18 / 05 / 2024

Yapı dergisi dijital versiyonu

Yapı dergisi dijital versiyonu

Yapı-Endüstri Merkezi tarafından 1973 yılı Temmuz ayından bu yana kesintisiz olarak yayımlanan ve kendi alanındaki en uzun ömürlü dergi olan YAPI Mimarlık, Tasarım, Kültür ve Sanat dergisi dijital ortamda yayımlanmaya başladı.

YAPI Dergisi 50. yılını kutluyor!

İlk sayısı 1973 yılında çıkan YAPI Dergisi 50. yılını kutluyor. Dr. Y. Müh. (Mimar) Doğan Hasol YAPI Dergisi'nin 50 yıllık oluşumunu tek tek kaleme aldı...

6 bin 500 işletmeye danışmanlık yapılıyor. Sanayici dijital dönüşümle kazanıyor!

Ankara'da OSTİM Organize Sanayi Bölgesi'nde faaliyet gösteren 15 firma, Dijital Dönüşüm Ofisi'nin çalışmaları sayesinde verimliliklerini artırdı. Firmalar, üretimde zaman, verimlilik ve performans gibi tüm aşamaları hızlı şekilde takip edilebiliyor.

Kişisel verilerin korunmasını kimse ciddiye almıyor!

Kaspersky tarafından yapılan Dijital Batıl İnançlar adlı yeni bir ankete göre, Türkiye’deki katılımcıların %28’inin internette kendileri hakkında hangi verilerin kamuya açık olarak bulunabileceği hakkında bilgisi yok.

Seçim sürecinde dijital reklamlar için harcanan tutar adeta dudak uçuklattı!

14 Mayıs’ta yapılan seçim kapsamında dijital reklam için toplamda ne kadar para harcandığı belli oldu. Meta ve Google’ın açıkladığı verilere göre, seçim sürecinde yaklaşık 150 milyon TL’nin üzerinde dijital reklam harcaması yapıldığı görüldü.

TOGG için büyük gün! İlk siparişler başlıyor! İşte satın alım için çekiliş tarihleri!

TOGG için büyük tarih geldi, çattı. Yerli otomobilimiz TOGG’un ilk sahipleri noter huzurunda yapılacak dijital çekiliş ile belirlenecek. İşte detaylar!

Bakanlık açıkladı! Dijital oyunlara 131.999 adet bandrol!

Kültür ve Turizm Bakanlığı’nın verilerine göre, 2022 yılında en çok eğitim kategorisinde bandrol satışı yapılırken, dijital oyunlara ise 131.999 adet bandrol gitti.

Dijital Türk Lirası nedir? Ne zaman hayata geçirilecek? Finansal yaşama neler getirecek?

İlk test ödemesi yapılan dijital Türk Lirası gerçek hayata nasıl adapte edilecek? Dijital Türk Lirası finansal hayatta neleri değiştirecek, artıları eksileri neler olacak?

Merkez Bankası resmen duyurdu! Dijital Türk Lirası ile ilk ödeme gerçekleştirildi!

Merkez Bankası, birinci faz çalışmaları çerçevesinde Dijital Türk Lirası ile ilk ödemenin başarılı bir şekilde yapıldığını duyurdu. İşte Dijital Türk Lirası ile ilk ödemenin ayrıntıları...

GYODER Dijital Pazarlama Farkındalık Semineri yarın!

GYODER Akademi tarafından gerçekleştirilecek olan Dijital Pazarlama Farkındalık Semineri yarın saat 14:00 ile 16:00 saatleri arasında yapılacak. Seminerde, değişen trendler, dijital platformlar ve gayrimenkul sektörü ele alınacak. 

İnşaat sektöründe yeşil ve dijital dönüşüme uyulmalı!

Dünya Gazetesi köşe yazarı Güven Sak bugünkü köşesinde virüs sonrasında yapılacak yeşil-dijital dönüşüm çalışmalarını kaleme aldı.

Beyoğlu'ndaki kaçak yapılar dijital ortamda tespit edilecek!

Beyoğlu Belediyesi, Beyoğlu'nun tamamını 3 boyutlu teknolojiyle dijital ortama aktardı ve kayıt altına aldı.

Bazı Kanunlarda Değişiklik Yapılması Hakkında Kanun Teklifi!

Dijital Hizmet Vergisi Kanunu ile Bazı Kanunlarda ve 375 Sayılı Kanun Hükmünde Kararnamede Değişiklik Yapılması Hakkında Kanun Teklifi TBMM'ye sunuldu. 

Koronavirüs dijital konut satışına talebi artırdı!

Koronavirüs salgını sebebiyle evden çıkılmayan dönemde ev gezme işleri dijital ortama aktarılırken pazarlıklar da yan yana gelmeden gerçekleştiriliyor. Tapu işlemleri de evden çıkmadan yapılıyor. Bu dönemde satın alınan evlerin yarısı, evden çıkılmadan alındı...

Yapı dergisi dijital versiyonu Haberi

Yapı dergisi dijital versiyonu

Dergi artık, App Store üzerinden indirilerek iPad’lerde okunabiliyor. Derginin dijital tanıtım sayısına ücretsiz olarak ulaşmak mümkün.

Yapı-Endüstri Merkezi’nin (YEM) 40 yılı geride bırakan köklü dergisi “YAPI Mimarlık, Tasarım, Kültür ve Sanat”ın dijital versiyonu okurlarla buluştu. YAPI Mimarlık, Tasarım, Kültür ve Sanat dergisi artık App Store’dan indirilerek iPad’lerden okunabiliyor. Derginin dijital tanıtım sayısı ücretsiz olarak incelenebiliyor.

Geçen yıl Temmuz ayında 380. sayısıyla yayın yaşamında 40 yılı geride bırakan YAPI, bir mimarlık kültürü dergisi. YAPI Dergisi’nin dijital versiyonunda, elektronik ortamın olanaklarıyla fotoğraf, çizim, video gibi daha fazla görsel uygulamaya yer veriliyor.

YAPI Dergisi'nde çevre, şehircilik, mimarlık kuramı ve tarihi, proje - uygulama, teknoloji ve malzeme, tasarım ve sanat konuları geniş bir yelpazede ele alınıyor. YAPI ayrıca her yıl düzenli olarak okurlarına Yapıda Ekoloji, Yapı...