18 / 05 / 2024

XBOX Turnuvası

XBOX Turnuvası

M1 Merkez Adana Alışveriş Merkezi’nde 16 Haziran Pazar günü çocuklar ve babalarını XBOX Turnuvası'nda buluşturuyor...

Microsoft Xbox Mastercard: Oyunlarla dolu bir kredi kartı mı?

Microsoft, Xbox Mastercard adı verilen ve ilk kez satın alındığında Game Pass aboneliği de içeren bir kredi kartı tanıttı. Bu özel kredi kartı, standart bir kartın tüm işlevlerini yerine getirebilecek ve kullanıcılarına çeşitli ayrıcalıklar sunacak. İşte bu kartın özellikleri...

Oyuncuları bu habere çok üzülecek! Çok yakında zam gelebilir

Tek bir üyelik ücretiyle yüzlerce oyuna ulaşma fırsatı sunan Xbox Game Pass servisi için üzücü bir gelişme meydana geldi. Xbox Game Pass, Türkiye'de çok yakında zam uygulanabilir. İşte ayrıntılar.

Gamer'lar bu habere bayılacak! İşte Steam'de indirime giren oyunlar

Xbox Game Pass, bir abonelik hizmetidir ve geniş bir oyun kütüphanesine erişim sağlar. Aboneler, ayda belirli bir ücret karşılığında çeşitli oyunları indirme ve oynama imkanına sahiptir. Peki indirim listesinde hangi oyunlar var? İşte detaylar.

Xbox Game Pass'te 916 TL değerindeki oyunlar bedava!

Mart 2023 Xbox Game Pass oyunları açıklandı. Microsoft, Dead Space dahil olmak üzere oyun kitaplığına altı yeni başlık ekliyor.

Bu oyun rekor kırmıştı! Artık Game Pass'e geldi

Xbox, şubat ayının bitimine değin Bannerlord dahil Game Pass kütüphanesine ilave edeceği oyunları duyurdu. Bugün erişilebilir hale geldi.

Xbox sevilen oyunları kaldırıyor! Ancak yerini hemen dolduruyor

Meşhur oyun platformu Xbox Game Pass, Şubat eklenecek/silinecek oyunları belirledi. işte eklenecek ve kaldırılacak oyunların listesi

Gamer'ları üzen haber! Steam’de popüler oyunlara yüzde 100’den fazla zam! İşte 1 Şubat 2023 fiyat listesi...

Steam'de Xbox Game Studios tarafından yayınlanan oyunlara yüzde 100'den fazla zam uygulandı. İşte güncel fiyatlar...

Döviz kuru etki edecek mi? Xbox Series S'e ikinci zam mı geliyor?

2023 için uygulanan zam tarifeleri her sektörü olduğu gibi teknolojiyide vurdu. Microsoft, Xbox Series S için yeni zam hazırlıkları yapılıyor.

Games with Gold Ocak 2023 ücretsiz oyunları listesi açıklandı!

Microsoft, Games with Gold programı kapsamında Xbox Live Gold ve Game Pass Ultimate üyelerine özel olarak ücretsiz sunulacak Ocak 2023 oyunlarını açıkladı.

1.097 TL'lik oyunlar ücretsiz! Hemen buraya bakın! 4 Aralık 2022 fiyat listesi...

Microsoft, Aralık 2022'de Xbox Game Pass'e eklenecek oyunları duyurdu. Listedeki tüm parçalar toplamda 1097 TL değerinde.

Xbox Elite Controller Series 2’nin uygun fiyatlı olanı satışa çıktı! İşte 27 Eylül 2022 fiyatı

Yeni nesil oyun ve eğlence deneyimi yaşatan Xbox'ın bugüne kadarki en iyi kontrolcüsü olarak görülen Xbox Elite Wireless Controller Series 2'nin daha uygun fiyat bir versiyonu satışa çıkarıldı.  Xbox Elite Wireless Controller Series 2 ve Core modelleri neredeyse birebir aynı…

PS5 Gibi X BOX'a da zam yapılacak mı? Microsoft Xbox 19 Eylül 2022 fiyat listesi

X BOX tutkunlarını yakından ilgilendiren haber, PS5 zammına XBOX dan cevap gecikmedi. Bilindiği üzere geçtiğimiz haftalarda PlayStation 5 fiyatlarına birçok ülkede artışa gidildi. Peki XBOX tarafında durum nasıl? İşte X BOX fiyatları...

Sakarya’nın yeni yaşam merkezi Cadde 54 AVM’den muhteşem fırsat!

Sakaryalılar bu haber sizi ilgilendiriyor. Sakarya’nın yeni alışveriş ve yaşam merkezi Cadde 54 AVM, 7 Eylül ile 30 Ekim 2022 tarihleri arasında alışveriş merkezindeki mağazalardan 150 TL’lik alışveriş yapanlara elektrikli bisiklet, drone, XBox oyun konsolu, Playstation 5 oyun konsolu ve robot süpür

XBOX Turnuvası Haberi

XBOX Turnuvası

          

16 Haziran Pazar günü M1 Merkez Adana Alışveriş Merkezi’nde çocuklar babalarıyla dünyanın en popüler oyun konsolü olan “XBOX Turnuvası”na katılıp çok eğlenceli bir gün geçirme imkanına kavuşacaklar.


M1 Merkez Adana ile Media Markt’ın ortaklaşa düzenlediği bu özel etkinliğe katılan  babalar ve çocuklar; M1 Merkez Adana AVM’de gün boyu sürecek “XBOX Turnuvası”nda tutkunları arasında birer efsane haline gelen oyunlarda hem yeteneklerini gösterecekler hem de “Sürpriz Hediyeler”in sahibi olacaklar.


M1 Merkez Adana Alışveriş Merkezi Müdürü Yalçın Öz: “Haydi çocuklar, babalarınızla birlikte misafirimiz olun, özel bir Babalar Günü yaşayın”...