02 / 05 / 2024

yangından zarar gören tarihi yapılar

yangından zarar gören tarihi yapılar

2010-2018 yıllarında yangınlar sonucu zarar gören tarihi yapılar meclis gündemine taşındı. CHP Niğde Milletvekili Ömer Fethi Gürer, konuya ilişkin soru önergesi hazırladı...

Kahramanmaraş'taki depremde zarar gören yetiştiricilere büyükbaş hayvan desteği müjdesi!

Aktarılan son dakika detaylarına göre, Kahramanmaraş'taki depremde zarar gören yetiştiricilere büyükbaş hayvan desteği müjdesi geldi. Paylaşılan bilgiye göre, Dulkadiroğlu ilçesindeki 40 yetiştiriciye 130 büyükbaş hayvan dağıtıldı.

Folkart Narlıdere'de yangının izleri hızla siliniyor!

Folkart Narlıdere’de 27 Nisan günü yaşanan yangında zarar gören bloğun yenilenmesi için Folkart ile anlaşma sağlandı.

Gümüş için rota oluşturuldu! Bu seviyeyi gören kuyumcuya ışınlanacak!

Altından sonra en çok tercih edilen yatırım aracı gümüşe talep gittikçe artıyor. Bu kapsamda yatırımcılar gümüş fiyatlarının ne olacağını araştırıyor. Uzmanlardan gümüş için rakam açıklaması geldi. bu seviyeyi gören kuyumcuya ışınlanacak!

Prefabrik evlerde son trend Alaçatı modeli! Fiyatını gören şaşıracak! 

Son zamanlarda büyük ilgi gören prefabrik evlere talep her geçen gün artıyor. Talebin fazla olması ile yeni tasarım ve özellikte profabrik evler üretilmeye başlandı. Bunlardan biri de Riwer Wood tarafından Bursa'da üretilen Alaçatı modeli prefabrik evler. Peki Alaçatı modeli prefabrik evler ne kada

Euro kurunun geleceği seviye açıklandı! Bu rakamı gören hemen dövizciye koşacak! 

Euro/TL kurunda son dakika gelişmeler yatırımcılar tarafında yakından takip edilirken ''Euro yükselecek mi, düşecek mi?'' sorusu araştırılıyor. Euro kurunun geleceği seviye açıklandı! Bu rakamı gören hemen dövizciye koşacak! 

Altın almak isteyenlere tokat gibi rakamlar! Gram altın fiyatını gören şok olacak! 1 Ağustos 2023 canlı altın fiyatları

1 Ağustos altın fiyatları yatırımcılar tarafından araştırılıyor. Altın almak veya satmak isteyenler için güncel altın fiyatları belli oldu. Altın almak isteyenlere tokat gibi rakamlar! Gram altın, çeyrek altın fiyatını gören şok olacak! 1 Ağustos 2023 altın fiyatları.

Akbank , ING, İş Bankası, Garanti, Halkbank, Vakıfbank, Yapı Kredi. Bankalar açıkladı. Rakamı gören bankaya koşacak

Türkiye'de faaliyet gösteren bankalar tarafından konut kredisine ilişkin rakamlar açıklandı. Rakamları uygun gören vatandaşlar kredi almak için bankaya koşacak.

Kalyon Vakfı tarafından restore edilen Vaniköy Camii ibadete açıldı!

Kasım 2020'de ahşap çatısı ve müştemilatı yanarak zarar gören Vaniköy Cami, Kalyon Vakfı tarafından yaklaşık 2,5 yıl süren restorasyon çalışmalarının ardından ibadete açıldı. Açılışa Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'da katıldı.

Emekli promosyonunda rekor para veren banka belli oldu. Gören emekli banka önünde kuyruk olacak

Emekli promosyonlarına yönelik bankalar tarafından düzenlemeler yapılmaya devam ediliyor. Emekli promosyonlarında rekor miktarda ödeme yapan banka belli oldu. Bankanın ödediği parayı gören emeklilerin banka önünde kuyruk oluşturacağı iddia edildi.

1 gram gümüşün geleceği rakam görenleri şok etti! Bu rakamı gören yatırımcılar gümüşe hücum etti

Altından sonra en çok yatırım gümüşe yapılıyor. Gümüş fiyatlarının ne kadar olacağı ise merak konusu olmaya devam ediyor. 1 gram gümüşün geleceği rakam görenleri şok etti! Bu rakamı gören yatırımcılar gümüşe hücum etti.

Dolar 11 gün sonra tam anlamıyla bu kadar olacak! Son nokta! Bu rakamı gören dövizciye koşacak!

Dolar yükselecek mi? Dolar ne olur? soruları yatırımcılar tarafından merak edilip araştırılıyor. Para piyasaları uzmanı İslam Memiş, herkesin merak ettiği doların 11 gün sonra geleceği rakamı açıkladı. Son nokta! Bu rakamı gören dövizciye koşacak!

Doların geleceği rakamı duyanın aklı başından gidecek! İslam Memiş açıkladı! Bu rakamı gören dövizciye koşacak

Doların geleceği rakamı duyanın aklı başından gidecek! Piyasa Uzmanı İslam Memiş bir çırpıda açıkladı! Bu rakamı gören dövizciye koşacak..

Bilirkişiler tek tek açıkladı: Deprem bölgesinde ağır hasar gören konut sayısı 507 bin!

Depremden zarar gören şehirlerde incelemeler yapan akademisyen bilirkişiler, ağır hasar gören konut sayısıNIN 507 bin olduğunu söyledi. İşte detaylar...

yangından zarar gören tarihi yapılar Haberi

yangından zarar gören tarihi yapılar

CHP Niğde Milletvekili Ömer Fethi Gürer, 2010-2018 yıllarında yangınlar sonucu zarar gören tarihi yapılara ilişkin soru önergesi hazırladı. Gürer sorularının Kültür Ve Turizm Bakanı Mehmet Ersoy tarafından yanıtlandırılmasını talep etti. 

1- 2010-2018 yıllarında ülkemizde yangınlar sonucunda zarar gören tarihi yapıların sayısı kaçtır? İllere göre dağılımları nelerdir? Kaçı onarılamaz hale gelmiş, kaçı restore edilmiştir? Çıkan yangınların sebepleri nelerdir?

2- Yangınlar sonucunda onarılamaz-kurtarılamaz hale gelen tarihi yapıların içinde arazileri satılan veya kiralanan yerler var mıdır? Varsa sayıları kaçtır?

3- Yangınlar sonucunda restorasyon işlemleri için harcanan miktarlar ne...