan deprem felaketlerinin ardından dünyadan bölgeye destek yağmaya devam ediyor. Bazı Avrupa Birliği ülkeleri depremzedelere vize kolaylığı getirildiğini duyurdu. Böylece depremzedeler, yurt dışında yaşayan yakınlarının yanına geçici vizeyle gidebilecek.

Dünyada deprem riski en düşük ülkeler ve bölgeler!

Kahramanmaraş'ta yaşanan 7.7 ve 7.6 şiddetindeki depremlerinden sonra dünyada deprem olmayan bir  olmadığı da merak ediliyor. Peki dünyada deprem olmayan bir bölge var mı? İşte dünyada deprem riski en düşük ülkeler ve bölgeler...

​​​​​​​Depremzedelere 3 ülkeden daha vize kolaylığı!

Almanya'nın ardından üç ülke daha depremzedelere vize kolaylığı getirildiğini açıkladı. Depremzedelerin yakınlarının yanına geçici süreyle gitmeleri kolaylaştırılacak.

Almanya'dan şok karar! Depremzedelere vize kolaylığı sağlanacak!

Almanya depremzedelere vize kolaylığı sağlamak için görev gücü oluşturdu. İşte ayrıntılar...

Satıştan kalkan iPhone 13 Pro, BİM ve A101'den sonra indirimle Carrefoursa'da! 11 Şubat 2023 fiyat listesi...

Satıştan kalkan iPhone 13 Pro, geçtiğimiz günlerde BİM ve A101`de satışa sunuldu. Güzel haber şimdi de Carrefoursa'dan geldi. 

Ticarette dengeler değişiyor! O ülkeler ABD’nin dolar tekeline karşı kazan kaldırdı!

Ülkeler arası ticarette ABD dolarının kullanımı bazı ülkelerin tepkilerine neden oluyor. Rusya ve Çin gibi ülkeler ise uluslar arası ticarette dolar tekelini kırmak için adımlar atmaya başladı.

Satıştan kalkan iPhone 13 Pro, A101 ve BİM'den sonra Carrefoursa'da! 23 Ocak 2023 fiyat listesi...

Satıştan kalkan iPhone 13 Pro, geçtiğimiz günlerde BİM ve A101'de satışa sunuldu. Güzel haber şimdi de Carrefoursa'dan geldi. 

Golden Vize Ve Gayrimenkul Hizmetleri Limited Şirketi kuruldu!

Golden Vize Ve Gayrimenkul Hizmetleri Limited Şirketi Fatih'te 500 bin TL sermaye bedeli ile Mohammad A.S.S. Mujawar tarafından kuruldu.

Satıştan kalkan iPhone 11 yılın son fırsatı ile Carrefoursa'da! 31 Aralık 2022 fiyat listesi...

Satıştan kalkan iPhone 11 A101 ve BİM'den sonra indirimli fiyatı ile şimdi Carrefoursa'da. Peki, Carrefoursa'da iPhone 11 fiyatları ne kadar? İşte 31 Aralık 2022 fiyat listesi...

Tam 3 yıldır kısıtlama uygulanıyordu! Çin’de pasaport ve vize işlemleri yeniden başlıyor…

Kovid 19 pandemisiyle birlikte yurt dışı seyahatlerine sınır tedbirlerine devreye alan Çin, yeni yıldan itibaren pasaport ve vize işlemlerini tekrar başlatacak

vize kalkan ülkeler Haberi

vize kalkan ülkeler

Dışişleri Bakanlığından yapılan açıklamada, "Kasım 2012 tarihinde Ankara'da imzalanan ve her iki ülke vatandaşlarının, pasaport türüne bakılmaksızın karşılıklı olarak 90 günlük vizesiz seyahat gerçekleştirebilmelerini öngören, 'Türkiye Cumhuriyeti Hükümeti ile Moldova Cumhuriyeti Hükümeti Arasında Vizelerin Karşılıklı Olarak Kaldırılmasına İlişkin Anlaşma', 1 Haziran 2014 tarihinde yürürlüğe girmiştir.



Sözkonusu Anlaşma'nın, Türkiye-Moldova işbirliğinin önemli bir simgesi olduğuna ve komşumuz olarak gördüğümüz, tarihten gelen güçlü bağlara sahip olduğumuz Moldova ile ilişkilerimizin siyasi, ekonomik, beşeri ve kültürel boyutlarına da katkıda bulunacağına inanıyoruz" denildi.


Rüya şehir'e  vizesiz giriş



"29 Mart 2013 tarihinde Minsk'te imzalanan ve her iki ülke vatandaşlarının, pasaport türüne bakılmaksızın karşılıklı olarak 30 günlük vizesiz seyahat gerçekleştirebilmelerini öngören, 'Türkiye Cumhuriyeti Hükümeti ile Belarus Cumhuriyeti Hükümeti Arasında Vizelerin Karşılıklı Olarak Kaldırılmasına İlişkin Anlaşma', 1 Haziran 2014 tarihinde yürürlüğe...