10 / 05 / 2024

Yağış Yalovaya bir aylık su sağladı

Yağış Yalovaya bir aylık su sağladı

Yeşil Körfez Su Birliği Başkanı Ömer Nergiz, Yalova'da hafta sonu etkili olan yağışla kentin bir aylık su ihtiyacının karşılandığını belirterek, "Ama bu da tabii ki tedbir ve tasarruf amaçlı su kesintilerinin devam etmeyeceği anlamına gelmez" dedi.

Mağdur ev sahibinden düşük kiralara bir isyan daha: 1.500 TL ev kirası olur mu? 

Ev sahipleri ve kiracılar arasındaki anlaşmazlıklar devam ederken, mağduriyet yaşayan bir ev sahibi de düşük kiralara isyan ederek, "1.500 TL ev kirası olur mu?" diye sordu.

Beylikdüzü'nün 3 mahallesine dönüşüm müjdesi! Avrupai bir kente dönüşecek!

Beylikdüzü Belediye Başkanı Mehmet Murat Çalık yaptığı açıklamada çok büyük bir kentsel yenilenme projesini hayata geçireceklerini belirterek, projenin Beylikdüzü’nün üç mahallesini ve yaklaşık 150 bin nüfusun yaşadığı bir bölgeyi kapsayacağını söyledi.

Konut fiyatlarındaki gidişat ne olacak? İstanbul’da daire mi, İskoçya’da şato mu, Manhattan’da gökdelen mi?

Sosyal medyada İskoçya’da bir şato ilanı ile İstanbul’daki bir daire ilanı oldukça fazla paylaşıldı. Peki konut fiyatları ne olacak? Ev alacaklar beklemeli mi? Yatırımcılar ne yapmalı? İşte detaylar...

Bursa Büyükşehir Belediyesi ulaşımdan altyapıya her alanda yatırımlarına son gaz devam ediyor!

Bursa Büyükşehir Beldiyesi, Bursa'nın 17 ilçesi ile daha yaşanabilir bir kent haline gelmesi için ilçelerde de ulaşımdan altyapıya, çevreden sosyal tesislere kadar her alanda yatırımlarına devam ediyor.

Çorum'da bir vatandaş arazisinden geçen yolu 'Dur, özel mülkiyet' afişi ile ulaşıma kapattı!

Çorum'un Osmancık ilçesinde yaşayan bir vatandaş, arazisinden geçen yolu ''Dur, özel mülkiyet' afişi asarak tel örgüyle ulaşıma kapattı.

Mutfağın demirbaşı yağa indirim geldi! Kaçmaz fırsat

Ayçiçek yağında bir büyük indirim de KARADENİZBİRLİK'ten geldi. Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın Cumhuriyet'in 100. yılında yaptığı indirim çağrısına uyan zincir marketlerin ardından KARADENİZBİRLİK, fiyatlarda yüzde 15 indirim yapacaklarını açıkladı. İşte tüm detaylar...

İstanbul’da bir öğrencinin aylık masrafı asgari ücreti geçti

İstanbul Planlama Ajansı (İPA), Öğrenci Yaşam Maliyeti Araştırması’nın sonuçlarını bildirdi. Buna göre İstanbul'da yaşayan bir öğrencinin maliyeti 12 bin 500 TL’yi geçti. Eylül 2023 değerlendirmelerine göre, İstanbul’da yaşayan bir üniversite öğrencisinin aylık ve yıllık masrafı araştırıldı.

Kia Sorento’ya sadece bir ayda tamı tamına 150 bin TL zam geldi! Sorento’nun yeni fiyatı akılları baştan alacak!

Kia’nın efsanevi modellerinden Sorento’ya ağustos ayı kapsamında tam 149 bin 895 TL zam geldiği öğrenildi. Kia tarafından yapılan açıklamada Sorento’nun fiyat listesinin güncellendiği ve güncel fiyat listesinin resmi internet sitesinde yayımlandığı ifade edildi.

Skoda Fabia’ya iki haftada iki zam birden! Önce 125 bin TL, sonra 84 bin 367 TL zam geldi!

Skoda, temmuz ayına girilmesinin ardından tüm modellerinde fiyat güncellemesine gitmişti. Yapılan güncelleme sonrası Fabia modeline 125 bin TL zam yapıldığı öğrenildi. Fabia’ya ikinci bir zam geldiğini duyuran Skoda Fabia’nın 84 bin 367 TL daha zamlandığını açıkladı.

Böyle zam görülmedi! Skoda Scala’ya tam 225 bin 500 TL zam geldi!

Skoda, temmuz ayı kapsamında Scala’ya öyle bir zam yaptı ki görevler resmen hayretler içinde kaldı. Temmuz ayı fiyatlarını açıklayan Skoda, Scala’ya tam 225 bin 500 TL zam yaptığını duyurdu.

Ayçiçek yağına bir indirim daha yapıldı! 2 litresi 69,75 TL'ye düştü

Carrefour ayçiçek yağında bombayı patlattı ve dev indirimi vatandaşa duyurdu. 2 litre ayçiçek yağının satış fiyatı 69 TL'ye geriledi.  ayçiçek yağında dev indirim gerçekleştiren Carrefour'daki indirimin tüm detayları...

Ayçiçek yağına bir indirim daha geldi! Migros'ta fiyatlar dibi gördü

Ayçiçek yağında büyük indirim Migros marketten geldi. Migros 5 litre ayçiçek yağının fiyatını düşürdü. İşte ayçiçek yağında indirim yapan Migros'un indirime ait merak edilen tüm ayrıntıları.

Güneri Altunizade Konakları 2. Etap satışları başladı! Yaşam 2024'te başlayacak!

Güneri Altunizade Konakları projesinin 2. Etap satışlarının başladı.  Güneri Altunizade Konakları'nda yaşan bir sene sonra başlayacak.

Yağış Yalovaya bir aylık su sağladı Haberi

Yağış Yalovaya bir aylık su sağladı

Yeşil Körfez Su Birliği Başkanı Ömer Nergiz, Yalova'da hafta sonu etkili olan yağışla kentin bir aylık su ihtiyacının karşılandığını belirterek, "Ama bu da tabii ki tedbir ve tasarruf amaçlı su kesintilerinin devam etmeyeceği anlamına gelmez" dedi.


Nergiz, AA muhabirine yaptığı açıklamada, hafta sonundaki yağmurun Gökçe Barajı'na biraz da olsa su sağladığını ancak bunun yeterli olmadığını söyledi. Kente yeteri derecede su verdiklerini dile getiren Nergiz, şöyle konuştu:


"Yağmurdan ve derelerin de su biriktirmesiyle bir aylık su ihtiyacımızı karşıladık diyebiliriz. Ama bu da tabii ki tedbir ve tasarruf amaçlı su kesintilerinin devam etmeyeceği anlamına gelmez. Biz belediyelere yeteri derecede su veriyoruz. Onlar da tedbir amaçlı kesintileri yapıyorlar, yapmaları da lazım. Barajda 46 kotundan su alıyorduk. Şimdi bir aylık suyumuz gelince 50 kotuna yaklaştık....