18 / 05 / 2024

yağmurla orkestraya dönüşen ev

yağmurla orkestraya dönüşen ev

Almanya'nın Dresden şehrinde bulunan ev yağmur yağdığında orkestraya dönüşüyor

Beşiktaş Akatlar'daki kentsel dönüşüm mağduriyeti Meclis gündeminde!

DEVA Partisi Genel Başkan Yardımcısı Evrim Rızvanoğlu, İstanbul Beşiktaş Akatlar'da yaşanan kentsel dönüşüm ile ilgili olarak Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanı Mehmet Özhaseki'nin yanıtlaması istemiyle soru önergesi verdi. İşte detaylar...

Küresel ticaret resmen çakıldı! Son 3 yılın en hızlı düşüşü yaşandı!

Küresel ticaret bu yılın temmuz ayında neredeyse 3 yılın en hızlı düşüşünü yaşadı. Temmuz ayındaki yıllık düşüş yüzde 3,2 olarak kayıtlara geçti. Yüksek enflasyon, faiz artışları ve hizmet harcamaları talepte düşüşe sebep olan etkenler olarak gerçekleşti.

Basın Ekspres Yolu yeni bir dönüşüm için atağa kalkıyor!

Gayrimenkulde 2006-2015 döneminde toplu bir dönüşüm geçirerek fabrikalardan oluşan bir sanayi bölgesi kimliğinden rezidans, ofis, otellere ağırlık veren hizmet bölgesine dönüşen Basın Ekspres Yolu, yeni bir dönüşüm için atağa kalkıyor.

Borsada son 11 ayın en sert düşüşü yaşandı! Devre kesici iki kez çalıştı!

Borsa İstanbul bugün önemli düşüşlerinden birini daha yaşadı. Bugün Borsa İstanbul'da BIST 100 endeksi, yüzde 7,37 değer kaybetti ve günü 5.116,41 puandan tamamladı. Bu gelişmeyle Borsa İstanbul BIST100 endeksi, 24 Şubat 2022'den bu yana en sert düşüşünü gerçekleştirdi.

Borsadaki feci düşüşün ardından yeni haftada ne yapmak gerek?

Borsa’da geçtiğimiz hafta yaşanan sert düşüşün ardından yeni bir dönemin kapısı aralandı. Devre kesicilerin devreye sokulmasının ardından yatırımcılar da temkinli hareket eğilimine geçti. Fakat son durum VİOP’ta kaldıraçla kısa veya uzun işlem yapan için felakete yol açabilecek sonuçlar içeriyor.

Dünyanın en zenginleri açıklandı! Bu yıl bir ilk yaşandı! İşte tam liste

Dünyanın en zenginleri listesinde bu yıl bir ilk yaşandı. Birkaç sene öncesine kadar ismi Hindistan dışında bilinmeyen Gautam Adani iki senede servetine servet katarak, ABD’li zenginleri solladı. İşte detaylar…

Dünyanın en zengin 50 insanının servetinden 5 ayda 500 milyar dolar buharlaştı! Sadece 1 kişi servetini katladı! 

Dünyanın en zengin 50 insanı, 2022'nin başından bu güne borsada yaşanan sert gerileme sebebiyle toplamda 563 milyon doları aşkın para kaybetti. İşte o kayıplar ve kayıpları yaşayan isimler...

Dünyanın en büyüğüydü, savaş onları da vurdu! Kaybettikleri dolar miktarı akılları kaçırır

Rusya ve Ukrayna arasındaki savaş, dünyanın en büyük varlık fonu olarak bilinen Norveç Varlık Fonu'nu da vurdu. Fon, savaşın başından bu yana 74 milyar dolarlık kayıp yaşadı.

Tek bir tıkla el süpürgesine dönüşen Dyson V8 fiyatları kaç TL? İşte 14 Nisan 2022 fiyat listesi...

Tek bir tıkla el süpürgesine dönüşen Dyson V8, 40 dakikalık çalışma süresiyle de temizlik kolaylığını artırıyor. Peki Dyson V8 fiyatları kaç TL? İşte 40 dakikaya varan çalışma süresiyle dikkat çeken Dyson V8 14 Nisan 2022 fiyat listesi...

Gürpınar'daki kentsel dönüşümde vatandaşlar mağdur edildi iddiası!

İstanbul Büyükşehir Belediyesi (İBB) iştiraki KİPTAŞ tarafından hayata geçirilecek olan Beylikdüzü'ndeki kentsel dönüşümle ilgili dikkat çeken iddialar gündeme geldi. Gürpınar Siteler bölgesinde yaşayan sakinler, dönüşüm sebebiyle mağdur olduklarını öne sürdü.

Narlıdere Belediyesi, dönüşüm komitesi kuracak!

Çevre ve Şehircilik Bakanlığı’nın onay vererek askıya aldığı kentsel dönüşüm planları çerçevesinde Narlıdere Belediyesi, hak sahipleri için bir toplantı gerçekleştirdi.

CHP'li 26 milletvekili krize dönüşen yurt sorunu için araştırma önergesi verdi!

CHP Ankara Milletvekili Nihat Yeşil, krize dönüşen yurt sorunu için araştırma önergesi verdi...

Ahmet Akın: Afyonkarahisar'ın kentsel dönüşüme ihtiyacı var!

Afyonkarahisar'da Yaşanabilir Kentsel Dönüşüm toplantısına katılan CHP Genel Başkan Yardımcısı Ahmet Akın kentteki dönüşüm projeleriyle ilgili önemli açıklamalar yaptı.

yağmurla orkestraya dönüşen ev Haberi

yağmurla orkestraya dönüşen ev
Almanya'nın Dresden şehrindeki ev turistlerin ve yerli halkın yoğun ilgisini topluyor, Yağmur yağdığında orkestraya dönüşen evin etrafına yerleştirilen saksafonlara dolan yağmur suları, üflemeli çalgıları andıran su oluklarından akan sular dinleyenlere müzik ziyafeti...