21 / 05 / 2024

yaçim

yaçim

YAGESAD Yönetim Kurulu Başkanı Behram Kavlak, 125 bin metrekare kapalı alanda yılda 450 bin ton çelik işleme kapasitesine sahip olacak Yalova Çok Amaçlı Çelik İşleme Merkezi'nin (YAÇİM) fizibilite çalışmasını bitirdiklerini açıkladı..

Yalova Çok Amaçlı Çelik İşleme Merkezi bin kişiye istihdam sağlayacak!

Yalova'da gemi inşa sanayisinin yanı sıra depreme dayanıklı çelik konut üretimine yönelik de hizmet verecek olan Yalova Çok Amaçlı Çelik İşleme Merkezi (YAÇİM) projesinde sona gelindi...

İstanbul ilçelerinin belediye yönetişim karnesi 5.6’ya kadar yükseldi...

Argüden Yönetişim Akademisi’nin, yerel yönetimlerde yönetişim kalitesini yükseltmek üzere hazırladığı “Belediye Yönetişim Karnesi” sonuçları kapsamında 2018 senesindeki ilk çalışmadaki 5.0 ortalama, 2023 senesinde 5.6’ya kadar yükseldiği kaydedildi. İşte haberin detayları...

BİM'de İçim tereyağı 195 TL'ye, tam yağlı TekSüt kaşar peyniri 189 TL'ye düştü! BİM 14 Kasım 2023 aktüel kataloğu...

BİM'in 14 Kasın Salı 2023 aktüel ürünler kataloğu yayımlandı. Bu kapsamda BİM'de İçim tereyağı 195 TL'ye, tam yağlı Tek Süt kaşar peyniri 189 TL'ye düştü. İşte BİM aktüel ürünler kataloğu...

13 bin kişinin yaşayacağı yeni imar alanı için start verildi! Akçaovalılar yeni yerleşim alanına kavuşuyor!

Muğla'ya Bağlı, Menteşe Belediyesi,  13 bin kişinin yaşayacağı yeni kentsel yerleşim alanı için Akçaova Mahallesi'nde yeni imar alanı oluşturuyor. 

Borsa İstanbul'da gong bugün Forte Bilgi İletişim Teknolojileri için çaldı: 660 bin yatırımcıya 267 milyon TL satış!

Forte Bilgi İletişim Teknolojileri, 660 bin yatırımcıya 267 milyon TL'lik satış yapılan halka arz sürecinin ardından, bugün Borsa İstanbul'da işlem görmeye başladı. 

Yaşinoğulları Yapı Malzemeleri Bilişim Tekstil Temizlik Gıda Dış Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Yaşinoğulları Yapı Malzemeleri Bilişim Tekstil Temizlik Gıda Dış Ticaret Limited Şirketi bugün Ataköy'de 500 bin TL sermaye bedeli ile Aşkım Yaşin tarafından kuruldu.

Gürişim İnşaat Hırdavat Madeni Yağ Sanayi Limited Şirketi kuruldu!

Gürişim İnşaat Hırdavat Madeni Yağ Sanayi Limited Şirketi bugün Beşiktaş'ta 500 bin TL sermaye bedeli ile Alihan Şamlı tarafından kuruldu.

Yaşam Life İnşaat Otomotiv Gıda Kuyumculuk İletişim Petrol İthalat İhracat Sanayi Ve Ticaret Ltd.Şti. kuruldu!

Yaşam Life İnşaat Otomotiv Gıda Kuyumculuk İletişim Petrol İthalat İhracat Sanayi Ve Ticaret Ltd.Şti. bugün Sancaktepe'de 500 bin TL sermaye bedeli ile Özcan Canlı tarafından kuruldu. 

Girişim sermayesi Anadolu'ya yatırım yapacak!

Dünyada 320 milyar dolara ulaşan girişim sermayesi fonları Anadolu'ya açılıyor. 10 büyük fon Anadolu’daki şirketlerle 3 milyarlık potansiyel yatırım için bir araya gelecek.

Yaşam 3404 İnşaat Otomotiv Gıda Kuyumculuk İletişim Petrol İthalat İhr.San.Ve Tic.Ltd.Şti. kuruldu!

Yaşam 3404 İnşaat Otomotiv Gıda Kuyumculuk İletişim Petrol İthalat İhr.San.Ve Tic.Ltd.Şti Necat Canlı ve Mehmet Sabrı Canlı ortaklığında 100 bin TL sermaye ile bugün kuruldu.

Belçim Bilgin oğlu ile Londra’ya taşınacak!

Eşi Yılmaz Erdoğan'la boşanmasa da ayrı şehirlerde yaşayan Belçim Bilgin radikal bir kararla oğlunu da alarak Londra'ya yerleşmeye karar verdi.

Çiğli Park Yaşam Ataşehir iletişim!

Toplam 52 bin metrekare alan üzerine yayılan proje İzka İnşaat ve Gültekinler İnşaat ortaklığıyla yükseliyor. Çiğli Park Yaşam Ataşehir iletişim bilgisin göre telefon numarası 444 3 893 olarak belirlendi.

Ankara Yenimahalle İlkyerleşim'de imar planı askıya çıktı!

Ankara Yenimahalle İlçesi İlkyerleşim Mahallesi'nde 14616 ada 2 ve 14617 ada 1, 2 parsellere ilişkin 1/1000 ölçekli Uygulama İmar Planı değişikliği, askıya çıktı. Kara bugün resmi gazetede yayınlandı.

Seçim sonra gayrimenkul ilanlarında artış yaşandı!

1 Kasım seçimlerinden önce yatırımcıların beklemede kaldığı gayrimenkul sektöründe seçim sonrası canlanma yaşanıyor.

yaçim Haberi

yaçim

Yalova Çok Amaçlı Çelik İşleme Merkezi'nde gemi inşanın yanı sıra depreme dayanıklı çelik konut üretimi yapacaklarını belirten Yalova Gemi Sanayicileri Derneği (YAGESAD) Yönetim Kurulu Başkanı Behram Kavlak, toplam 100 milyon TL'yi bulacak yatırımla ilgili yer alımı konusunda sürecin sonuçlanmak üzere olduğunu vurguladı. 


Kavlak, Doğu Marmara Kalkınma Ajansı (MARKA) tarafından fonlanan YAÇİM projesinin YAGESAD tarafından yürütüldüğünü söyledi. Kavlak, "125 bin metrekare kapalı alan olarak projelendirilen YAÇİM, yılda 450 bin ton çelik işleme kapasitesine sahip olacak. Toplam 100 milyon TL'yi bulacak yatırımla ilgili şu an yer alımı konusunda sürecin sonuçlanmasını bekliyoruz. Arsa tedarikine bağlı olarak yatırım başlayacak. Yalova, projenin hayata geçirilmesiyle birlikte Gölcük ve Tuzla da dahil gemi inşa yan sanayisinde Türkiye üretiminin yüzde 65'ine hizmet verebilecek noktaya gelecek" dedi. Behram Kavlak, YAÇİM'de çoğunluğu...